Świąteczne odliczanie [508]

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Re: Świąteczne odliczanie [508]

Post autor: Nutaharion » 07 sty 2023, 20:25

Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

Krzysiek300
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Krzysiek300 » 07 sty 2023, 20:34

Nutaharion pisze:
07 sty 2023, 20:25
Jestem padnięty po całym dniu. Uzbierałem 174 sztuki. Jeszcze zaliczyłem drobną obcierkę na parkingu więc zderzak do roboty :oops:

Postaram się jeszcze dzisiaj odpisać tym co mam ich na liście do wysyłki ze szczegółami co dalej, "zamówień" jest więcej niż udało mi się kupić a sam też chcę coś podrapać więc muszę zobaczyć kto był pierwszy.
Zobaczę co będzie w moich zdrapkach i czy będzie za co w poniedziałek polować to może i resztę "zamówień" zrealizuję :lol:

ŚO - 174 sztuki.jpg
Ta 3 od dołu paczka jest wygrana tak myśle

Dużo jest zdrapek wygranych gdzie końcówka ma liczbę 3

Dodano po 41 sekundach:
Oj 4 ale i ta 3 też może być

PukierCuder
Świeżak
Kontakt:

Post autor: PukierCuder » 07 sty 2023, 20:47

jozinzbazin pisze:
07 sty 2023, 20:07
Ale jestem zły, ludzie... Odwiedziłem punkt w Gaworzycach (według mapki 11 szt) i oczywiście usłyszałem, że nie ma. Na moje pytanie czy ma może zatem może jakąś nieotwartą paczkę w magazynie, babka odpowiedziała, że może i ją mają, ale one (te sprzedawczynie w sensie) mają każda swoje zdrapki i ona nie może sprzedawać nieswoich... :O Proszę, powiedzcie mi, czy to w ogóle jest zgodne z prawem, takie dzielenie się zdrapkami?? Później udałem się do Trzebienia i tam podobnie, "pod ladą" nie ma ŚO, a na moje pytanie czy nie ma pełnej paczki gdzieś schowanej (a widnieje w tym punkcie właśnie 10 losów, czyli pełna paczka) powiedziała, ze ona nie może sięgać po to, co jest poza tą pulą otwartych paczek i, "żebym najlepiej jutro (nie, przepraszam, w poniedziałek przyszedł, jak będzie kierownik)"... Fajnie tylko, że to jest chyba ze 70 km ode mnie. Potem byłem jeszcze w Szprotawie, ale tam już było niestety zamknięte. Zdrapki tam są sprzedawane w maszynie, którą widziałem przez szybę i nie było tam ŚO (a na mapce widnieje 7 szt, więc paczka już napoczęta). I tu moje drugie pytanie, czy jeśli jest napoczęta już paczka i w automacie nie ma tej zdrapki, to znaczy na 100%, że już została sprzedana? Czy może jest taka możliwość, że jest w sprzedaży poza automatem?

Ogółem kicha, tyle kilometrów zrobiłem i koniec końców nie zakupiłem ani jednej sztuki, a jak widzę te praktyki stosowane w sklepach coponiektórych, to coraz bardziej się utwierdzam niestety w przekonaniu, że główna pójdzie na zmarnowanie... :/
Ja po kilku podobnie pustych przebiegach dzisiaj już postanowiłem najpierw zadzwonić do sklepu zeby mi sprawdzili czy mają dostępną i akurat trafiło że mieli, to już było bardziej na pewniaka

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 07 sty 2023, 21:02

Szansa 1:248 że w tym całym zestawie jest główna :P

Awatar użytkownika
MobilisA075
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: MobilisA075 » 07 sty 2023, 21:49

Jak będzie główna w 007 to poproszę tysiaka dla mnie
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling

luckyluciano
Świeżak
Kontakt:

