Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- ziutas
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Chłopak był wczoraj w Lesznie (wlkp) w punkcie Jeziorkowskiej 9/97
ale tam nic nie ma, na street view widać zwykły dom rodzinny, mówił, że nie było żadnego szyldu czy nawet świateł.
Więc nie wiem czy tam coś jest ;/
ale tam nic nie ma, na street view widać zwykły dom rodzinny, mówił, że nie było żadnego szyldu czy nawet świateł.
Więc nie wiem czy tam coś jest ;/
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Był pod złym adresem.
Jeziorowskiej 9, według punktów Lotto jest to Żabka.
Tam powinno być

Jeziorkowskiej 9/9
Też jak jechałem nawigację z tą mapą co jest stworzona to nawigacja źle mnie pokazała.
Punkt był zaznaczony w innej miejscowości, a właściwy punkt był 5km dalej.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Przeniosłem pinezkę pod właściwy adresGregory2122 pisze: ↑15 lis 2022, 13:46Był pod złym adresem.
Jeziorowskiej 9, według punktów Lotto jest to Żabka.
Tam powinno być![]()

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- ziutas
- Janusz Gry
- Kontakt:
ooo dzięki za info
a byleś tam koniec końców? było coś? 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Na mapie powoli robi się ciasno od łowców
Mieliście taką sytuację, że jednocześnie w kolekturze było więcej osób, które pytały się o ŚO, podczas, gdy wy mieliście już kupić, bądź tylko co wykupiliście?

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja kiedyś wykupiłam chłopakowi dwie ostatnie z przed nosa

Krakuska - świruska

- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
9 Inni to lubia
Dzisiaj w miejscowości Rajcza minąłem się z gościem w drzwiach i widziałem że w ręku miał świąteczne odliczanie. Spojrzeliśmy na siebie kątem oka - mówię poproszę świąteczne odliczanie - może być cała paczka którą podobno macie... A babeczka do mnie - przed chwilą Pan wziął wszystkie
W innym z atakowanych dziś punktów też mnie ktoś ubiegł i z 30 które miało być - wziął ktoś przede mną ostatnie 10 które było... Pewnie ten sam 
A tak poza tym to można zdjąć z mapki wszystkie punkty z miejscowości które objechałem dzisiaj na skraju oddziału katowickiego, tj: Ujsoły, Milówka, Rajcza, Węgierska Górka, Sopotnia Wielka, Przyborów, Jeleśnia, Pewel Mała. Dość dużo kupiłem łącznie bo około 90. Są też dwie paczki z ciekawym numerem: 030022 i 030023
Pozdrawiam wszystkich polujących 

A tak poza tym to można zdjąć z mapki wszystkie punkty z miejscowości które objechałem dzisiaj na skraju oddziału katowickiego, tj: Ujsoły, Milówka, Rajcza, Węgierska Górka, Sopotnia Wielka, Przyborów, Jeleśnia, Pewel Mała. Dość dużo kupiłem łącznie bo około 90. Są też dwie paczki z ciekawym numerem: 030022 i 030023

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Atakuj Bielsko!
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Po odpoczęciu od trasy i powrocie do samochodu po zdrapki - okazało się, że kupiłem łącznie 140
wyniki drapania zapewne jutro.
Tak jeszcze z przemyśleń po dzisiejszym polowaniu: uwierzcie mi... jeżeli nie trafię nic konkretnego - pozytywnym aspektem "straconych" pieniędzy jest to co oko zobaczyło i płuco nawdychało. Podejrzewam, że gdyby nie ta zdrapka - w wiele z tych miejsc które miałem okazje zobaczyć - nigdy bym nie trafił w życiu.
@liczebnik - a jak tam Twój 1000? Nadal nie wypłacony i foto wciąż brak

STUMPY - no ominąłem Bielsko bo wiem, że tam też ktoś poluje
Dodano po 7 minutach 37 sekundach:
Stwierdziłem też (wracając do wypowiedzi z kilku stron wcześniej) moment w którym odpuszczę polowanie. Będzie to moment w którym łączna liczba pustaków ŚO zbieranych od dwóch lat osiągnie 1000 sztuk. Wówczas wystawię te pustaki na aukcję do ponownej analizy i jako dobry materiał na opał. Być może coś przeoczyłem(?) Miałem sprawdzić na początku, ale teraz gdy sterta waży już kilogramy, a ja wciąż poluję i drapię nowe - chęć na to odeszła
Dodano po 55 sekundach:
poza tym, dobijam dopiero do 800, więc prędzej trafię bańkę niż dojdę do 1000

Tak jeszcze z przemyśleń po dzisiejszym polowaniu: uwierzcie mi... jeżeli nie trafię nic konkretnego - pozytywnym aspektem "straconych" pieniędzy jest to co oko zobaczyło i płuco nawdychało. Podejrzewam, że gdyby nie ta zdrapka - w wiele z tych miejsc które miałem okazje zobaczyć - nigdy bym nie trafił w życiu.
@liczebnik - a jak tam Twój 1000? Nadal nie wypłacony i foto wciąż brak

STUMPY - no ominąłem Bielsko bo wiem, że tam też ktoś poluje

Dodano po 7 minutach 37 sekundach:
Stwierdziłem też (wracając do wypowiedzi z kilku stron wcześniej) moment w którym odpuszczę polowanie. Będzie to moment w którym łączna liczba pustaków ŚO zbieranych od dwóch lat osiągnie 1000 sztuk. Wówczas wystawię te pustaki na aukcję do ponownej analizy i jako dobry materiał na opał. Być może coś przeoczyłem(?) Miałem sprawdzić na początku, ale teraz gdy sterta waży już kilogramy, a ja wciąż poluję i drapię nowe - chęć na to odeszła

Dodano po 55 sekundach:
poza tym, dobijam dopiero do 800, więc prędzej trafię bańkę niż dojdę do 1000