Wpadło 30 zł

No w innych to tak, ale ta jest dla mnie naprawdę wieczna porazkaER33 pisze: ↑15 lut 2019, 0:11Czasem coś tam wpada. Tobie też wpadało w innych zdrapkach z tego co pamiętamdzoana0729 pisze: ↑14 lut 2019, 0:28Tobie chociaz cos wpada. Ja w tym tygodniu drapnelam z 10 sztuk i kazda pusta :/![]()
Też wychodziłem z tego założenia dopóki nie zacząłem trafiać w niskich numerach. W tej edycji w nr 008 - 75 PLN i w znienawidzonym przeze mnie nr 010 - 1 x 30 i 1 x 20. W Lotto nie ma zatem żadnych reguł XDjacob24 pisze: ↑16 lut 2019, 17:36Dawno mnie tutaj nie było:-) stąd gratuluję poprzednikom i zauważam powoli pewną analogię jeżeli tak można rzec:-) Wczoraj wydrapałem 75 zł, w numerze 46 - w tym samym numerze miałem już dwie 30-ki. Generalnie wyższe wygrane w większości w tej edycji w moim przypadku siedziały w wyższych numerach. Wiadomo, logiki w tym być nie musi ale dziele się swoimi spostrzeżeniami.
Zdjęć nie wrzucam, może później wstawię gdyby ktoś chciał zobaczyć. W tej edycji myślę, że bardzo ciężko będzie główną ustrzelić ale kto wie:-)
Powodzenia dla Wszystkich zdrapkowiczów![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości