Świąteczny Kalendarz [460]
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Świąteczny Kalendarz [460]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Kompletna głupota. Innych zdrapek brakuje w magazynie i czasami przerzucają skąd się tylko da.blank1981 pisze: ↑21 maja 2019, 20:39taka ciekawostka odnośnie obecnej polityki zdrapkowej TS...zwiększyć nakład o 1mln i zakończyć sprzedaż...pomimo pozostałych 2 głównych...a taka Wielka Zdrapka nadal w sprzedaży. I na koniec wisienka na torcie otóż dowiedziałem się że w chwili zakończenia sprzedaży KŚ w moim oddziale pozostało w magazynie 710 paczek...więc widać nie chcą dać nam wygrać...ale co bardziej mnie dziwi nie chcą na nas zarobić![]()
A tutaj zdrapa leży sobie spokojnie w magazynie i czeka na utylizację. Wstyd!
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
A ja bym nie był pewnie czy brakuje to czy na pewno brakuje, bo może być tak jak z KŚ że trzymają specjalnie.
No i trudno się nie zgodzić z tym że pewnie większość wygranych zakończyła żywot w magazynie
No i trudno się nie zgodzić z tym że pewnie większość wygranych zakończyła żywot w magazynie

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
No właśnie, PRS wciska wszystkim kolektorom kit o brakujących loteriach w magazynach. Powtarzają to jak katarynka. Czy oby na pewno tak jest?
Tego się chyba raczej nie dowiemy 8-)
Tego się chyba raczej nie dowiemy 8-)
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
PRS mowi to co mu mówią na magazynie. Nie ma to nie ma i nie drąży tematu. Dla mnie nie powinni zdejmowac zdrapki póki jest glowna albo poki nie spadnie ponizej 3-5%.