Ja dziś wtopiłem 2 dychy kupując pustaka z nr 011. Ogólnie zdrapki za 20 zł też mnie nie przekonują. Wolę te za dyszkę, w których czasem trafi się te 5 dyszek czy stówka, bo w tych zdrapkach "premium" trafienie 100 zł jest wyczynem, a chyba nie powinno tak być...
Wielki Gracz [554]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Re: Wielki Gracz [554]
-
- Maniak
- Kontakt:
Powstrzymałem się jakoś. Wiem że to był mega fart w tym Rubinowym 7, ale szczerze to ja 50 zł, 100 zł i jakiekolwiek nagrody więcej trafiam najczęściej w zdrapkach za 5 PLN, ewentualnie za 10. W tych za 20 u mnie rzadkością zwrot, toteż mam długie zęby na ten towar. Powstrzymam się ; ). Wezmę jutro "dolarowe" albo EP do drapanka. Mimo wszystko powodzenia walczącym w segmencie 20 i więcej : D
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
- Filemon
- Lubi chajc
A z tamtych paczek świątecznego odliczania i brylantów?
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Widział ktoś z was reklame tej zdrapki w telewizji ? Ja dzisiaj widziałam po południu niepamiętam jaki to kanał był. Jakiś gościu śpiewa rapuje o kasie. Reklama nawet długa trochę. Może w internecie gdzieś tą reklame odnajde jutro bo zaciekawiła mnie.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dwie sztuki dzisiaj, numer 8 - pusty, numer 3 - 40zł. Podsumowanie: wydane 140 zł, wygrane 140 zł i niezłe jaja dalej bilans na zero
Nic nie chce być do przodu ale też pleców nie ma.
PS. Blank szkoda, że nic losowego nie wpadło w GRACZU.
Dodano po 2 godzinach 25 minutach 21 sekundach:
Ostatnie zakupy na dzisiaj to wymieniona wygrana 40zł na dwie sztuki i tak: numer 8 - 20 zł, numer 12 - 100 zł.
Podsumowanie: wydane 180 zł, wygrane 260 zł iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w końcu po 9 zdrapkach
wychodzimy na plus bo bilans na plus 80 zł. Nie jest źle, na razie wchodzi. Kolejne zakupy w poniedziałek. Pozdrawiam Drapaczy z segmentu "20-ek".

PS. Blank szkoda, że nic losowego nie wpadło w GRACZU.
Dodano po 2 godzinach 25 minutach 21 sekundach:
Ostatnie zakupy na dzisiaj to wymieniona wygrana 40zł na dwie sztuki i tak: numer 8 - 20 zł, numer 12 - 100 zł.
Podsumowanie: wydane 180 zł, wygrane 260 zł iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w końcu po 9 zdrapkach

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
To tak Sebastian na "zmotywowanie" napiszę ,że kupując paczkę zdrapek to raczej normalne że nie trafi się nagrody losowej która wynosi w tej zdrapce minimum 500zł.
Nagród losowych w tej zdrapce jest w puli 564 sztuk, czyli tyle paczek chowa w sobie nagrodę losową. Wszystkich paczek jest 133400 i tylko w tych 564 paczkach jesteś na plusie
Ale to normalne w zdrapkach bo cała kwota na wygrane w zdrapkach najpierw jest przeznaczona na zwroty i dalsze drobne wygrane.
Z psychologicznego punktu widzenia to kupowanie paczek zdrapek jest mało motywujące, bo człowiek jest niemal pewny że będzie minus. Tylko ,że przy ich zakupie o tym wiec i powinien być tego świadom. I Blank zapewne jest tego świadom i gra systemem 0-1. Albo milion, albo nic
Nagród losowych w tej zdrapce jest w puli 564 sztuk, czyli tyle paczek chowa w sobie nagrodę losową. Wszystkich paczek jest 133400 i tylko w tych 564 paczkach jesteś na plusie

Z psychologicznego punktu widzenia to kupowanie paczek zdrapek jest mało motywujące, bo człowiek jest niemal pewny że będzie minus. Tylko ,że przy ich zakupie o tym wiec i powinien być tego świadom. I Blank zapewne jest tego świadom i gra systemem 0-1. Albo milion, albo nic

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Rocket, dziękuję za "zmotywowanie"Rocker pisze: ↑02 paź 2020, 13:58To tak Sebastian na "zmotywowanie" napiszę ,że kupując paczkę zdrapek to raczej normalne że nie trafi się nagrody losowej która wynosi w tej zdrapce minimum 500zł.
Nagród losowych w tej zdrapce jest w puli 564 sztuk, czyli tyle paczek chowa w sobie nagrodę losową. Wszystkich paczek jest 133400 i tylko w tych 564 paczkach jesteś na plusieAle to normalne w zdrapkach bo cała kwota na wygrane w zdrapkach najpierw jest przeznaczona na zwroty i dalsze drobne wygrane.
Z psychologicznego punktu widzenia to kupowanie paczek zdrapek jest mało motywujące, bo człowiek jest niemal pewny że będzie minus. Tylko ,że przy ich zakupie o tym wiec i powinien być tego świadom. I Blank zapewne jest tego świadom i gra systemem 0-1. Albo milion, albo nic![]()

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Ja słyszałem ją w radio. Coś tam "taka drapu jest zasada".