Misiopysio pisze: ↑19 sie 2019, 19:11
Rubinowa jest ok. Ale w tym sporcie najważniejsze szczęście. Gratki
Nie do końca chodzi o szczęście. Na forum możesz się dużo dowiedzieć o zdrapkach, np. które nr. zdrapek padają najczęściej, które numery paczek zostały z głównymi wygranymi itd. Poza tym zdrapki często wybieram sam, nawet z całej nowiutkiej paczki, więc jest to mój świadomy wybór, którą kupię.
O czystym szczęściu można powiedzieć kiedy kupisz zdrapkę ze zdrapkomatu lub kupisz kupon CT.
Oczywiście nigdy nie ma pewności, w której zdrapce coś siedzi, jednak jeśli masz jakąś wiedzę, to masz większe prawdopodobieństwo wygranej.
Wg. mnie po prostu trzeba się znaleźć w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie i wybrać zdrapkę, która wg. nas będzie wygrana. Blankowi się to udało, wybrał nr. paczki, bo wydawał mu się fajny i zastanawiał się nad nr. zdrapki 009 i 007, wybrał 007 i się udało (tak swoją drogą, to ja bym kupił obie, oraz znowu moja teoria się sprawdza, że w nr. 007 padają wygrane

). Czyli jednak nie losował w ciemno z zamkniętymi oczami, tylko świadomie wybrał tą konkretną zdrapkę. Wydrapał w swoim życiu wiele, wiele całych paczek zdrapek i może znalazł jakiś klucz, może nauczony doświadczeniem wiedział więcej niż my?