Lotto online
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Lotto online
Ja od soboty czekam na dopisanie wygranej z lotto plus wczoraj czekałam na czacie 50 min żeby się dowiedzieć że nastąpi to w ciągu dwóch dni roboczych odpisali to o 23 a godzinę później minęły 2 dni robocze a kasy nadal brak. Ja nie wierzę że jest to firma obracająca miliardami złotych.
-
- Maniak
- Kontakt:
Dzisiaj dostałem wygrane z soboty 

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Mi też dodali.
-
- Cyc
- Kontakt:
Wie ktoś jak w aplikacji zawrzeć np 10 zakładów ? a nie tylko jeden.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ja kupujesz zakład to w ostatni roku jak pokazuje ci podsumowanie twoich liczb jest opcja dodaj kolejny zakład.
W zależności czy grasz na Chybił to po kliknięciu dodaj zakład doda ci liczby z Chybiał Trafił. Jeśli na typowane samemu to w okienku trzeba pozaznaczać swoje liczby.
W zależności czy grasz na Chybił to po kliknięciu dodaj zakład doda ci liczby z Chybiał Trafił. Jeśli na typowane samemu to w okienku trzeba pozaznaczać swoje liczby.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cyc
- Kontakt:
Dziękuję , faktycznie jest xd nie wiem jak to przeoczyłemKrzysiek pisze: ↑11 gru 2022, 22:58Ja kupujesz zakład to w ostatni roku jak pokazuje ci podsumowanie twoich liczb jest opcja dodaj kolejny zakład.

-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Przechodzimy na Ty z Lotto
Ale jak wygram kiedyś 500 mln zł w EuroJackpot i na infolinii konsultant powie mi na Ty, to powiem, żeby się nie spoufalał z multimilionerem. Wiecie, jakieś zasady muszą obowiązywać 

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- android
- Janusz kombinator
- Kontakt:
W ramach przechodzenia na TY, naszym dzielnym i ulubionym baranom po raz kolejny wyłożyły się serwery czy tam chmura, czy cos tam jeszcze.
To juz nawet nie jest parodia...ale monopoliście wolno więcej.
Dodano po 2 godzinach 29 minutach 26 sekundach:
Jest 1:01 13 09 2024. Stronka lotto.pl jak leżała tal leży. A dziś podobno miała mieć premierę nowa gierka
Dodano po 36 minutach 2 sekundach:
Uff, stronka lotto pl działa, cos niesamowitego
To juz nawet nie jest parodia...ale monopoliście wolno więcej.
Dodano po 2 godzinach 29 minutach 26 sekundach:
Jest 1:01 13 09 2024. Stronka lotto.pl jak leżała tal leży. A dziś podobno miała mieć premierę nowa gierka

Dodano po 36 minutach 2 sekundach:
Uff, stronka lotto pl działa, cos niesamowitego

Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?
-
- Maniak
- Kontakt:
Aby zalogować się na swoje konto Lotto trzeba akceptować regulaminy (za każdym razem). Są dwa przyciski - dotychczas można było odrzucić regulaminy (wylogowanie z serwisu) lub akceptować (przejście do gry). Dziś obydwa przyciski wylogowują z serwisu... O co chodzi z tą ich stroną, bo już kompletnie nie wiem...
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl