Wysylaj jutro bo zaczynają się urlopy świąteczne i może być problem żeby odpisali. Jak by znowu w Cieszynie coś nowego się pojawiło to jadę. Ale specjalnie nie zamierzam jechać jak do szczyrku.Nutaharion pisze: ↑18 gru 2022, 14:38
Spróbuję całą Polskę ale co przyjdzie to już zależy od Lotto![]()
Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Chrzanów - 16 szt -150 zł, wiec strata
Luszowice - brak, aczkolwiek szukano na zapleczu 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Zaktualizowałem oddziały:
- Katowice,
- Kraków,
- Lublin,
- Bydgoszcz,
- Kielce,
- Gdańsk,
- Rzeszów
Przypominam link do mapy: [url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]
- Katowice,
- Kraków,
- Lublin,
- Bydgoszcz,
- Kielce,
- Gdańsk,
- Rzeszów
Przypominam link do mapy: [url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
Wodzisław Śląski ul.Bracka 2A -brak zdrapek
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Jeszcze chwilę i oddział Gdańsk będzie pusty.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Można sobie zrobić jakąś wycieczkę do Bydgoszczy, tam widzę jest bardzo dużo

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zobaczę po nowym roku.Nutaharion pisze: ↑20 gru 2022, 15:25Można sobie zrobić jakąś wycieczkę do Bydgoszczy, tam widzę jest bardzo dużo![]()
Jak już to zrobię sobie wycieczkę do Słupska

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Pula losów zmniejszona o dwie sztuki - dwa zwroty się trafiły 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Gdzie to dokładnie było? Też jestem z PoznaniaMadziara pisze: ↑17 gru 2022, 7:49Ostatnio wracałam z pracy i sobie myśle: a podjadę do punktu który jest na mapce, a w którym 3 razy powiedziano mi że nie mają. I tak mam po drodze. Najwyżej kupię coś innego. Pani mi pokazuje jakąś nowość, powiedziałam że wezmę. Mówię do Pani: „a domyślam się, że świątecznego odliczania za 25 zł Pani nie ma?” Kobieta na to, że był przedstawiciel i coś im przywiózł, zaraz sprawdzi. Otwiera szufladę, szuka w tych większych a ja patrzę i własnym oczom nie wierzę. No są![]()
Było w sumie 5 szt, powiedziałam że wezmę. Już miałam wychodzić ale coś mnie tknęło i pytam czy jakiejś pełnej paczki Pani jeszcze nie znajdzie. Pan zajrzała pod ladę i… znalazła.Oczywiście wzięłam, dobrze ze karta można było płacić, bo nie byłam przygotowana gotówkowo
![]()
Pomyślałabym, że Pani gdzieś znalazła je na zapleczu, albo za szafą. Ale innych zdrapek miała tak ogromną ilość w tej szufladzie, że na pewno była dostawa. I myśle, że faktycznie dostali je z innego punktu.
Więc jeśli macie jakiś punkt po drodze, to nie zniechęcajcie się, tylko zaglądajcie tam co jakiś czas.
Dodano po 7 minutach 15 sekundach:
Oczywiście nie wygrałam głównej, przeciwnie- jeszcze jestem do tyluale i tak się cieszę, bo dałam sobie szanse na wygranie:). W końcu tych zdrapek zostało już naprawdę mało:)

- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Przenoszą bo niedawno niedaleko mnie była paczka i 3 luzem to już poszły w świat