Obecnie obie zdrapki są ciekawe ale poczekaj jeszcze chwilkę

B7 sprzedaje się 3x lepiej niż MC. Ta różnica będzie się tylko i wyłącznie pogłębiać na korzyść B7.
Obecnie obie zdrapki są ciekawe ale poczekaj jeszcze chwilkę
Albo zrobili losowe 50.sk8erboy26 pisze: ↑21 wrz 2023, 19:55Kupione 4 sztuki z rozpoczętej paczki i wiem że powinno się tylko 50 wrzucić, ale dołączyłem 2x30 bo to z tej samej i tu się zdziwiłem bo zdarzało mi się kiedyś kupić paczki ale nie spotkałem się z takim układem 1x50 i 2x30 ( w paczce musiało zostać góra 2x10)
To pewnie musiała być wyjątkowo dobra paczka. W paczce jest zdaje się 7-8 wygranych zdrapek, co w połączeniu z gwarantowanymi rozkładami da według mnie paczkę ze zwrotem 150 zł. Czyli zostało jeszcze 4x 10 zł.sk8erboy26 pisze: ↑21 wrz 2023, 19:55Kupione 4 sztuki z rozpoczętej paczki i wiem że powinno się tylko 50 wrzucić, ale dołączyłem 2x30 bo to z tej samej i tu się zdziwiłem bo zdarzało mi się kiedyś kupić paczki ale nie spotkałem się z takim układem 1x50 i 2x30 ( w paczce musiało zostać góra 2x10)
Ja widziałem zielone w kilku punktach godzinę przed opublikowaniem skanu z Warszawy, na drugi dzień nie było ich nigdzie i są czerwone tylko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości