Ci, którym udaje się wygrać jedną czy dwoma zdrapkami wiedzą, że to możliwe.I te osoby również to potwierdziły w swoich wypowiedziach.
Jest poparte faktami tu na forum.
W każdej paczce zdrapek są wygrane i przy odrobinie szczęścia można je wyciągnąć nawet za pierwszym podejściem.
Ja w większości tam gdzie można wybieram zdrapki sama.Czasem kupuję w zdrapkomatach ale bardzo rzadko.
Kupuję też tam gdzie zdrapki odrywają po kolei.I też miałam sytuacje, że wzięłam dwie, prosząc po jednej z każdej strony paczki i obie były trafione.
I takie sytuacje mają też inni grający.Też trafiają piękne wygrane za pierwszym podejściem.
Jeśli kupiłam dwie zdrapki "Pełny Portfel" z zupełnie nowej paczki i trafiłam w jednej 60 zł w drugiej 100 zł, nie wiem przypadek czy szczęście?Akurat wybierałam sama nie losując tylko świadomie.To co mam pisać w tej sytuacji, że kupiłam paczkę jeśli to nieprawda

Nigdy nie pisałam, że nie mam pustaków i że ciągle mam plusy. Tak, mam też zdrapki puste.Ale to że się trafiają takie " rodzynki" jak 1000 zł, 500 zł czy nawet 300 zł to niweluje te pustaki.
Ale też nie mam też arcyszczęścia , bo już pisałam kilka razy, że i mi przeszły koło nosa bardzo fajne wygrane, które można by powiedzieć były na wyciągnięcie ręki. Widocznie jak coś jest komuś pisane to to nic tego nie zmieni.Jak się często o tym przekonuje.