As Król Dama [583]
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: As Król Dama [583]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Ja pierdzielę, zenitu sięga moje rozczarowanie. To że dwa pustaki to normalne u mnie, ale... jak można naprawdę kopiować Premię i jeszcze wprowadzać w błąd (a tak będzie) masę ludzi z tymi symbolami. Poza tym zero motywu karcianego, zero.. ani bonusa, a zresztą same symbole to powinny być figury np. 4karo, 5karo, mogli zrobić cokolwiek, że suma kart w lini daje 13 czy cokolwiek. Zero pomysłowośći, warstwa slaba, po prostu zero przyjemności w drapaniu tego czegoś. Wygląd też nie jest najlepszy, spodziewałem się minimalnie mniejszej tragedii. Nie wezmę ani sztuki więcej.
- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
4 Inni to lubia
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Sollen, jestem z Tobą
pat94, gratuluję, coś czuję że to właśnie ASY będą wiodły prym na forum
A tak w ogóle przypomniała mi sie dzisiaj zdrapka 4 asy i królewska fortuna. 4 asy były na swój sposób emocjonujące - kiedyś pierwsze 3 karty miałem Asy i spodziewałem się głównej wygranej ale skończyło się na 20zł
Królewska fortuna miała karty o których mówi Sollen.

pat94, gratuluję, coś czuję że to właśnie ASY będą wiodły prym na forum
A tak w ogóle przypomniała mi sie dzisiaj zdrapka 4 asy i królewska fortuna. 4 asy były na swój sposób emocjonujące - kiedyś pierwsze 3 karty miałem Asy i spodziewałem się głównej wygranej ale skończyło się na 20zł

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Niestety Lotto idzie na łatwiznę albo robi z graczy debili, ponieważ wprowadzają zdrapkę o nazwie, która może sugerować jakieś karciane motywy (jak ta), lub motywy zwierzęce (jak Koty) a w efekcie dostajemy tylko szatę graficzną a gra i tak polega na szukaniu wygrywających liczb...
Co do mojej premiery to wziąłem 2 sztuki (048 i 049) dla siebie i dla dziewczyny. Ona miała w jednej grze podwójny symbol, ja w żadnej nie miałem podwójnego więc emocje jak na grzybkach
Dwa pustaki i do kosza. Drapania mało, emocji mało, może za 3 zł to bym ją kupował ale za 5 zł są ciekawsze propozycje moim zdaniem.
Co do mojej premiery to wziąłem 2 sztuki (048 i 049) dla siebie i dla dziewczyny. Ona miała w jednej grze podwójny symbol, ja w żadnej nie miałem podwójnego więc emocje jak na grzybkach

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
As pustak
Król pustak
Dama pustak
Król pustak
Dama pustak
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Wedle słowa Dama nie może być sama

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wielka dama znów tańczy sama, gubi czerwony szal :D
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Najpierw trafiłem 10zł w asie z nr 43, poszedłem wymienić i wpadło 20zł w asie z nr 22 
W dniu premiery wziąłem 3 sztuki, tylko król dał zwrot.

W dniu premiery wziąłem 3 sztuki, tylko król dał zwrot.
- ER33
- Moderator
- Kontakt: