Po co, żebyś popłynął tak jak Nutaharion? Jak nie masz co robić z pieniędzmi to Twoja sprawa, jednak takie polowania nic nie dają, bo w większości przypadków wystarczy kupić jedną zdrapkę, albo wysłać jeden zakład i to wystarczy. TO JEST HAZARD, równie dobrze możesz wydać 100 000 zł i wygrać 1000, lub wydać 1 000 zł i wygrać 100 000 zł. Nie ma żadnej reguły, każdy kto myśli inaczej jest w błędzie, albo jest uzależniony i do niego nic nie dotrze!
Super Linie [469]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Super Linie [469]
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
UnReal masz rację ,a i również się mylisz. Mając szczęście można wygrać jednym losem jak Blank w moim pierwszym milionie. A i również można wygrać kupując większe ilości jak Blank w kopalni diamentów. Więc obie opcje są dobre jak się trafi 
-
- Cwaniak
- Kontakt:
A co ja niby innego napisałem? Dokładnie to samo co Ty

Masz tu prosty przykład, facet postawił 100 000 $ i wygrał 3 500 000 $. Jakie jest prawdopodobieństwo że mu się uda? ŻADNE, ale go stać, więc zaryzykował i się udało. Jest taka niepisana zasada, postaw tyle ile możesz stracić:
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
UnReal no niedokładnie , bo wywnioskowałem z twojej wypowiedzi że potępiasz polowania , a na nich również można trafić główną jak Blank.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Zrobiłeś wywód, całkiem bez sensu. W temacie zdrapek jestem nowy, pośrednio trafiłem na to forum przez wpis Nutahariona z Peppera i Wykopa. Odnośnie mapki, dobrze byłoby wiedzieć, gdzie w okolicy można dostać konkretną zdrapkę. Nie mam zamiaru wydawać kupy kasy na całe paczki danej zdrapki, bo po lekturze forum wiem, że to słaby interes. A to, że to jest hazard, to ja dobrze wiem, od dobrych kilku lat mam do czynienia z bukmacherskimi zakładami sportowymi i swego czasu nie było niczym dziwnym jak w weekend robiłem obrót na zakładach rzędu kilku tysięcy złotych. Mogę kupić jedną, dwie sztuki zdrapki raz na kilka dni, wracając z pracy i przychodząc do punktu gdzie takie mają. Dla mnie to na tę chwilę bardziej zabawa. Coś wpadnie? Fajnie. Los będzie pusty? Trudno się mówi, samo życie. Zajmij się sobą.unReal pisze: ↑05 paź 2019, 22:21Po co, żebyś popłynął tak jak Nutaharion? Jak nie masz co robić z pieniędzmi to Twoja sprawa, jednak takie polowania nic nie dają, bo w większości przypadków wystarczy kupić jedną zdrapkę, albo wysłać jeden zakład i to wystarczy. TO JEST HAZARD, równie dobrze możesz wydać 100 000 zł i wygrać 1000, lub wydać 1 000 zł i wygrać 100 000 zł. Nie ma żadnej reguły, każdy kto myśli inaczej jest w błędzie, albo jest uzależniony i do niego nic nie dotrze!
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Te mapki są bez sensu bo przecież masz pełno innych zdrapek w których możesz trafić główną. A szanse masz takie same, a nawet większe bo w tych zdrapkach gdzie kończy się nakład i są polowania to już rzadko kiedy pada główna. Częściej pada główna przy debiucie zdrapki niż na koniec przy polowaniu.Gonza pisze: ↑05 paź 2019, 23:01Zrobiłeś wywód, całkiem bez sensu. W temacie zdrapek jestem nowy, pośrednio trafiłem na to forum przez wpis Nutahariona z Peppera i Wykopa. Odnośnie mapki, dobrze byłoby wiedzieć, gdzie w okolicy można dostać konkretną zdrapkę. Nie mam zamiaru wydawać kupy kasy na całe paczki danej zdrapki, bo po lekturze forum wiem, że to słaby interes. A to, że to jest hazard, to ja dobrze wiem, od dobrych kilku lat mam do czynienia z bukmacherskimi zakładami sportowymi i swego czasu nie było niczym dziwnym jak w weekend robiłem obrót na zakładach rzędu kilku tysięcy złotych. Mogę kupić jedną, dwie sztuki zdrapki raz na kilka dni, wracając z pracy i przychodząc do punktu gdzie takie mają. Dla mnie to na tę chwilę bardziej zabawa. Coś wpadnie? Fajnie. Los będzie pusty? Trudno się mówi, samo życie. Zajmij się sobą.unReal pisze: ↑05 paź 2019, 22:21Po co, żebyś popłynął tak jak Nutaharion? Jak nie masz co robić z pieniędzmi to Twoja sprawa, jednak takie polowania nic nie dają, bo w większości przypadków wystarczy kupić jedną zdrapkę, albo wysłać jeden zakład i to wystarczy. TO JEST HAZARD, równie dobrze możesz wydać 100 000 zł i wygrać 1000, lub wydać 1 000 zł i wygrać 100 000 zł. Nie ma żadnej reguły, każdy kto myśli inaczej jest w błędzie, albo jest uzależniony i do niego nic nie dotrze!
