Może nie udzielam się na forum ale śledzę je na bieżąco a mąż mówi że za niedługo zablokuje mi dostęp ;D
Moja największa wygrana jak do tej pory to tylko 150 zł
Ps. Pamiętacie Drivera że starego forum ? który polował na 500 000 w banku ?
To jak Ci nie będzie przeszkadzać podróżowanie to możesz wziąć listę wszystkich kolektur i sobie popytać :p
To może za tydzień w weekend jeśli się nie zakończy, ale nie widziałem nigdzie listy z opolskiego, tylko raczej pomorskie i te okolice :p I dziwne że mój TS nie ma takiej możliwości, a inne mają?Nutaharion pisze: ↑02 sie 2019, 14:33To jak Ci nie będzie przeszkadzać podróżowanie to możesz wziąć listę wszystkich kolektur i sobie popytać :p
Podali też taką informację w Studio Lotto więc na 100% zakończenie 7 sierpniaNutaharion pisze: ↑31 lip 2019, 17:41Podobno zakończenie sprzedaży 7 sierpnia, razem z "Mega Pensją", czy ktoś jest w stanie potwierdzić?
Kraków Bociana 3 LU 1 Kraków Dożynkowa 11 Kraków Skotnicka 78 Kraków Piltza 43 U-7 Kraków Konopnickiej 17 Kraków Centrum HTS (Róg Al. Solidarności i Ujastek) Kraków os. Handlowe (kiosk, róg Jana Pawła II i Tomickiego) Kraków Glinik 60A Kraków Lubocka 99 Kraków Podgórska 34 (Galeria KAZIMIERZ, HDS) Kraków Olsztyńska 1 Kraków Strzelców 26 Kraków Sadowa 9 Kraków Beliny-Prażmowskiego 71 Kraków Komandosów 8 Kraków Kalwaryjska 33 Kraków os. II Pułku Lotniczego 44 Kraków Nowohucka 33a Kraków al. Juliusza Słowackiego (róg SłowackiegoxPrądnicka) Kraków Majora 2 Kraków Królewska 84 Michałowice Krakowska 211 Modlnica Jurajska 5 Modlniczka Prof. A.Różańskiego 32 (Inmedio w galerii Futura ) Przybysławice Krakowska 21 (sklep spozywczy Awita) Ujazd Jurajska 23 Węgrzce Warszawska 38 Więcławice Dworskie Więcławice Stare (sklep róg Dworskiej i św. Jakuba) Zielonki Centrum (w pawilonie z prasą, obok Urzędu Gminy)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 37 gości