Świąteczne odliczanie [508]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
9 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ta 3 od dołu paczka jest wygrana tak myśleNutaharion pisze: ↑07 sty 2023, 20:25Jestem padnięty po całym dniu. Uzbierałem 174 sztuki. Jeszcze zaliczyłem drobną obcierkę na parkingu więc zderzak do roboty![]()
Postaram się jeszcze dzisiaj odpisać tym co mam ich na liście do wysyłki ze szczegółami co dalej, "zamówień" jest więcej niż udało mi się kupić a sam też chcę coś podrapać więc muszę zobaczyć kto był pierwszy.
Zobaczę co będzie w moich zdrapkach i czy będzie za co w poniedziałek polować to może i resztę "zamówień" zrealizuję![]()
ŚO - 174 sztuki.jpg
Dużo jest zdrapek wygranych gdzie końcówka ma liczbę 3
Dodano po 41 sekundach:
Oj 4 ale i ta 3 też może być
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja po kilku podobnie pustych przebiegach dzisiaj już postanowiłem najpierw zadzwonić do sklepu zeby mi sprawdzili czy mają dostępną i akurat trafiło że mieli, to już było bardziej na pewniakajozinzbazin pisze: ↑07 sty 2023, 20:07Ale jestem zły, ludzie... Odwiedziłem punkt w Gaworzycach (według mapki 11 szt) i oczywiście usłyszałem, że nie ma. Na moje pytanie czy ma może zatem może jakąś nieotwartą paczkę w magazynie, babka odpowiedziała, że może i ją mają, ale one (te sprzedawczynie w sensie) mają każda swoje zdrapki i ona nie może sprzedawać nieswoich... :O Proszę, powiedzcie mi, czy to w ogóle jest zgodne z prawem, takie dzielenie się zdrapkami?? Później udałem się do Trzebienia i tam podobnie, "pod ladą" nie ma ŚO, a na moje pytanie czy nie ma pełnej paczki gdzieś schowanej (a widnieje w tym punkcie właśnie 10 losów, czyli pełna paczka) powiedziała, ze ona nie może sięgać po to, co jest poza tą pulą otwartych paczek i, "żebym najlepiej jutro (nie, przepraszam, w poniedziałek przyszedł, jak będzie kierownik)"... Fajnie tylko, że to jest chyba ze 70 km ode mnie. Potem byłem jeszcze w Szprotawie, ale tam już było niestety zamknięte. Zdrapki tam są sprzedawane w maszynie, którą widziałem przez szybę i nie było tam ŚO (a na mapce widnieje 7 szt, więc paczka już napoczęta). I tu moje drugie pytanie, czy jeśli jest napoczęta już paczka i w automacie nie ma tej zdrapki, to znaczy na 100%, że już została sprzedana? Czy może jest taka możliwość, że jest w sprzedaży poza automatem?
Ogółem kicha, tyle kilometrów zrobiłem i koniec końców nie zakupiłem ani jednej sztuki, a jak widzę te praktyki stosowane w sklepach coponiektórych, to coraz bardziej się utwierdzam niestety w przekonaniu, że główna pójdzie na zmarnowanie... :/
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Szansa 1:248 że w tym całym zestawie jest główna 

- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Jak będzie główna w 007 to poproszę tysiaka dla mnie
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Świeżak
- Kontakt:
W kolejnej Żabce usłyszałem dzisiaj "jest, ale nie sprzedam bo system od dłuższego czasu nie działa, wszystko na jednym, nawet paczki ", w innym "takiej nie było", kiedy powiedziałem, że ostatnio przecież ją kupowałem i właśnie Pani mi ją sprzedawała pada: "to zapytam jak będzie kierowniczka", jeszcze inne miejsce "kierowniczka ma klucz, a ja nie mam dostępu"... Słów brak...

- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
O qrcze jestem w szokuNutaharion pisze: ↑07 sty 2023, 20:25Jestem padnięty po całym dniu. Uzbierałem 174 sztuki. Jeszcze zaliczyłem drobną obcierkę na parkingu więc zderzak do roboty![]()
Postaram się jeszcze dzisiaj odpisać tym co mam ich na liście do wysyłki ze szczegółami co dalej, "zamówień" jest więcej niż udało mi się kupić a sam też chcę coś podrapać więc muszę zobaczyć kto był pierwszy.
Zobaczę co będzie w moich zdrapkach i czy będzie za co w poniedziałek polować to może i resztę "zamówień" zrealizuję![]()
ŚO - 174 sztuki.jpg

Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
Normalka, jak przeczytasz cały wątek o ŚO, to dowiesz się podobnie irracjonalnych rzeczy. Aż dziwne, że łowców ŚO na pasku TVN jeszcze nie maluckyluciano pisze: ↑07 sty 2023, 22:01W kolejnej Żabce usłyszałem dzisiaj "jest, ale nie sprzedam bo system od dłuższego czasu nie działa, wszystko na jednym, nawet paczki ", w innym "takiej nie było", kiedy powiedziałem, że ostatnio przecież ją kupowałem i właśnie Pani mi ją sprzedawała pada: "to zapytam jak będzie kierowniczka", jeszcze inne miejsce "kierowniczka ma klucz, a ja nie mam dostępu"... Słów brak...![]()
![]()
![]()

Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
Wg mnie Wielka Krzyżówka albo Pełny Portfel
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Może się utrzymajmy w klimacie i Świąteczny kalendarz można pokupować. Wiadomo ze mała wygrana jak za 10 zł ale ja mam nadzieje ze jeszcze w styczniu (mimo ze już po świętach) ludzie wykupią na tyle ze będzie opłacało się kupić więcej i zrobić jakieś małe polowanie.
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja w takiej sytuacji miałbym największy problem z tym które sobie zostawić ? ...Nutaharion pisze: ↑07 sty 2023, 20:25Jestem padnięty po całym dniu. Uzbierałem 174 sztuki. Jeszcze zaliczyłem drobną obcierkę na parkingu więc zderzak do roboty![]()
ŚO - 174 sztuki.jpg

Miałem napisac o swoich wynikach, zatem :
3 pełne paczki zdrapane , 3 dalej dojrzewają w szufladzie.
Wynik bez żadnego szaleństwa : 125,175,100. 400/750
Z tych resztek po parę sztuk również ani miliona ani losowej
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Wow!Nutaharion pisze: ↑07 sty 2023, 20:25Jestem padnięty po całym dniu. Uzbierałem 174 sztuki. Jeszcze zaliczyłem drobną obcierkę na parkingu więc zderzak do roboty![]()
ŚO - 174 sztuki.jpg
Ależ szans na melona

Trzymam kciuki

Krakuska - świruska