Wingo [400]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Wingo [400]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
W mojej kolekturze na pewno by nie trzymali pod stołem, za duży tu ruch
Raz na jakiś czas pytałem o Wingo właśnie i zawsze nic. Druga z kolektorek tu pracujących powiedziała mi ostatnio, że w naszym mieście jakieś kobiety szukają tej zdrapki po wszystkich kolekturach, jak też Krzyżówki XXL.
Wygraną zdrapkę wymieniłem na kolejną sztukę, tym razem trafione 6 zł (3 zł w linii + 3 zł pod WIN GO). Jakaś starsza pani, która była akurat też w kolekturze bo puszczała gry liczbowe chwilę wcześniej, jak usłyszała, że biorę Wingo, to się zdziwiła, że jeszcze jest i chyba sama coś tam wzięła. Przedział też dobry mam u siebie - 133394.

Wygraną zdrapkę wymieniłem na kolejną sztukę, tym razem trafione 6 zł (3 zł w linii + 3 zł pod WIN GO). Jakaś starsza pani, która była akurat też w kolekturze bo puszczała gry liczbowe chwilę wcześniej, jak usłyszała, że biorę Wingo, to się zdziwiła, że jeszcze jest i chyba sama coś tam wzięła. Przedział też dobry mam u siebie - 133394.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wingo jest strasznie dyskryminowane przez sprzedawców. U mnie nawet najlepsze punkty jej nie zamawiają.
Wingo daje jeszcze jakieś urozmaicenie wśród zdrapek za 3zł, nawet wygrane moim zdaniem lepsze niż w liniach i owocowej. Pewne jest jedno, że przez słabą sprzedaż już nigdy w ofercie nie będzie zdrapki typu bingo/xingo. Druga rzecz to bardzo niedobrze że owocowa się tak przyjęła i ma taką popularność. Wydaje mi się, że za 3zł już nigdy nic nowego się nie pojawi. Osobiście zamiast owocowej - klona szczęśliwych linii wolałem diamentowe i kawowe krzyżówki.
Wingo daje jeszcze jakieś urozmaicenie wśród zdrapek za 3zł, nawet wygrane moim zdaniem lepsze niż w liniach i owocowej. Pewne jest jedno, że przez słabą sprzedaż już nigdy w ofercie nie będzie zdrapki typu bingo/xingo. Druga rzecz to bardzo niedobrze że owocowa się tak przyjęła i ma taką popularność. Wydaje mi się, że za 3zł już nigdy nic nowego się nie pojawi. Osobiście zamiast owocowej - klona szczęśliwych linii wolałem diamentowe i kawowe krzyżówki.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Bingo za 3 zł mogło by się przyjąć. Ludzie wbrew pozorom lubią zdrapki liczbowe bo najprostsze.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Wingo jest dyskryminowane bo to strasznie niszowa zdrapka i ciężka w sprzedaży przypadkowym graczom. Ja mam ją wyeksponowaną na samym środku "wieży zdrapkowej", a obecną paczkę sprzedaję bodajże od stycznia i jeszcze mi zostało 49 sztuk... A w moim punkcie ogólnie zdrapki idą bardzo dobrze więc niestety-kolektury z małymi obrotami nie otwierają tych paczek bo boją się, że po zakończeniu zostaną z połową paczki którą będą musieli wydrapać bo teraz kolektury prawne nie mogą zwracać otwartych paczek...
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak się ma listę od TSa to warto mówić, "ale w oddziale powiedzieli, że u was są dlatego tu przyjechałem" i wtedy robi się ciepło, zaczyna się szukanie i stwierdzenie, że "no może i tak, ale jutro koniec sprzedaży, nie będę otwierać bo nie sprzedam". A Ty wtedy cały na biało mówisz, że bierzesz całą paczkę 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wiadomo jaki zwrot z paczki?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt: