Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Ogólnie to wyluzuj, ja osobiście nie nastawiam się na jakąkolwiek główną wygraną bo nie mam farta do takich wygranych, przeznaczam sobie miesięcznie jakąś kwotę i drapię nawet te zdrapy w których nie ma już głównych a one poprostu mi się podobają, Bonus7, Retro, krzyżówki, linie itp nie przepadam za szukaniem liczb więc takie raczej omijam choć lubię NDR, 10xKasa, Szmaragdowy, GF czy Kokosowa i Maxi Cash Party, a ŚO to taki inny styl i mam sentyment bo raczej z nim jestem na zero i jak spotykam to biorę ot tak, jak się coś trafi to ok, jak nie to przeżyję.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
3 Inni to lubia
A pomyślałeś, że ta mapka opiera się na danych udostępnionych przez TS, a przecież mogę podjechać w punkt podany szybciej niż ty kupić kilka sztuk i na mapie sytuacja się nie zmieni. A dlaczego? Ponieważ nikt z nas (dopóki nie będzie opcji sprawdzenia dostępności zdrapek w czasie rzeczywistym) nie będzie zmieniał każdego punktu co kilka minut. Z twojego postu wylewa się duża frustracja i polecam trochę odpuścić.WielkiGatsby pisze: ↑28 gru 2022, 18:32Ta jasne. Jak na razie teoretycy bajkopisarze. Sugerując się tą wspaniałą mapą podjechałem w okolice ulicy Kurlandzkiej w Poznaniu i odwiedziłem 3 punkty zaznaczone na mapie. Według mapy w każdym z tych punktów miało być minimum po 10 sztuk ŚO. I co? I w 3 ostatnim miejscu, tj. na osiedlu Rusa 125 kupiłem ostatnie 3 sztuki. W pozostałych nie było nicsk8erboy26 pisze: ↑28 gru 2022, 10:34Tu raczej są poważni zdrapkowicze, którzy traktują to jako zabawę a nie oszukiwanie bo jaki to miałoby sens pisząc że byłem i nic, byłem to kupiłem jak coś było i tyle, z mapy można zdjąć![]()
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Aha, bylem dziś u siebie w BB dwóch miejscach z mapy, bo akurat mieszkam w okolicy, w jednym na Górskiej 2 nie mają żadnych powyżej 20 zeta i nawet pani mi pokazała pudło i nawet dała przejrzeć, w drugim Górska 30 bylo 8 sztuk to ogarnąłem, też wystawiła pudełko i wśród Brylantów i PP własnie sobie leżały, pytalem czy ktos szukał tego, to odpowiedziała ze ma to parę miesięcy i chyba z raz ktos wziął 2 sztuki i tyle. A ja je sobie zdrapię w Sylwestra bo mam jeszcze z 80 sztuk Ilove Krzyżówki wiec to mnie pochłania.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
A Daleko masz do Górskiej 130? Tam widzę w BB jeszcze. Ogólnie w BB już mało zostało.sk8erboy26 pisze: ↑28 gru 2022, 18:50Aha, bylem dziś u siebie w BB dwóch miejscach z mapy, bo akurat mieszkam w okolicy, w jednym na Górskiej 2 nie mają żadnych powyżej 20 zeta i nawet pani mi pokazała pudło i nawet dała przejrzeć, w drugim Górska 30 bylo 8 sztuk to ogarnąłem, też wystawiła pudełko i wśród Brylantów i PP własnie sobie leżały, pytalem czy ktos szukał tego, to odpowiedziała ze ma to parę miesięcy i chyba z raz ktos wziął 2 sztuki i tyle. A ja je sobie zdrapię w Sylwestra bo mam jeszcze z 80 sztuk Ilove Krzyżówki wiec to mnie pochłania.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Oczywiście. Tyle, że ja pisałem o tym 22 grudnia, a do dziś te punkty widnieją i każdy ma niby minimum 10 sztuk....ReonFreon pisze: ↑28 gru 2022, 10:34
A pomyślałeś, że ta mapka opiera się na danych udostępnionych przez TS, a przecież mogę podjechać w punkt podany szybciej niż ty kupić kilka sztuk i na mapie sytuacja się nie zmieni. A dlaczego? Ponieważ nikt z nas (dopóki nie będzie opcji sprawdzenia dostępności zdrapek w czasie rzeczywistym) nie będzie zmieniał każdego punktu co kilka minut. Z twojego postu wylewa się duża frustracja i polecam trochę odpuścić.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Moje podsumowanie dzisiejszego wypadu:
Cewice, Witosa 42 - pani mnie poinformowała, że ktoś przede mną wszystkie wykupił.
