Krzyżówka XXL [409]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [409]
Tymi tekstami wszyscy wyjdziecie na niecierpliwych frajerów
Wystarczy poczekać...

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Proszę Państwa, facet wypiął się na całe forum i i amen. A czy wygrał, czy nie wygrał, to jego brocha i naprawdę nie ma co się tym onanizować.
-
- Moderator
- Kontakt:
Od wstawienia zdrapki minęło już 9 dni, na stronie brak info o wygranej. Pytanie, czy Grzybek nas sprawdza?
zgubił zdrapkę? a może fejk, ja osobiście tyle dni na odbiór wygranej bym nie czekał. 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Dziwne zachowanie. Wygrana nie odebrana, grzybek się na forum nie udziela. O co tu kurła chodzi?
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Dlatego napisałem, że jesteście strasznie niecierpliwi. Krzysiek chciał wstawić screena z głównej w mini ale po pewnym czasie... to go zaszczuliście tak bardzo, że screena nie ma wcale...
Grzybek wstawił screena ale nie odbiera to też źle (a przecież wstawić screen!! - wystarczy go zapamiętać)...
...jak wygram coś grubszego to wspomnę na forum od razu ale screena wrzucę równo 100 dni po
tak dla przećwiczenia cierpliwości ludzi
zresztą i tak urlopu od razu nie dostanę, a UŻ już nie mam więc bym też tak hop siup nie mógł odebrać, no chyba że miliony pozwalające rzucić robotę 
Grzybek wstawił screena ale nie odbiera to też źle (a przecież wstawić screen!! - wystarczy go zapamiętać)...
...jak wygram coś grubszego to wspomnę na forum od razu ale screena wrzucę równo 100 dni po

-
- Moderator
- Kontakt:
House, Nie to że nie cierpliwi tylko ten wpis pocałujcie... 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Może właśnie o to chodziło. Może chciał się odciąć od wszystkiego po takiej wygranej. Nie oszukujmy się, forum i screeny na forum kuszą do zakupu. Mając 135 tys zł i będąc na forum i będąc w temacie różne głupoty mogą przyjść do głowy a kasa szybko ucieka. Jak chce się rzucić palenie to nie przebywa się wśród palaczy 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Bądźmy poważni. Po pierwsze co to na dzisiaj jest 135 tysięcy? Tyle żeby pocieszyć się jakiś czas. Nawet ostrożnie wydając . Ale pomijając już nawet ewentualny fejk jeśli był. To samo pożegnanie i powiedzenie wszystkim pocalujcie mnie w dupie degraduje go jako poważnego człowieka. I tyle.
On się pewnie być może obraził na to że funkcji moda nie dostał. Bo innej przyczyny nie widzę. Wy odbieralibyscie główna niemal 2 tygodnie? Chyba że to by było 300 baniek w EJ żeby ochlonąć
On się pewnie być może obraził na to że funkcji moda nie dostał. Bo innej przyczyny nie widzę. Wy odbieralibyscie główna niemal 2 tygodnie? Chyba że to by było 300 baniek w EJ żeby ochlonąć
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Myślę, że aż tak długo nie czekałabym i nie zwlekałabym z odbiorem wygranej. A ten wpis, to tak jak już wcześniej pisałam. Po prostu bez komentarza. Zamurowało mnie po tym co przeczytałam. Nie spodziewałam się tego po nim. No, ale cóż... życie potrafi zaskakiwać, a ludzkie reakcje bywają nieprzewidywalne.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Długo jeszcze będziecie analizować te słowa?Może akurat to było w sensie żartobliwym, albo nawet nie grzybek to pisał. Jak Tuwim pisał w swoim wierszu :''całujcie mnie wszyscy w dupę", to chciał obrazić swoich czytelników i innych? Nie chciał, o co innego mu chodziło. Poza tym istnieje, tysiąc pięćset bardziej wulgarnych wyrażeń na zniknięcie skądś i pożegnanie, niż o całowaniu misia w .... Byłem tu i na starym forum ponad 3 lata, pisałem i publicznie i prywatnie z grzybkiem. W ogóle styl i składnia tego zdania nie pasują do kolegi grzybka, może to pisał ktoś typu żona/dziewczyna, albo kolega był pijany bo oblewał sukces. Będzie czas na odebranie nagród zapewne do 12 października. Będzie wstawiona wygrana do tego czasu z rejonu Wielkopolski, to znaczy, że kolega wygrał. Nie będzie, to znaczy, że nie wygrał. Czemu nie odbiera? przyczyn może być setki, może jest na wakacjach, może za granicą, może w szpitalu, może chce przemyśleć, co zrobić z kasą, może nie mieć szansy urwać się z pracy, w godzinach funkcjonowaniu oddziału. Ma jeszcze sporo czasu na to. Zdrapka wygrana, jest moim zdaniem autentyczna, wcześniej wrzucił zdjęcia 5 zdrapek, co kupił, a potem usunął, na pewno była tam zdrapka z nr 019, poza tym pedantyczny sposób drapania, również wskazuje, że to kolega własnoręcznie drapał. Także zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie i postuluję wstrzemięźliwość. Ja wierzę, że kolega wygrał, akurat, jak mało kto tutaj, sobie na to zasłużył, swoją pozytywną postawą wobec innych i samym zainteresowaniem i wkładem sił w temat zdrapek. Ja czekam cierpliwie i nie czuję się urażony, jeśli to pisał faktycznie on, to tylko mogę się domyślać, co miał na myśli, a według mnie nie miał na myśli obrażania wszystkich tu. To tyle co mam do powiedzenia.