Post autor: luckyluciano » 07 sty 2023, 22:01

W kolejnej Żabce usłyszałem dzisiaj "jest, ale nie sprzedam bo system od dłuższego czasu nie działa, wszystko na jednym, nawet paczki ", w innym "takiej nie było", kiedy powiedziałem, że ostatnio przecież ją kupowałem i właśnie Pani mi ją sprzedawała pada: "to zapytam jak będzie kierowniczka", jeszcze inne miejsce "kierowniczka ma klucz, a ja nie mam dostępu"... Słów brak... :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
liczebnik
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: liczebnik » 07 sty 2023, 22:21

Nutaharion pisze:
Jestem padnięty po całym dniu. Uzbierałem 174 sztuki. Jeszcze zaliczyłem drobną obcierkę na parkingu więc zderzak do roboty :oops:

Postaram się jeszcze dzisiaj odpisać tym co mam ich na liście do wysyłki ze szczegółami co dalej, "zamówień" jest więcej niż udało mi się kupić a sam też chcę coś podrapać więc muszę zobaczyć kto był pierwszy.
Zobaczę co będzie w moich zdrapkach i czy będzie za co w poniedziałek polować to może i resztę "zamówień" zrealizuję :lol:

ŚO - 174 sztuki.jpg
O qrcze jestem w szoku :shock: I gdzieś tam, w tym gąszczu, kto wie... Coś czuję, że niedługo może być podobne z Pełnym Portfelem, choć tam stan losów ciągle jeszcze wysoko, względem ŚO. A co do obcierki, miałem dwie w trakcie polowania - nie z mojej winy :D Trzeba uważać, bo euforia przy szukaniu i znajdowaniu ukrytych ŚO może przesłonić racjonalne myślenie :D

Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
luckyluciano pisze:
07 sty 2023, 22:01
W kolejnej Żabce usłyszałem dzisiaj "jest, ale nie sprzedam bo system od dłuższego czasu nie działa, wszystko na jednym, nawet paczki ", w innym "takiej nie było", kiedy powiedziałem, że ostatnio przecież ją kupowałem i właśnie Pani mi ją sprzedawała pada: "to zapytam jak będzie kierowniczka", jeszcze inne miejsce "kierowniczka ma klucz, a ja nie mam dostępu"... Słów brak... :shock: :shock: :shock:
Normalka, jak przeczytasz cały wątek o ŚO, to dowiesz się podobnie irracjonalnych rzeczy. Aż dziwne, że łowców ŚO na pasku TVN jeszcze nie ma :)

Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
Marcinw45 pisze:
07 sty 2023, 20:07
Cześć. Jak myślicie jak się skończy Świąteczne Odliczanie to w jaką zdrapkę najlepiej będzie Waszym zdaniem zainwestować? Jaka ma największy zwrot z paczki? Dziękuję
Wg mnie Wielka Krzyżówka albo Pełny Portfel

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » 07 sty 2023, 22:49

Może się utrzymajmy w klimacie i Świąteczny kalendarz można pokupować. Wiadomo ze mała wygrana jak za 10 zł ale ja mam nadzieje ze jeszcze w styczniu (mimo ze już po świętach) ludzie wykupią na tyle ze będzie opłacało się kupić więcej i zrobić jakieś małe polowanie.

Arturo88
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Arturo88 » 07 sty 2023, 23:37

Nutaharion pisze:

ŚO - 174 sztuki.jpg
Ja w takiej sytuacji miałbym największy problem z tym które sobie zostawić ? ... :) każdy ma swój klucz ale pomijając numery napewno zostawiłbym sobie paczkę o którą było najwięcej starania.

Miałem napisac o swoich wynikach, zatem :
3 pełne paczki zdrapane , 3 dalej dojrzewają w szufladzie.
Wynik bez żadnego szaleństwa : 125,175,100. 400/750
Z tych resztek po parę sztuk również ani miliona ani losowej

Awatar użytkownika
Zefirek
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Zefirek » 08 sty 2023, 9:30

Nutaharion pisze:

ŚO - 174 sztuki.jpg
Wow!
Ależ szans na melona :)
Trzymam kciuki :)
Krakuska - świruska :D

ODPOWIEDZ