Świąteczne odliczanie [508]

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
bazylia
Maniak
Kontakt:

Re: Świąteczne odliczanie [508]

Post autor: bazylia » 17 wrz 2022, 18:08

A w mojej dzisiejszej paczce 150 zł :?
:lol:

Awatar użytkownika
liczebnik
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: liczebnik » 17 wrz 2022, 19:04

A u mnie dzisiaj stówka :)
Załączniki
so2.jpg

kamilos
Świeżak
Kontakt:

Post autor: kamilos » 17 wrz 2022, 23:24

W Szczecinie ktoś wie, czy są jakieś punkty gdzie znajduje się ta zdrapka ? Kupiłbym jedną zdrapkę na farta, ale w najbliższej okolicy żaden punkt już nie ma :/

marcin3191
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: marcin3191 » 18 wrz 2022, 7:20

Na priv napisałem

Awatar użytkownika
liczebnik
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: liczebnik » 18 wrz 2022, 10:19

Zdrapka z milionem cały czas jest w obiegu i z pewnością nie w koszu. Taką informację uzyskałem wczoraj od pani w kolekturze, która powiedziała, że w systemie cały czas widnieje owa szczęśliwa zdrapka, jako jeszcze nie sprzedana. Czy to jest możliwe, że mają jakikolwiek podgląd do najbardziej pożądanych losów? Rozumiem, że wiedzą, że ona jeszcze jest w obiegu, ale z pewnością nie znają jej numeru, tak m się wydaje. Wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli się mylę.

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 18 wrz 2022, 10:25

liczebnik pisze:
18 wrz 2022, 10:19
Zdrapka z milionem cały czas jest w obiegu i z pewnością nie w koszu. Taką informację uzyskałem wczoraj od pani w kolekturze, która powiedziała, że w systemie cały czas widnieje owa szczęśliwa zdrapka, jako jeszcze nie sprzedana. Czy to jest możliwe, że mają jakikolwiek podgląd do najbardziej pożądanych losów? Rozumiem, że wiedzą, że ona jeszcze jest w obiegu, ale z pewnością nie znają jej numeru, tak m się wydaje. Wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli się mylę.
To tylko oznacza, że nikt nie zgłosił się z odbiorem wygranej w oddziale TS. A ,że nie odebrał nikt wygranej to możesz sobie dopisać tysiące powodów. A dwa najbardziej prawdopodobne: zdrapkę ktoś zniszczył lub nieprawidłowo wydrapał i nie zauważył wygranej.

Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
w systemie tylko widzą nagroda odebrana lub nie. Nic więcej.

Dodano po 4 minutach 31 sekundach:
Jak byś przy starcie zdrapki znalazł los z główną wygraną i nie odbierał wygranej przez cały okres jej sprzedaży. To w systemie cały czas by pokazywało ,że główna jest nadal do wygrania. I to kolejny z tysiąca możliwości co się dzieje z główną.

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 18 wrz 2022, 21:36

Wczoraj kupiłem w sumie 21 sztuk. 1 sztuka i dwie pełne paczki. 1 sztuka luzem to 50 zł a dwie pozostałe paczki to 1 x 200 + 2 x 25 zł . Wiec ogolnie jestem 25 zł na plus na tych 21 sztukach.

Karodos
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Karodos » 19 wrz 2022, 20:39

liczebnik pisze:
18 wrz 2022, 10:19
Moja siostra pracowała 2 lata temu w Lotto i raczej nie ma możliwości sprawdzenia czy została sprzedana zdrapka z główną.
Miała możliwość sprawdzić tylko Niewypłacone wygrane, czyli ile i w jakiej kwocie w danej zdrapce zostało wygranych.
Nawet jeśli w jakieś kolekturze sprzedano tą szczęśliwą zdrapkę, a ktoś ją wydrapał i wyrzucił to dalej będzie figurować systemie, że został milion.

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 20 wrz 2022, 13:16

@Karodos, ale z system sprzedaży został zmieniony, być może teraz mają taki podgląd. No ale możemy tylko gdybać.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 20 wrz 2022, 13:29

Na pewno nie mają bo przecież nawet nie ma kontroli która zdrapka została sprzedana a która jeszcze nie. Wszystko działa na zasadzie paczki losów. Jak kupuję 2 zdrapki to klika identyczną zdrapkę 2 razy i nie wiadomo czy do tej pierwszej dokupiłem los z początku, środka czy końca paczki. Jak kupuję 10 to klika pierwszą lepszą i wpisuje 10. Nie wiadomo które 9 dostałem do tej pierwszej.
W obecnym systemie takie dane mogliby posiadać dopiero po wyprzedaniu całej paczki.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

ODPOWIEDZ