Paradiso [706]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Paradiso [706]
50zł
- Załączniki
-
- 102e7dd2-196e-4484-9817-41fb84968af1.jpeg (481.29 KiB) Przejrzano 2131 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:08:04 20:17:40Image taken on:04 sie 2024, 18:17
-
- Świeżak
- Kontakt:
Cześć. Czy byłaby szansa na mapkę tej zdrapki? Np. województwo dolnośląskie
Myślicie, że warto jej szukać po sklepach?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Cześć. O co chodzi z tą zdrapką? Byłem dzisiaj w kolekturze w moim miasteczku i pani pokazalaa mi, że ma 2 całe paczki tej zdrapki schowane głeboko w szafce w pudelku z napisem "do zwrotu" ale nie wystawi ich na sprzedaż bo nie wie co robić z tą zdrapką, czy ona będzie wycofywana czy nie i czeka na regionalnego, który teraz jest na urlopie. Mogę co najwyżej kupić całą paczkę albo wcale. Zdrapka oficjalnie cały czas jest w sprzedaży i nie ma jeszcze terminu jej zakończenia. To panie z kolektur decydują, którą zdrapkę można kupić a nie TS? Zresztą po rozmowie na czacie z konsultantem usłyszałem, że mogłem wtedy wybrać inna zdrapkę. Poprostu cudowne podejście do klienta 
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Zakończenie sprzedaży będzie nie szybciej jak pod koniec września lub października. Jak można się zastanawiać nad otwarciem paczki która sprzeda się w kilka godzin, max 2 dni ??? Ja bym jek tak powiedział i niech czym prędzej te paczki otworzy...Marcinw45 pisze: ↑10 sie 2024, 21:53Cześć. O co chodzi z tą zdrapką? Byłem dzisiaj w kolekturze w moim miasteczku i pani pokazalaa mi, że ma 2 całe paczki tej zdrapki schowane głeboko w szafce w pudelku z napisem "do zwrotu" ale nie wystawi ich na sprzedaż bo nie wie co robić z tą zdrapką, czy ona będzie wycofywana czy nie i czeka na regionalnego, który teraz jest na urlopie. Mogę co najwyżej kupić całą paczkę albo wcale. Zdrapka oficjalnie cały czas jest w sprzedaży i nie ma jeszcze terminu jej zakończenia. To panie z kolektur decydują, którą zdrapkę można kupić a nie TS? Zresztą po rozmowie na czacie z konsultantem usłyszałem, że mogłem wtedy wybrać inna zdrapkę. Poprostu cudowne podejście do klienta![]()
Też tak miałem, odnośnie zdrapki z Lewym. Wypowiedź sprowadzała się do stwierdzenia, że to nie schodzi, więc nie otwieram, musiałby Pan kupić całą paczkę albo chociaż pół. Ale akurat na niej mi specjalnie nie zależało

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
I koło się zamyka, zdrapka nie schodzi bo kolektorzy jej nie otwierają a kolektorzy nie otwierają bo słabo schodzi. Genialne

i to nie są odosobnione przypadki bo to się dzieje w skali całego kraju... rozumiem jeszcze ten Lewandowski ale jak normalnie schodzące zdrapki (np. paradiso) są kitrane po szafkach to jest debilne za przeproszeniem

Kolektorzy przecież mają informację kiedy co się kończy. Jeśli w danym miesiącu nie wylatuje zdrapka którą boją się otworzyć to wiadomo że nie skończy się ona szybciej jak na miesiąc kolejny, niech nie wmawiają że przez miesiąc nie sprzedadzą jednej paczki. Wystarczy nawet jedną dziennie komuś wcisnąć i po paczce.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ale ja tak miałem dzisiaj. Pani upierała się, że nie wie co ma robić z tą zdrapką, czy będzie wycofywana czy nie czy ma ją dalej sprzedawać i wszyscy mamy grzecznie czekać na regionalnego aż wróci z urlopu. To jak rozmowa z głupim a sama sprawdziła i potwierdziła, że nie ma jeszcze terminu zakończenia sprzedaży tej zdrapki.
-
- Cyc
- Kontakt:
Cześć
Moje pierwsze pytanie tutaj. Pytanie osoby poczatkującej. Czym się różnie Paradiso 706 od 755?
Skąd mam wiedzieć które jest w punkcie dostępne?
Moje pierwsze pytanie tutaj. Pytanie osoby poczatkującej. Czym się różnie Paradiso 706 od 755?
Skąd mam wiedzieć które jest w punkcie dostępne?
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
706 i 755 to numery seryjne zdrapki, na każdym losie w białym prostokącie masz ciąg numerków XXXX-YYYYYY-ZZZ
XXXX - numer seryjny zdrapki, każda edycja zdrapki zaczyna się tym samym indywidualnym numerem
YYYYYY -numer paczki (w przypadku paradiso od 000001 do 320000)
ZZZ - numer losu w paczce (od 001 do 025)
0706 - to pierwsza edycja paradiso której sprzedaż powoli dobiega końca a jej atrakcyjność polega na tym że zostało 3% nakładu i nadal 5 z 8 głównych do wygrania, sęk w tym że ludzie nie umieją jej drapać i prawdopodobnie te główne po 200tys zostały wyrzucone do kosza
0755 - to nowa edycja paradiso która weszła do sprzedaży kilka dni temu
Rozróżnisz chociażby po kolorze, stara i nowa edycja mają różne kolory zdrapek. Stara edycja to kolory zdrapek: żółta, zielona, różowa i błękitna, Nowa edycja to kolory zielona, niebieska, fioletowa.
XXXX - numer seryjny zdrapki, każda edycja zdrapki zaczyna się tym samym indywidualnym numerem
YYYYYY -numer paczki (w przypadku paradiso od 000001 do 320000)
ZZZ - numer losu w paczce (od 001 do 025)
0706 - to pierwsza edycja paradiso której sprzedaż powoli dobiega końca a jej atrakcyjność polega na tym że zostało 3% nakładu i nadal 5 z 8 głównych do wygrania, sęk w tym że ludzie nie umieją jej drapać i prawdopodobnie te główne po 200tys zostały wyrzucone do kosza
0755 - to nowa edycja paradiso która weszła do sprzedaży kilka dni temu
Rozróżnisz chociażby po kolorze, stara i nowa edycja mają różne kolory zdrapek. Stara edycja to kolory zdrapek: żółta, zielona, różowa i błękitna, Nowa edycja to kolory zielona, niebieska, fioletowa.