Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
A ktoś wielkopolskie i zachodniopomorskie zachacza?
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Niegardów-Kolonia 60, sklep Euro - brak zdrapek
Jakubowice 4B, sklep Euro - była 1 paczka, a w niej 150zł
Kazimierza Wielka, Kolejowa 134, Moya - brak zdrapek
Skalbmierz, Andersa 22, Delikatesy Centrum - brak zdrapek
W 2 sklepach było sprawdzane na zapleczu bo przy kasie nie było i znalazła się paczka w Euro. Jednak nie mam potwierdzeń z terminala.
Czy jest na forum instrukcja co po kolei klikać na terminalu aby sprawdzić, że zdrapki są dostępne do sprzedaży w danym punkcie? Niczego nie znalazłem. Przyda się pomoc sprzedawcom w szybkim sprawdzeniu co mają na stanie
W 2 sklepach było sprawdzane na zapleczu bo przy kasie nie było i znalazła się paczka w Euro. Jednak nie mam potwierdzeń z terminala.
Czy jest na forum instrukcja co po kolei klikać na terminalu aby sprawdzić, że zdrapki są dostępne do sprzedaży w danym punkcie? Niczego nie znalazłem. Przyda się pomoc sprzedawcom w szybkim sprawdzeniu co mają na stanie

- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Z tego co już zdążyłem zauważyć, to na lottomacie mogą klikać tylko sprzedawcy do tego uprawnieni, ale i tak co drugi nie wie, jak sprawdzić stan losów. Jeden kliknie dwa przyciski i już wie, inny miota się wokół lottomatu, jakby pierwszy raz go widział. Proszę poprosić o sprawdzenie stanu losów lub aby kliknął raport. Załączam przykład takiego raportu z zaznaczonym ŚO, którego akurat fizycznie nie było.GLadi pisze: ↑21 gru 2022, 16:32Niegardów-Kolonia 60, sklep Euro - brak zdrapek
Czy jest na forum instrukcja co po kolei klikać na terminalu aby sprawdzić, że zdrapki są dostępne do sprzedaży w danym punkcie? Niczego nie znalazłem. Przyda się pomoc sprzedawcom w szybkim sprawdzeniu co mają na stanie![]()
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dokładnie to był Poznań, ul. Startowa 1 (Sklep CAROLE) było 15 szt i tyle wzięłam. Byłam tam też dziś i już nic więcej nie mają.
Dziś jeszcze byłam w miejscowości Skórzewo- ul. Poznańska 98 (wewnątrz sklepu netto)- nie było zdrapek.
Byłam też w Poznaniu na ul. Swoboda 21- również nie ma tych zdrapek.
Ale Panie w każdym ze sklepów bardzo sympatyczne. Co prawda żadna nie sprawdzała danych na terminalu, może nie wiedzą jak, a ja im nie podpowiem, bo też nie wiem. Tez jestem w stanie zrozumieć ekspedientkę, że nie chce szukać po szufladach (zapleczach) zdrapek, bo za mną stoi kolejka ludzi z zakupami i będą do nich dochodzić następni.
Rokietnica ul. Pocztowa 2C (sklep Żabka)- koleżanka była w okolicy, wiec tam weszła. Było 7 szt- wykupione wszystkie.
Może odwiedzę jeszcze w/w punkty w 2023 roku:)
Dodano po 6 minutach 5 sekundach:
A odwiedziłaś jakieś punkty z mapy? Co tam powiedzieli? Kupiłaś coś, czy nic nie było?
Dodano po 7 minutach 59 sekundach:
A ja mam do Was inne pytanie: czy wchodzicie do punktów lotto, których nie ma na mapie i pytacie o te zdrapki? Czy zdarzyło Wam się znaleźć coś poza punktami z mapy? Pytam, bo punktów lotto jest ogromnie dużo. I nie wiem czy jest sens do nich wchodzić i pytać???

-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja byłem na rynku w Swarzędzu i nie ma tam zdrapek ŚO. Byłem też w kolekturze na os. Działyńskiego 1 - brak i w Chacie Polskiej na os. Cegielskiego 31 również brak zdrapek ŚO
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Kielce, ul. Żytnia niestety brak zdrapek
I Paderewskiego 33 bodajże też…
I Paderewskiego 33 bodajże też…
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Odwiedzanie innych kolektur niż te na mapie raczej jest pozbawione sensu. Ma miejsce przenoszenie paczek zdrapek ale trzeba mieć szczęście żeby takie coś akurat wyłapać. W zdecydowanej większości przypadków w kolekturach innych niż te na mapie żadnych zdrapek ŚO nie znajdziemy.
Oczywiście nie tyczy się to kolektur w oddziale olsztyńskim gdzie dane na mapie są stare i tam warto pytać o te zdrapki w każdej napotkanej kolekturze.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
W Olsztynie od dawien dawna ich nigdzie nie widziałem, co odwiedzam jakąś kolekturę to słyszę że już kilka tygodni jak nie miesięcy ich nie mają
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Zauważyłem, że jak jeździłem po Lęborku to nie było ich w punktach na mapie, a teraz są w innych punktach.
Widocznie musieli je przerzucić.
Może na święta jakieś zejdą, bo mało ich zostało.
Szkoda, że do końca marca ta zdrapka nie jest.
Widocznie musieli je przerzucić.
Może na święta jakieś zejdą, bo mało ich zostało.
Szkoda, że do końca marca ta zdrapka nie jest.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
I tak zrobili nam niejako prezent bo początkowo mieli ją wycofać już w listopadzie.
Po prostu trzeba brać jak się widzi.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)