Lębork, Kossaka 41 - wykupiłem 3 ostatnie sztuki.
Lębork, Stryjewskiego 19 - wykupiłem ostatnie 5 sztuk.
Lębork, Aleja Wolności 21 - pani twierdziła, że nie ma. Poprosiłem, żeby sprawdziła czy ma pełną paczkę, bo nie jestem stąd. Sprawdzała i nie było.
Lębork, Staromiejska 36A - wykupiłem ostatnie 5 sztuk.
Lębork, Toruńska 6 - nie było żadnej zdrapki.
Cewice, Witosa 42 - pani mnie poinformowała, że ktoś przede mną wszystkie wykupił.
Lębork, Kossaka 41 - wykupiłem 3 ostatnie sztuki.
Lębork, Stryjewskiego 19 - wykupiłem ostatnie 5 sztuk.
Lębork, Aleja Wolności 21 - pani twierdziła, że nie ma. Poprosiłem, żeby sprawdziła czy ma pełną paczkę, bo nie jestem stąd. Sprawdzała i nie było.
Lębork, Staromiejska 36A - wykupiłem ostatnie 5 sztuk.
Lębork, Toruńska 6 - nie było żadnej zdrapki.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ale ja się nie spinam. Mnie to śmieszy. Zabawne jest takie gdybanie, które niczego nie wnosi i nie zmienia. Ja też drapię bez spiny, a po ŚO przejechałem się z czystej ciekawości. W jednej miałem 25 zł, w drugiej 50, a w trzeciej nic więc wyszedłem na 0. Oczywiście życzę każdemu trafienia głównej nagrody w cokolwiek grają, ale nie wierzcie w statystyki czy matematykę, bo trzeba mieć po prostu farta i tyle. Pozdro.sk8erboy26 pisze: ↑28 gru 2022, 18:44Ogólnie to wyluzuj, ja osobiście nie nastawiam się na jakąkolwiek główną wygraną bo nie mam farta do takich wygranych, przeznaczam sobie miesięcznie jakąś kwotę i drapię nawet te zdrapy w których nie ma już głównych a one poprostu mi się podobają, Bonus7, Retro, krzyżówki, linie itp nie przepadam za szukaniem liczb więc takie raczej omijam choć lubię NDR, 10xKasa, Szmaragdowy, GF czy Kokosowa i Maxi Cash Party, a ŚO to taki inny styl i mam sentyment bo raczej z nim jestem na zero i jak spotykam to biorę ot tak, jak się coś trafi to ok, jak nie to przeżyję.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Słuchaj, jak Ci się mapka nie podoba, to zamiast krytykować po prostu na nią nie zaglądaj i jedź w ciemno do punktów lotto, może coś znajdziesz.WielkiGatsby pisze: ↑28 gru 2022, 18:32
Sugerując się tą wspaniałą mapą podjechałem w okolice ulicy Kurlandzkiej w Poznaniu i odwiedziłem 3 punkty zaznaczone na mapie. Według mapy w każdym z tych punktów miało być minimum po 10 sztuk ŚO. I co? I w 3 ostatnim miejscu, tj. na osiedlu Rusa 125 kupiłem ostatnie 3 sztuki. W pozostałych nie było nic. W jednym nawet sprzedawczyni wyjęła mi na ladę pudełko z wszystkimi zdrapkami jakie mają i sam je przejrzałem i nie było ŚO. Oczywiście można wierzyć w teorię o złych sprzedawcach co trzymają do końca, żeby w ostatni dzień zdrapać i wygrać XD albo co bardziej realne jak dla mnie, w zgubione losy na zapleczu albo ta mapka po prostu ssie mokrego dydola.
Ja byłam (koniec końców również w Poznaniu) w jednym punkcie 4 razy i dopiero za czwartym razem dostałam ŚO.
Ja jestem zadowolona z mapki. A Tobie proponuje wyluzować. Nawet gdybyś wykupił wszystkie zdrapki z kilku województw, nie masz pewności, że wygrasz główną nagrodę. To jest loteria. Możesz wykupić wszystkie oprócz jednej i właśnie tą jedną wygra ktoś inny.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zaczynam się cieszyć że 12 stycznia ten wątek przejdzie do Zdrapki archiwalne.
Po drugie cieszę się że już nie będzie można kupić tej zdrapki to mi po głowie nie będzie chodziło aby gdzieś pojechać.
Po drugie cieszę się że już nie będzie można kupić tej zdrapki to mi po głowie nie będzie chodziło aby gdzieś pojechać.
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Widzę że posty w tym temacie przekroczyły 2000. Chyba najbardziej oblegany przez prawdopodobnie milion w koszu
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling