Ekstra Pensja [521]
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Ekstra Pensja [521]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dziękuje Grzybku i Koledze co mapę razem przygotowaliście. Dzisiaj jestem w W Poznaniu i odwiedziłem prawie wszystkie punkty zaznaczone na mapie i tylko w jednym mieli przedział mały a reszta ponad 290000. Wzielem 27 sztuk zaczelem drapać . Zaraz dam znać
A propo dzwonił kolega z Warszawy tylko nie potwierdzona gdzieś padło milion w zdrapce w Warszawie.
Nie wiem czy klub Milionerów czy gracz.
A czy Wy wiecie że ten 1 000 000 w zdrapce mój pierwszy 1 000 000 to wygrali Cyganie opiekującej się tirówkami . Tesco ba stalowej
A propo dzwonił kolega z Warszawy tylko nie potwierdzona gdzieś padło milion w zdrapce w Warszawie.
A czy Wy wiecie że ten 1 000 000 w zdrapce mój pierwszy 1 000 000 to wygrali Cyganie opiekującej się tirówkami . Tesco ba stalowej
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
jeszcze może być świąteczne odliczanie tam też jest milionKrzysiek300 pisze: ↑03 lut 2021, 18:47Dziękuje Grzybku i Koledze co mapę razem przygotowaliście. Dzisiaj jestem w W Poznaniu i odwiedziłem prawie wszystkie punkty zaznaczone na mapie i tylko w jednym mieli przedział mały a reszta ponad 290000. Wzielem 27 sztuk zaczelem drapać . Zaraz dam znać

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Można poprosić w kolekturze o raporty z niewypłaconych wygranych dla tych trzech zdrapek i zobaczyć czy przypadkiem w którejś nie ubył milion albo poczekajmy do jutra.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Już nigdy nie wezme połowy zdrapki. Z 27 sztuk zwrot 35 złotych. Wole wziąść pełną paczkę i liczyć że może. Ostatni taz wziąłem zdrapkę za 5 złotych bo nawet jakbym wygrał życia nie zmieni. Pozdrawiam
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
teraz świeże info z kolektury, otóż rozmawiając o zdrapkach miła Pani powiedziała żecok 2 miesiące wstecz jakaś "mądra" kobieta kupiła pomarańczową EP, i zamiast przeczytać instrukcje to ta mądra szukała po wygrywających liczbach, i do tego z racji 3 różnych literek kontrolnych ową zdrapkę wyrzuciła
i co potem się okazało...mądry Polak po szkodzie podobno miała 2 symbole EP
a z tego co pamiętam w grudniu to były tu zdrapki z 3 transzy czyli 48xxx-72xxx 
Dodano po 2 minutach 48 sekundach:
teraz świeże info z kolektury, otóż rozmawiając o zdrapkach miła Pani powiedziała że ok 2 miesiące wstecz jakaś "mądra" kobieta kupiła pomarańczową EP, i zamiast przeczytać instrukcje to ta mądra szukała po wygrywających liczbach, i do tego z racji 3 różnych literek kontrolnych ową zdrapkę wyrzuciła
i co potem się okazało...mądry Polak po szkodzie podobno miała 2 symbole EP
a z tego co pamiętam w grudniu to były tu zdrapki z 3 transzy czyli 48xxx-72xxx, kolektorka pytala obsługę ale śmiecie już dawno zabrane na wysypisko...no chyba że w sortowni ktoś ogarnięty znajdzie przypadkiem taki okaz 

Dodano po 2 minutach 48 sekundach:
teraz świeże info z kolektury, otóż rozmawiając o zdrapkach miła Pani powiedziała że ok 2 miesiące wstecz jakaś "mądra" kobieta kupiła pomarańczową EP, i zamiast przeczytać instrukcje to ta mądra szukała po wygrywających liczbach, i do tego z racji 3 różnych literek kontrolnych ową zdrapkę wyrzuciła

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Wiem z doświadczenia że dużo ludzi drapie tylko 3 litery i wyrzuca. Widziałem to
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
No to ja już pas, u mnie paczki bardzo blisko tej paczki z Olsztyna niecałe 1000 paczek.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ja już kiedyś opisywałam taką sytuację na naszym starym forum. Ktoś w Gdańsku szukał na zdrapce trzech napisów EP. Nie znalazła trzeciego, więc zdrapkę spaliła
To był ktoś z rodziny sprzedającej i było to kilka edycji temu.

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Na głupotę ludzką już niestety nie ma rady.
Przy poszukiwaniu głównych można by tez się zastanowić w jakich regionach Polski mogą się one kryć.
Pomarańczowa z pierwszej transzy moim zdaniem leży gdzieś na dolnym śląsku albo w wlkp (tylko w wlkp to już prawie nie ma tej zdrapki). W tych województwach było dużo numerów typu 16xxx, 19xxx, 20xxx, 22xxx. Nie wiem natomiast gdzie były poniżej 010xxx.
Kolejną główną stawiam na Szczecin i okolice, ogólnie północno-zachodnią ćwiartkę kraju, tam jeszcze nic nie padło.
Jedna główna w niebieskiej jest zapewne na Mazowszu tam gdzie boobs kupuje.
Pytanie do osób z tych woj. jakie numery spotykaliście w niebieskiej i pomarańczowej?
dolnośląskie
zachodniopomorskie
lubuskie
mazowieckie
Przy poszukiwaniu głównych można by tez się zastanowić w jakich regionach Polski mogą się one kryć.
Pomarańczowa z pierwszej transzy moim zdaniem leży gdzieś na dolnym śląsku albo w wlkp (tylko w wlkp to już prawie nie ma tej zdrapki). W tych województwach było dużo numerów typu 16xxx, 19xxx, 20xxx, 22xxx. Nie wiem natomiast gdzie były poniżej 010xxx.
Kolejną główną stawiam na Szczecin i okolice, ogólnie północno-zachodnią ćwiartkę kraju, tam jeszcze nic nie padło.
Jedna główna w niebieskiej jest zapewne na Mazowszu tam gdzie boobs kupuje.
Pytanie do osób z tych woj. jakie numery spotykaliście w niebieskiej i pomarańczowej?
dolnośląskie
zachodniopomorskie
lubuskie
mazowieckie