Ekstra Pensja [564]
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Extra Pensja [564]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
KATASTROFA się robi z tymi zdrapkami.
Wziąłem wieczorem 3 MC oraz 4 EP i.......
Trudno wytłumaczyć co sie dzieje, nawet kultowy MC przestał być tym czym był mimo ze w zasadzie tabelka taka sama.
Chyba znów trzeba wywiesić biała flagę i zrobić papa
żałuję ze sie porwałem, mogłem nawet Keno lub SZ600 puścić na 25 losowań i cokolwiek by się zwróciło, albo nawet MM promocyjne 6. A tak to tylko potargałem kartoniki i do kosza wrzuciłem
Wziąłem wieczorem 3 MC oraz 4 EP i.......

Trudno wytłumaczyć co sie dzieje, nawet kultowy MC przestał być tym czym był mimo ze w zasadzie tabelka taka sama.
żałuję ze sie porwałem, mogłem nawet Keno lub SZ600 puścić na 25 losowań i cokolwiek by się zwróciło, albo nawet MM promocyjne 6. A tak to tylko potargałem kartoniki i do kosza wrzuciłem

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Gdybanie, choć pewnie masz rację że sz600 lub keno dałoby cokolwiek ugrać, kilka złotych. No i też pech, że akurat wyłowiłeś pustaki w tych zdrapkach, zarówno mogły się posypać jakieś 50-tki albo chociaż zwroty i też byś część odzyskał. Mnie się akurat MC podoba ale to pewnie przez to że na dzień dobry wydrapałem 50zł i nawet stosunek wygranych losów do przegranych mam teraz dobry, zobaczymy jak będzie dalej.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja ostatnio w Keno gram na 5 liczb ciągle chybił trafił na kilka losowań i nic także nie mogę wygrać 1 bądź 2 liczby są A żeby wygrać 2 zł muszą być 3 liczbyKrzysiek pisze: ↑07 sty 2022, 22:55KATASTROFA się robi z tymi zdrapkami.
Wziąłem wieczorem 3 MC oraz 4 EP i.......![]()
żałuję ze sie porwałem, mogłem nawet Keno lub SZ600 puścić na 25 losowań i cokolwiek by się zwróciło, albo nawet MM promocyjne 6. A tak to tylko potargałem kartoniki i do kosza wrzuciłem![]()
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dziś zakupione z tej samej paczki zielonej kolejne nr 05 i 06 i 050-pustaki oraz nr 049-20zł dało.(przy wczorajszym zakupie brałem 03 i 04- pustaki nie było już 01 02- zastanawiam się czy wstrzymać się z kupnem czy wsiąść jeszcze dziś kilka sztuk.Sporo zostało jeszcze z paczki).
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dobre Potargałem Kartoniki (będę używał tego nazewnictwa)Krzysiek pisze: ↑07 sty 2022, 22:55KATASTROFA się robi z tymi zdrapkami.
Wziąłem wieczorem 3 MC oraz 4 EP i.......![]()
żałuję ze sie porwałem, mogłem nawet Keno lub SZ600 puścić na 25 losowań i cokolwiek by się zwróciło, albo nawet MM promocyjne 6. A tak to tylko potargałem kartoniki i do kosza wrzuciłem![]()
Teraz będę wchodził do kolektury i powiem
Dzień Dobry przeszedłem potargać kartoniki
W poniedziałek jadę do Bydgoszczy i będę targał kartoniki
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Obecna edycja jest wyprzedana jeszcze bardziej niż ta na którą polowaliśmy rok temu. Dziwi mnie aż tak małe zainteresowanie tą zdrapką. Chyba że to kwestia mapki i nie wiecie gdzie kupować. Ja tym razem nie pomogę bo mi już nie odpisują od jakiegoś czasu z większości oddziałów, widocznie jestem na czarnej liście klientów ;P
Obecny nakład szacuję na 5,3% = 636000 losów. Szansa na główną z gorącego przedziału to 1: 63 600. Wykonując dalsze wyliczenia wyszło mi że zakup wszystkich tych 63 600 losów, po czym trafieniu 208000 (odjąć podatek) i pozostałej liczby od 1000zł do 5zł które powinny nam się trafić. Powinniśmy wyjść teoretycznie jakieś 40tys zł na czysto. Oczywiście to tylko w ramach ciekawostki bo fizycznie nikt nie jest w stanie tych wszystkich losów wykupić, ale sama statystyka wygląda już bardzo obiecująco i zachęca do polowań
Mnie się udało ostatnio znaleźć te 11 losów z dobrymi nr, ale gdzie jeszcze mogą one być? Z chęcią bym kupił ale za Wisłę raczej nie pojadę...
Obecny nakład szacuję na 5,3% = 636000 losów. Szansa na główną z gorącego przedziału to 1: 63 600. Wykonując dalsze wyliczenia wyszło mi że zakup wszystkich tych 63 600 losów, po czym trafieniu 208000 (odjąć podatek) i pozostałej liczby od 1000zł do 5zł które powinny nam się trafić. Powinniśmy wyjść teoretycznie jakieś 40tys zł na czysto. Oczywiście to tylko w ramach ciekawostki bo fizycznie nikt nie jest w stanie tych wszystkich losów wykupić, ale sama statystyka wygląda już bardzo obiecująco i zachęca do polowań

Mnie się udało ostatnio znaleźć te 11 losów z dobrymi nr, ale gdzie jeszcze mogą one być? Z chęcią bym kupił ale za Wisłę raczej nie pojadę...

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
W kolekturach takich typowych to jej nie ma już . Gdzieś w sklepach żabkach innych może jest . Jutro będę polować
-
- Cwaniak
- Kontakt:
I jak poszukiwania ?Krzysiek300 pisze: ↑09 sty 2022, 22:59W kolekturach takich typowych to jej nie ma już . Gdzieś w sklepach żabkach innych może jest . Jutro będę polować
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Byłem wczoraj w kolekturze oficjalnej lotto i pani mi powiedziała, że już je wycofują i już ich nie będzie.
Ma już nową edycję, która na dniach ma wychodzić.
Także tylko w sklepach osiedlowych może będzie.
Ma już nową edycję, która na dniach ma wychodzić.
Także tylko w sklepach osiedlowych może będzie.