UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
voytek
- Lubi chajc
-
Kontakt:
Krzysiek pisze: ↑21 paź 2023, 21:27
Tzn jak nie można zagrać?
Masz na myśli Lotto z Plusem czy ogólnie ze nie da się wysłać kuponu żadnego?
Dziwne bo ja w Żabce czasami posyłam i bez problemu wysyłałem wszystko....
A może to jakiś wymysł kierownika żabki tak jak ze zdrapkami tu opisywanymi?
nie, z tego co zrozumialem to ma jakis zwiazek z niedzialami handlowymi, ze oficjalnie powinnna byc tylko samoobsługa albo za kasa wlasciciel firmy i dlatego w wielu zabkach (spotykam to w roznych punktach mojego miasta) w niedziele/swieta kupisz hotdoga (ktorego sam przeciez nie zrobisz) a nie wyslesz lotto mimo wlaczonych monitorow! (nie wiem - moze swoim znajomym wysylaja ale w przypadku obcych boja sie kontroli

-
grzybek
- Lottożłop
-
Kontakt:
1 Inni to lubia
Ale coś jest w tym co pisze voytek bo nie raz zachodząc w niedzielę do żabki czy innego sklepiku to okazuje się że lotto dostało nagłej awarii albo nie czynne itp.
-
Riwiana
- Lubi chajc
-
Kontakt:
1 Inni to lubia
grzybek pisze: ↑22 paź 2023, 0:04
Ale coś jest w tym co pisze voytek bo nie raz zachodząc w niedzielę do żabki czy innego sklepiku to okazuje się że lotto dostało nagłej awarii albo nie czynne itp.
Potwierdzam

-
Krzysiek
- Moderator
-
Kontakt:
To jakiś ewenement bo ja posyłałem nie raz w żabce i nigdy na taką sytuację nie trafiłem...
U kogoś jeszcze coś takiego jest??

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz

-
sk8erboy26
- Lottożłop
-
Kontakt:
Też mam problemy z zakupem w Żabce zdrapek w niedzielę, przeważnie się tłumaczą że nie mają przeszkolenia a osoba która się zna na tej maszynie będzie w poniedziałek itp, ale widzę że się im nie chce, raz dziewczyna powiedziała mi że ma to gdzieś bo i tak własciciel ma prowizję a nie ona, też w Żabkach w których nie było totka teraz nagle montują lottomaty więc cyba będą wszędzie ale i tak to będzie zależało od nastawienia pracownika.
-
Mamusia73
- Janusz Gry
-
Kontakt:
Krzysiek pisze: ↑22 paź 2023, 22:10
To jakiś ewenement bo ja posyłałem nie raz w żabce i nigdy na taką sytuację nie trafiłem...
U kogoś jeszcze coś takiego jest??
Tak - u mnie. Są dwie takie żabki (ale jeden właściciel). Tylko to się zdarza w każdy dzień. Naraz albo połączenia nie ma, albo inne tlumaczenia
-
Anatra
- Lottożłop
-
Kontakt:
Też wczoraj chciałam wymienić zdrapki w nowootwartej żabce! Niestety uzyskałam odpowiedź, że maszyna się zepsuła…odpowiedziałam, że w każdej żabce maszyny są zepsute…Czyż to nie dziwne

-
Michalrsko
- Mistrz 4/5
-
Kontakt:
Zupełnie jak na Orlenie
Też się z tym spotkałem u mnie ze nie przyjmują w niedzielę zakładów

A big dream to travel far...
-
Krzysiek
- Moderator
-
Kontakt:
1 Inni to lubia
Ciekawy jestem co na to Totalizator, bo wydaje mi się ze to z deka przegięcie. Skoro jest Żabka otwarta to i maja lottomat to dla mnie jest to równoznaczne z tym ze skoro maja umowę to powinni się z niej wywiązywać. Chyba ze w umowie maja cos wspomniane o tym iz niedziela jest wyłączona ze sprzedaży. ale to wtedy jest totalnie bez sensu.
jeśli by tak było to wszystkie Żabki powinny mieć czytelna informacje w stylu " W niedziele zakładów Loto nie obsługujemy" To jakiś żart
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz

-
voytek
- Lubi chajc
-
Kontakt:
Krzysiek pisze: ↑23 paź 2023, 19:43
Ciekawy jestem co na to Totalizator, bo wydaje mi się ze to z deka przegięcie. Skoro jest Żabka otwarta to i maja lottomat to dla mnie jest to równoznaczne z tym ze skoro maja umowę to powinni się z niej wywiązywać. Chyba ze w umowie maja cos wspomniane o tym iz niedziela jest wyłączona ze sprzedaży. ale to wtedy jest totalnie bez sensu.
jeśli by tak było to wszystkie Żabki powinny mieć czytelna informacje w stylu " W niedziele zakładów Loto nie obsługujemy" To jakiś żart
Po prostu polska rzeczywistość... za komuny nie mogłeś kupić alkoholu przed godz. 13 a dzisiaj nie zagrasz w lotto w niedziele bo hazard jest grzechem i powinieneś pieniądze na zdrapkę przekazać na tacę!

(chyba, że akurat jest niedziela handlowa ale to nadal grzech - pamiętaj

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości