Zdrap te zdrapki, które masz bo może masz główną i leży u ciebie a ludzie ją kupują i tracą kasę. Szybko się je drapie a nie jak np linie czy krzyżówki.
Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
125 zwrotu z paczki.
1, 4, 5 po 25 i w 7 - 50 zł.
Drugi raz była paczka w Zamościu w Kauflandzie Wyszyńskiego 1, skądś sprowadzona.
W ogóle Zamościa nie ma na mapie
1, 4, 5 po 25 i w 7 - 50 zł.
Drugi raz była paczka w Zamościu w Kauflandzie Wyszyńskiego 1, skądś sprowadzona.
W ogóle Zamościa nie ma na mapie
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Są wystawione na licytację. Chcesz to możesz wziąć w niej udział - link jest w mojej stopce. Ja wydałem sam ponad 25k na te zdrapki, więc nie mów mi co mam robić. Przedrapałem ich masę i więcej nie zamierzam. Aukcja już wystawiona. Jeżeli bańka faktycznie leży u mnie to i tak najbardziej stratny będę ja

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A cena ostateczna jaka na allegro interesuje cię
-
- Świeżak
- Kontakt:
jankiel50, jesteś mi w stanie jakoś pomóc ogarnąć oddział warszawski?
Głucha cisza od nich od zeszłego tygodnia, dostałem info że został przekazany mój mail do kierowników sprzedaży no ale chyba mieli to w d...
Głucha cisza od nich od zeszłego tygodnia, dostałem info że został przekazany mój mail do kierowników sprzedaży no ale chyba mieli to w d...
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Na mapie są kolektury z Warszawy z 7 listopada. Sprawdzałeś jakieś? Raczej przez 2 tygodnie stan się nie zmienił na tyle żeby wyczyściło większość punktów 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Można zdjąć wszystko z Warszawy - wczoraj skończyłem swoją podróż.
Niestety nie notowałem ile było zdrapek w poszczególnyhch punktach ale ogółem > 100.
Dodatkowo wszystkie punkty z: Legionowo, Marki, Radzymin, Stanisławów Pierwszy, Łomianki.
Niestety nie notowałem ile było zdrapek w poszczególnyhch punktach ale ogółem > 100.
Dodatkowo wszystkie punkty z: Legionowo, Marki, Radzymin, Stanisławów Pierwszy, Łomianki.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Ostateczna cena będzie taka za ile się skończy na aukcji.
Nie mam konkretnego pomysłu, bo zapewne pierwszy i ostatni raz coś takiego jest wystawione do sprzedaży

Zresztą dochód ze sprzedaży i tak przeznaczam na jedzenie dla pupili w lokalnym schronisku, więc im więcej tym lepiej

Co do oddziału Warszawskiego - najpierw dostałem zapytanie o konkretne miasta, na co moja odpowiedź, że WSZYSTKIE z ich okręgu pozostało bez odpowiedzi. Kolejny e-mail dostałem w odpowiedzi TRZY PUNKTY W WARSZAWIE... podobno w reszcie punktów w ich okręgu jest po 1-2 zdrapki

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Miałem już sytuacje że ktoś prosił o aktualizację danych a stare dane były w niemal 100% zgodne z nowymi ale skoro piszesz że wysprzątałeś okolicę to zobaczę co da się zrobićjanuszbiznesu pisze: ↑24 lis 2022, 10:53Można zdjąć wszystko z Warszawy - wczoraj skończyłem swoją podróż.

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzięki nutaharion,
byłem w tych miejscach w zeszłym tygodniu i wczoraj, przedwczoraj.
Mogło coś dojść ale coraz częściej słyszę że "nie ma już pełnych paczek więc u nas nie będzie".
Znajduje w miejscach których nie ma na mapie, byłem przy metrze Wilanowska w sklepie, na Kasprowicza.
byłem w tych miejscach w zeszłym tygodniu i wczoraj, przedwczoraj.
Mogło coś dojść ale coraz częściej słyszę że "nie ma już pełnych paczek więc u nas nie będzie".
Znajduje w miejscach których nie ma na mapie, byłem przy metrze Wilanowska w sklepie, na Kasprowicza.