Mój Pierwszy Milion [466]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Mój Pierwszy Milion [466]
Wielkie gratulacje blank, należało Ci się jak mało komu za te ilości paczek wydrapanych.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
W swoim poście wyżej napisalem robi wrażenie, muszę się poprawić wygrana taka, ze mozna śmialo zawalu dostac i zejść 8-)
Swoją drogą ciekawe kto będzie następny
Na forum jest 114 czy tam 115 uzytkownikow, na pewno za jakiś czas ktoś z Nas coś złowi, bo tu jakaś magia jest
Swoją drogą ciekawe kto będzie następny

Na forum jest 114 czy tam 115 uzytkownikow, na pewno za jakiś czas ktoś z Nas coś złowi, bo tu jakaś magia jest

-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Witajcie, mój pierwszy post na tym nowym forum. Na starym byłem w alei gwiazd po wygranej 36 tys w szczęśliwe linie, nie wiem czy pamiętacie
Znalazłem to forum jak kupiłem dzisiaj jedna sztukę tej zdrapki i sprawdzałem, czy PPP to na pewno 100 zł bo tyle udało mi się trafić.
Po przeczytaniu posta blanka aż ręce zaczely mi ske trząść. To niesamowite!
Wygrać milion złotych to coś niesamowitego, niewyobrażalnego. Wygrana przychodzi w momencie kiedy jej kompletnie się nie spodziewasz.
Wielkie gratulacje!!!

Znalazłem to forum jak kupiłem dzisiaj jedna sztukę tej zdrapki i sprawdzałem, czy PPP to na pewno 100 zł bo tyle udało mi się trafić.
Wygrać milion złotych to coś niesamowitego, niewyobrażalnego. Wygrana przychodzi w momencie kiedy jej kompletnie się nie spodziewasz.
Wielkie gratulacje!!!
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Gość w odpowiednim miejscu i o odpowiednim czasie
Gratulacje!

-
- Moderator
- Kontakt:
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja pamiętam, witaj z powrotemTomekB pisze: ↑10 sty 2019, 21:28Witajcie, mój pierwszy post na tym nowym forum. Na starym byłem w alei gwiazd po wygranej 36 tys w szczęśliwe linie, nie wiem czy pamiętacie![]()
Wielkie gratulacje!!!

- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
dzięki wszystkim za gratki, co do pytania o wizytę w oddziale to dostałem jeszcze kilka gadżetów w małej torebce m.in notesik, kilka długopisów, 2 breloki i taka gwiazdka-pierniczek na choinkę - a przelew to wyszedł ok godz 13, a kasa była na koncie ok 17. A dziś byłem w tej kol. i oto co tam znalazłem - pytam kolektorki jak klienci reagują...a ona że mówią wow itp
widzę że awansowałem już na "miszcza" boobs witaj w klubie 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:01:10 21:08:46Image taken on:10 sty 2019, 20:08Focus length:4.3 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/2.4ISO speed rating:200Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-G965FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:01:10 21:08:56Image taken on:10 sty 2019, 20:08Focus length:4.3 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/2.4ISO speed rating:160Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-G965FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Przyznałeś się, że to Ty?
:)

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ja też pamiętamTomekB pisze: ↑10 sty 2019, 21:28Witajcie, mój pierwszy post na tym nowym forum. Na starym byłem w alei gwiazd po wygranej 36 tys w szczęśliwe linie, nie wiem czy pamiętacie![]()
Wielkie gratulacje!!!

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Widać że drukarnia ekspresowo z tym banerem zadziałała 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz