Dokładnie u mnie tak samo, najczęściej zdarza się jak jest mloda dziewczyna za kasą i jak ma powolne ruchy to od razu wiem że żadnej zdrapki nie dostanęNew444 pisze: ↑24 wrz 2024, 14:05Ja mówiłem kupię całą paczkę, a babka nawet nie podeszła do zdrapek mówiąc ,,nie ma" i dała do zrozumienia, żeby podszedł następny klient...grzybek pisze: ↑24 wrz 2024, 0:25Wydaje mi się że gdybyśmy od razu mówili że chcemy całą paczkę kupić to by poszukali i sprzedali bo w przeciwnym razie sprzedawcy się boją że ktoś im kupi tylko 2 lub 3 sztuki i reszta paczki zostanie.
Pisze tak ponieważ raz już się spotkałem z taką sytuacją. Pani w żabce wprost powiedziała że sprzeda całą paczkę albo wcale ale nie kupiłem wtedy bo nie chciałem brać w ciemno złego przedziału.
Paradiso [706]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Paradiso [706]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Tak
Tak
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
Jeden jeszcze z wartościowych tagow jakie tam byly ale juz martwy
To Ty właśnie dałeś mi zajawkę aby kupować zdrapki nie na ślepo a z głową dzieki