[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered Czarny Koń [478] - Strona 3 - forumlotek.pl
100... niektórzy tu mają fundamentalne braki a jeśli się nie mylę to na pewno jest to gdzieś rozpisane w dziale dyskusji ogólnej ale się poszukać nie chce
Proszę o wybaczenie nie chciało mi się szukać; ) a wiwdzialam ze tu ktos szybko odpowie raczej sporadycznie kupuje zdrapki za 2zl i 1zl i jak je biorę to nie patrzę przy nich na numerki właśnie. W reszcie jestem zorientowana doskonale
Ciekawe czy zdrapka Czarny Koń tak jak Lotto Ekstraklasa jest elementem jakiejś współpracy i po prostu musieli ją wypuścić. Niby zdrapka wypuszczona na ileś tam lecie Toru Służewiec.
Zdrapka wygląda na żywo dużo fajniej niż na zdjeciu. Ściera się też dobrze, nie ma dużo syfu wzięłam 10 sztuk, wygrane 2 zdrapki: nr 059 2zl i nr 074 podkowa za 5 zł czyli dyszka. Szału nie ma.
W tym samym punkcie wziąłem jeszcze 11, wynik 2x2zł..., już nie będę używał brzydkich słów, ale tego dziadostwa na pewno więcej nie kupię, choćby mi dopłacali i zawsze się nabieram na to samo, ładny wgląd i formuła = nie wygrasz nawet zwrotu! Teraz jak najszybciej zapomnieć o istnieniu tej zdrapki