Klub Milionerów [525]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Klub Milionerów [525]
Mi się wydaje, że milion dawno jest w śmietniku, niektórzy drapią tylko literki kontrolne, zobaczył różne i do śmieci
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
O tym często tutaj piszemy. W 95% kolektur w mieście nie ma już żadnej zdrapki "Szybki Milion" a w tych 5% będzie nawet po kilka paczek

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
albo milion leży w jakimś monopolu lub sożywczaky na wsi
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
To u mnie klub jest chyba we wszystkich punktach oprócz żabek, i tam gdzie jest to po kilka paczek. Jestem w szoku jak słyszę że u innych może nie być tej zdrapki. Ale ostatnio jeden gościu wziął 5 różnych zdrapek po 20zł, oczywiście bez klubu i na koniec powiedział kolektorce że kupuje te zdrapki z myślą o milionach a w rzeczywistości żadna z tych zdrapek już miliona nie oferowała, przykre 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
I na tym właśnie bazuje LOTTO
NA niewiedzy ludzi
JA opisze inne sytuacje, w jednej z kolektur u mnie, stałem w kolejce za gościem który przyszedł z plikiem wygranych zdrapek, z tego co pamietam to miał wygrane łacznie około 250 pln
i wtedy zaczął wybierać:
Miał na małem karteczce spisane zdrapki i numery poszczególnych które chce kupić
Wział po kilka sztuk każdej zdrapki od 30 pln do 5 pln, (nawet te za 20 pln w których nie ma wygranych)
Wziął również chyba z 5 sztuk Klubu Milionerów, wiec postanowiłem też kupić 1 sztuke i zdrapać od razu, ale soię gość wkurzył jak wydrapałem przy nim 100 pln
Ale wracając do tematu. Facet brał wszystko po pare sztuk i nie patrzył czy padła główna czy nie i łącznie dopłacił około 800pln (wzioł jeszcze pare zakładów gier losowych)
NA niewiedzy ludzi
JA opisze inne sytuacje, w jednej z kolektur u mnie, stałem w kolejce za gościem który przyszedł z plikiem wygranych zdrapek, z tego co pamietam to miał wygrane łacznie około 250 pln
i wtedy zaczął wybierać:
Miał na małem karteczce spisane zdrapki i numery poszczególnych które chce kupić
Wział po kilka sztuk każdej zdrapki od 30 pln do 5 pln, (nawet te za 20 pln w których nie ma wygranych)
Wziął również chyba z 5 sztuk Klubu Milionerów, wiec postanowiłem też kupić 1 sztuke i zdrapać od razu, ale soię gość wkurzył jak wydrapałem przy nim 100 pln
Ale wracając do tematu. Facet brał wszystko po pare sztuk i nie patrzył czy padła główna czy nie i łącznie dopłacił około 800pln (wzioł jeszcze pare zakładów gier losowych)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Tylko ,że ta wiedza jest ogòlnodostępna. Ludzie po prostu nie umieją i nie lubią czytać ze zrozumieniem i dociekać informacji. Ja bym się bardziej czepiał tych którzy tą wiedzę powinni mieć i produkty lotto znać na pamięć, czyli "sprzedawcy lotto". Dokładnie ci z żabek, punktòw z prasą, kwiaciarni itd. , bo ich niewiedza wprowadza ludzi w błąd.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
U mnie w mieście są 2 typowe kolektury LOTTO.Rocker pisze: ↑25 sie 2021, 22:29Tylko ,że ta wiedza jest ogòlnodostępna. Ludzie po prostu nie umieją i nie lubią czytać ze zrozumieniem i dociekać informacji. Ja bym się bardziej czepiał tych którzy tą wiedzę powinni mieć i produkty lotto znać na pamięć, czyli "sprzedawcy lotto". Dokładnie ci z żabek, punktòw z prasą, kwiaciarni itd. , bo ich niewiedza wprowadza ludzi w błąd.
i 5 w innych punkat jak monopol czy sklep z różnymi szpejami
w poniedziałek postanowiłem wydać 20 pln w jednym z takich punktów
Wybrałem monopolowy
poprosiłem o 2 sztuki Na Dobry Rok, pani sprzedająca stwierdziłsa że nie ma już tej zdrapki bo została wycofana już ze sprzedaży
Kurtyna i poprosiłem o 2 sztuki 500 tyś w banku bo miała
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Tak może być gdzieś leży w jakiejś kwiaciarni ta której szukamy . Ale to jeszcze jest około 300 tys zdrapek niewydrapanych.
W bigu 7 białym też zostało mało ale padła wygrana.
Ale tutaj może być na śmietniku bo niestety ta zdrapka nie jest łatwa bo te litery się zlewają i ktoś sprawdził 3 litery i do kosza.
Jeżdzę po Polsce dużo i w Toruniu teraz co drapałem tej zdrapki jest dużo i miastach kujawsko-pomorskiego. Tak zauważam czasami jak jest już mało w konkretnej zdrapce losów to w niektórych regionach polski nie znajdziesz nic a w niektórych innych rejonach w 1 czy 2 żabce jak wejdziesz to mają tą zdrapkę.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
U mnie też jest ta zdrapka. Dzis skusiłam się na ostatnia z paczki nr 1 i 40 zł. Pani otworzyła nowa paczke nr 10 i pustak. .może jeszcze wezmę jedna sztukę
-
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
przy kupionych 2 sztukach
pustak i takie coś
pustak i takie coś
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2021:08:26 16:14:39Image taken on:26 sie 2021, 14:14Focus length:4.2 mmShutter speed:1/20 SecF-number:f/1.7ISO speed rating:200Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-G950FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted averageCoordinates:N 49 58 15/ E 19 50 12Google Maps: