Np tutaj
Paradiso [706]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Paradiso [706]
- Załączniki
-
- Screenshot_20240923_205619_Maps.jpg (253.82 KiB) Przejrzano 4743 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:09:23 20:56:19Image taken on:23 wrz 2024, 18:56
-
- Świeżak
- Kontakt:
Kobiety nie nadają się do obsługi klienta, bo ona jest tylko pracownikiem i nie chce jej się schylać, bo to nie jej. A przecież wiadomo, że każdy właściciel sklepu kieruje się zyskiem, więc jakby wiedział, że wydasz u niego 250zł za paczkę to by z uśmiechem sprzedał, ale pracownice z reguły mają to w d..., bo to zakompleksione, zarozumiałe i leniwe babska.Adaś pisze: ↑23 wrz 2024, 15:17Niestety ale w większości przypadków kobiety po prostu nie potrafią obsługiwać tego ekranu systemu lotto i wolą z góry mówić że jakiejś zdrapki nie ma żeby gość sobie poszedł dalej przed siebie
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Poprawiłem pinezkę, chodziło o pobliski sklep Delikatesy Centrum.
Nie wiem czemu Google ustawiło ją na tamtym adresie

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzisiaj udałem się do jednego z punktów z mapy, w sklepie mieli tylko nową i sprzedawczyni przekonywała, że starej wersji nie ma bo się zakończyła, ale po tym jak powiedziałem że w internecie lotto podaje że w tym punkcie są te zdrapki do sprzedaży wezwała kierowniczkę która poszła sprawdzić w sejfie i cudownie zdrapki się znalazły. Wziąłem 10 zdrapek i 5 pustaków 2x20 1x10, także coś tam musi być lepszego jutro tam wrócę.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
No u mnie to się kończyło na "ja lepiej wiem co mam na stanie"

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Co ciekawe połowa tych punktów na mapie ma dokładnie 25 sztuk, czyli nieotworzona paczka wala się gdzieś pod ladą, wraz z zapasem i nowościami...
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wydaje mi się że gdybyśmy od razu mówili że chcemy całą paczkę kupić to by poszukali i sprzedali bo w przeciwnym razie sprzedawcy się boją że ktoś im kupi tylko 2 lub 3 sztuki i reszta paczki zostanie.
Pisze tak ponieważ raz już się spotkałem z taką sytuacją. Pani w żabce wprost powiedziała że sprzeda całą paczkę albo wcale ale nie kupiłem wtedy bo nie chciałem brać w ciemno złego przedziału.
Pisze tak ponieważ raz już się spotkałem z taką sytuacją. Pani w żabce wprost powiedziała że sprzeda całą paczkę albo wcale ale nie kupiłem wtedy bo nie chciałem brać w ciemno złego przedziału.
-
- Cyc
- Kontakt:
Ja dzisiaj wyczyściłem stok w Wągrowcu, trochę resztek z Wielkopolski gdzie byly otwarte paczki. W Wągrowcu facet wpierw mówi, że nie ma a za chwilę sprzeda ale cała paczke wiec mowie trudno, od kiedy śledzę staty zdrapek nigdy nie widziałem sytuacji, że szansa na główną tak duża
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
A kolego Nutaharion czy ty kiedyś się udzielałeś na tagu #wykopskubietotalizatora ?
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
A kolego Nutaharion czy ty kiedyś się udzielałeś na tagu #wykopskubietotalizatora ?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Jutro będzie można jeszcze kupić?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja mówiłem kupię całą paczkę, a babka nawet nie podeszła do zdrapek mówiąc ,,nie ma" i dała do zrozumienia, żeby podszedł następny klient...grzybek pisze: ↑24 wrz 2024, 0:25Wydaje mi się że gdybyśmy od razu mówili że chcemy całą paczkę kupić to by poszukali i sprzedali bo w przeciwnym razie sprzedawcy się boją że ktoś im kupi tylko 2 lub 3 sztuki i reszta paczki zostanie.