Wielka Krzyżówka [503]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Wielka Krzyżówka [503]
Jeśli dobrze pamiętam, w kolekturze odbierzesz do 2280 zł. Wszystko co powyżej, to trzeba się wybrać do oddziału głównego TS.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Instrukcja - punkt wypłata wygranych.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jedną kupie z ciekawości jak coś sie trafi to może pokusze sie o kolejną.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
To taki martwy punkt mówiący, że pewne punkty mają Ci wypłacić 50 zł, i więcej nie muszą, mogą odesłać Cię dalej. Ruchliwe kolektury wypłacą Ci większe kwoty bez problemu

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
CCC to jest 200 zl
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Jutro start, ja wezmę jedną. Naprawdę mam nadzieję, że chociaż się zwróci, bo brylanty się nie popisały
W tej zdrapce chyba warto będzie kierować się bonusem. Zapewne będzie wygrywał tak często jak ten w brylantach, tyle że tu możemy sobie ten bonus wybrać i zwiększyć szansę na wygraną. Na sam początek unikałbym bonusa gdzie w każdym z pięciu słów pojawi się ta sama litera, na bank jej zabraknie, najczęściej będzie to A. Najlepsze wg mnie będą słowa gdzie mało liter się powtarza oraz będa to litery "słabe" typu H,G,U,J,Y. Z tych słów co się zawsze pojawiają ciekawe mogą być: MAX, TYM, UDO, BUG.
Jak ktoś jutro trafi coś w bonusie to piszcie na jakim słowie

W tej zdrapce chyba warto będzie kierować się bonusem. Zapewne będzie wygrywał tak często jak ten w brylantach, tyle że tu możemy sobie ten bonus wybrać i zwiększyć szansę na wygraną. Na sam początek unikałbym bonusa gdzie w każdym z pięciu słów pojawi się ta sama litera, na bank jej zabraknie, najczęściej będzie to A. Najlepsze wg mnie będą słowa gdzie mało liter się powtarza oraz będa to litery "słabe" typu H,G,U,J,Y. Z tych słów co się zawsze pojawiają ciekawe mogą być: MAX, TYM, UDO, BUG.
Jak ktoś jutro trafi coś w bonusie to piszcie na jakim słowie

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie kupię ani jednej, za drogo. I za małe szanse na lepszą wygraną. 30zł za zdrapkę i 1:5000 dla 1000zł??? Skandal i łupienie "naiwnych i głupich". Ja podziękuję. Wolę "łupać" w keno na 5 liczb. Za 18pln gram o 2250zł. Szansa na wygraną to 1:781. Ale powodzenia dla kupujących wielką krzyżówkę. Mnie wśród takich nie będzie. Głupich niech szukają gdzie indziej, jak to powiedział Pawlak w USA na scenie na lotnisku w Ameryce. Przy rozmowie z hipisem (dokładnie "głupiego niech szuka gdzie indziej"...) 8-)
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tylko, że 2250 zł nic ci nie da. Chwilowo to tylko odczujesz. Prędzej byś uzbierał to 2250 zł odkładając po te 18 zł przeznaczone na grę 8-) a 600 000 zł nie odłożysz a jakaś tam szansa na wygraną główną jest. Jak grać to o kwoty, których nie jesteś w stanie sam uzbierać.