Krzyżówka XXL [409]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Re: Krzyżówka XXL [409]

Post autor: House » 20 sie 2018, 14:21

Tymi tekstami wszyscy wyjdziecie na niecierpliwych frajerów ;) Wystarczy poczekać...

dansky
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: dansky » 20 sie 2018, 14:41

Proszę Państwa, facet wypiął się na całe forum i i amen. A czy wygrał, czy nie wygrał, to jego brocha i naprawdę nie ma co się tym onanizować.

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 21 sie 2018, 20:46

Od wstawienia zdrapki minęło już 9 dni, na stronie brak info o wygranej. Pytanie, czy Grzybek nas sprawdza? ;) zgubił zdrapkę? a może fejk, ja osobiście tyle dni na odbiór wygranej bym nie czekał. :mrgreen:

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 21 sie 2018, 21:15

Dziwne zachowanie. Wygrana nie odebrana, grzybek się na forum nie udziela. O co tu kurła chodzi?

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 21 sie 2018, 21:37

Dlatego napisałem, że jesteście strasznie niecierpliwi. Krzysiek chciał wstawić screena z głównej w mini ale po pewnym czasie... to go zaszczuliście tak bardzo, że screena nie ma wcale...
Grzybek wstawił screena ale nie odbiera to też źle (a przecież wstawić screen!! - wystarczy go zapamiętać)...

...jak wygram coś grubszego to wspomnę na forum od razu ale screena wrzucę równo 100 dni po :D tak dla przećwiczenia cierpliwości ludzi :D zresztą i tak urlopu od razu nie dostanę, a UŻ już nie mam więc bym też tak hop siup nie mógł odebrać, no chyba że miliony pozwalające rzucić robotę :P

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 21 sie 2018, 21:38

House, Nie to że nie cierpliwi tylko ten wpis pocałujcie... ;)

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 21 sie 2018, 21:48

Może właśnie o to chodziło. Może chciał się odciąć od wszystkiego po takiej wygranej. Nie oszukujmy się, forum i screeny na forum kuszą do zakupu. Mając 135 tys zł i będąc na forum i będąc w temacie różne głupoty mogą przyjść do głowy a kasa szybko ucieka. Jak chce się rzucić palenie to nie przebywa się wśród palaczy ;)

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 21 sie 2018, 22:28

Bądźmy poważni. Po pierwsze co to na dzisiaj jest 135 tysięcy? Tyle żeby pocieszyć się jakiś czas. Nawet ostrożnie wydając . Ale pomijając już nawet ewentualny fejk jeśli był. To samo pożegnanie i powiedzenie wszystkim pocalujcie mnie w dupie degraduje go jako poważnego człowieka. I tyle.

On się pewnie być może obraził na to że funkcji moda nie dostał. Bo innej przyczyny nie widzę. Wy odbieralibyscie główna niemal 2 tygodnie? Chyba że to by było 300 baniek w EJ żeby ochlonąć
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 21 sie 2018, 23:04

Myślę, że aż tak długo nie czekałabym i nie zwlekałabym z odbiorem wygranej. A ten wpis, to tak jak już wcześniej pisałam. Po prostu bez komentarza. Zamurowało mnie po tym co przeczytałam. Nie spodziewałam się tego po nim. No, ale cóż... życie potrafi zaskakiwać, a ludzkie reakcje bywają nieprzewidywalne.

Morrison44
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Morrison44 » 22 sie 2018, 0:32

Długo jeszcze będziecie analizować te słowa?Może akurat to było w sensie żartobliwym, albo nawet nie grzybek to pisał. Jak Tuwim pisał w swoim wierszu :''całujcie mnie wszyscy w dupę", to chciał obrazić swoich czytelników i innych? Nie chciał, o co innego mu chodziło. Poza tym istnieje, tysiąc pięćset bardziej wulgarnych wyrażeń na zniknięcie skądś i pożegnanie, niż o całowaniu misia w .... Byłem tu i na starym forum ponad 3 lata, pisałem i publicznie i prywatnie z grzybkiem. W ogóle styl i składnia tego zdania nie pasują do kolegi grzybka, może to pisał ktoś typu żona/dziewczyna, albo kolega był pijany bo oblewał sukces. Będzie czas na odebranie nagród zapewne do 12 października. Będzie wstawiona wygrana do tego czasu z rejonu Wielkopolski, to znaczy, że kolega wygrał. Nie będzie, to znaczy, że nie wygrał. Czemu nie odbiera? przyczyn może być setki, może jest na wakacjach, może za granicą, może w szpitalu, może chce przemyśleć, co zrobić z kasą, może nie mieć szansy urwać się z pracy, w godzinach funkcjonowaniu oddziału. Ma jeszcze sporo czasu na to. Zdrapka wygrana, jest moim zdaniem autentyczna, wcześniej wrzucił zdjęcia 5 zdrapek, co kupił, a potem usunął, na pewno była tam zdrapka z nr 019, poza tym pedantyczny sposób drapania, również wskazuje, że to kolega własnoręcznie drapał. Także zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie i postuluję wstrzemięźliwość. Ja wierzę, że kolega wygrał, akurat, jak mało kto tutaj, sobie na to zasłużył, swoją pozytywną postawą wobec innych i samym zainteresowaniem i wkładem sił w temat zdrapek. Ja czekam cierpliwie i nie czuję się urażony, jeśli to pisał faktycznie on, to tylko mogę się domyślać, co miał na myśli, a według mnie nie miał na myśli obrażania wszystkich tu. To tyle co mam do powiedzenia.

ODPOWIEDZ