No i nie tak łatwo uzyskać informacje od TS o dostępności danej zdrapki. Im się nie chce a coraz częstsze prośby skończą się pewnie tym, że w ogóle przestaną podawać takie informacje.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jak w temacie zdrapek jesteś nowy, to co tu robisz, po co się wypowiadasz i twierdzisz, że mój post jest bez sensu? Zainwestuj kilka TYSIĘCY ZŁ. w zdrapki, to zobaczysz ile na tym zyskasz, a ile stracisz! Kilka dni temu padła w Poznaniu wygrana 40 000 zł w "Lotku" zdrapka za 1 zł, skąd wiesz czy gracz, który ją wygrał jest "do przodu" czy "do tyłu"? Skąd wiesz czy to nie jest jakiś "bot", aby podsycić sprzedaż?Gonza pisze: ↑05 paź 2019, 23:01Zrobiłeś wywód, całkiem bez sensu. W temacie zdrapek jestem nowy, pośrednio trafiłem na to forum przez wpis Nutahariona z Peppera i Wykopa. Odnośnie mapki, dobrze byłoby wiedzieć, gdzie w okolicy można dostać konkretną zdrapkę. Nie mam zamiaru wydawać kupy kasy na całe paczki danej zdrapki, bo po lekturze forum wiem, że to słaby interes. A to, że to jest hazard, to ja dobrze wiem, od dobrych kilku lat mam do czynienia z bukmacherskimi zakładami sportowymi i swego czasu nie było niczym dziwnym jak w weekend robiłem obrót na zakładach rzędu kilku tysięcy złotych. Mogę kupić jedną, dwie sztuki zdrapki raz na kilka dni, wracając z pracy i przychodząc do punktu gdzie takie mają. Dla mnie to na tę chwilę bardziej zabawa. Coś wpadnie? Fajnie. Los będzie pusty? Trudno się mówi, samo życie. Zajmij się sobą.unReal pisze: ↑05 paź 2019, 22:21Po co, żebyś popłynął tak jak Nutaharion? Jak nie masz co robić z pieniędzmi to Twoja sprawa, jednak takie polowania nic nie dają, bo w większości przypadków wystarczy kupić jedną zdrapkę, albo wysłać jeden zakład i to wystarczy. TO JEST HAZARD, równie dobrze możesz wydać 100 000 zł i wygrać 1000, lub wydać 1 000 zł i wygrać 100 000 zł. Nie ma żadnej reguły, każdy kto myśli inaczej jest w błędzie, albo jest uzależniony i do niego nic nie dotrze!
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Jak to co tu robię? Dokształcam się. Nie mam zamiaru wydawać paru tysięcy, żeby mieć zwrot na poziomie 40%. Równie dobrze mogę zapytać: co ty tu robisz na tym forum? Ile kasy wtopiłeś?unReal pisze: ↑05 paź 2019, 23:30Jak w temacie zdrapek jesteś nowy, to co tu robisz, po co się wypowiadasz i twierdzisz, że mój post jest bez sensu? Zainwestuj kilka TYSIĘCY ZŁ. w zdrapki, to zobaczysz ile na tym zyskasz, a ile stracisz! Kilka dni temu padła w Poznaniu wygrana 40 000 zł w "Lotku" zdrapka za 1 zł, skąd wiesz czy gracz, który ją wygrał jest "do przodu" czy "do tyłu"? Skąd wiesz czy to nie jest jakiś "bot", aby podsycić sprzedaż?Gonza pisze: ↑05 paź 2019, 23:01Zrobiłeś wywód, całkiem bez sensu. W temacie zdrapek jestem nowy, pośrednio trafiłem na to forum przez wpis Nutahariona z Peppera i Wykopa. Odnośnie mapki, dobrze byłoby wiedzieć, gdzie w okolicy można dostać konkretną zdrapkę. Nie mam zamiaru wydawać kupy kasy na całe paczki danej zdrapki, bo po lekturze forum wiem, że to słaby interes. A to, że to jest hazard, to ja dobrze wiem, od dobrych kilku lat mam do czynienia z bukmacherskimi zakładami sportowymi i swego czasu nie było niczym dziwnym jak w weekend robiłem obrót na zakładach rzędu kilku tysięcy złotych. Mogę kupić jedną, dwie sztuki zdrapki raz na kilka dni, wracając z pracy i przychodząc do punktu gdzie takie mają. Dla mnie to na tę chwilę bardziej zabawa. Coś wpadnie? Fajnie. Los będzie pusty? Trudno się mówi, samo życie. Zajmij się sobą.unReal pisze: ↑05 paź 2019, 22:21
Po co, żebyś popłynął tak jak Nutaharion? Jak nie masz co robić z pieniędzmi to Twoja sprawa, jednak takie polowania nic nie dają, bo w większości przypadków wystarczy kupić jedną zdrapkę, albo wysłać jeden zakład i to wystarczy. TO JEST HAZARD, równie dobrze możesz wydać 100 000 zł i wygrać 1000, lub wydać 1 000 zł i wygrać 100 000 zł. Nie ma żadnej reguły, każdy kto myśli inaczej jest w błędzie, albo jest uzależniony i do niego nic nie dotrze!
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Panowie, bez nie potrzebnych spięć. Każdy kto tu jest na forum doskonale wie że w 99% będzie w plecy. I nie zmieni to polowanie czy nie polowanie. 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz