Super Linie [469]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Super Linie [469]
W wielu miejscach już jej po prostu nie ma, trzeba się trochę naszukać 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ktoś podrzuci gorące przedziały?
-
- Świeżak
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ja proponuję:
3 nagrody główne w przedziale 40 000-80 000;
2 nagrody główne w przedziale 1-40 000;
1 nagroda główna w przedziale 160 000-200 000;
Brak informacji o jednej z nagród głównych!
Oczywiście gdzieś są dodruki więc ja bym się skupił na przedziałach poniżej 100 000.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Teraz padła główna w Łodzi w pierwszym wymienionym przedziale 40-80tyś, dokładnie 73243.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Okręg bydgoski. Miłego polowania 
Jeśli ktoś by był w stanie załatwić okręg poznański to byłbym wdzięczny. Pisałem, ale chyba potrzebne są większe znajomości.
P. S. Jeśli gdzieś jest ilość 50 lub wielokrotność, to proszę twardo prosić o otwarcie paczki. Mają gdzieś pokitrane na zapleczach. Oczywiście odwiedziłem dziś takie miejsca i pierwsze co powiedzieli to, że już nie mają niestety. Gdy się upierałem, że mają, to kazali mi gadać z kierowniczką i raptem się okazało, że paczka cudownie się znalazła
W żabce z kolei, młoda Pani również stwierdziła, że nie mają. Ja na to, że macie macie i to nawet 4 paczki. Ona wtedy, że nie wie gdzie są nieodpakowane i co ma mi sprzedać zamiast SL. Ja mówię, że nic, bo przyjechałem tu po SL i mówię, to proszę dzwonić do Kierownika i się spytać. Po wykonaniu telefonu również paczka cudownie została przyniesiona

Jeśli ktoś by był w stanie załatwić okręg poznański to byłbym wdzięczny. Pisałem, ale chyba potrzebne są większe znajomości.
P. S. Jeśli gdzieś jest ilość 50 lub wielokrotność, to proszę twardo prosić o otwarcie paczki. Mają gdzieś pokitrane na zapleczach. Oczywiście odwiedziłem dziś takie miejsca i pierwsze co powiedzieli to, że już nie mają niestety. Gdy się upierałem, że mają, to kazali mi gadać z kierowniczką i raptem się okazało, że paczka cudownie się znalazła
W żabce z kolei, młoda Pani również stwierdziła, że nie mają. Ja na to, że macie macie i to nawet 4 paczki. Ona wtedy, że nie wie gdzie są nieodpakowane i co ma mi sprzedać zamiast SL. Ja mówię, że nic, bo przyjechałem tu po SL i mówię, to proszę dzwonić do Kierownika i się spytać. Po wykonaniu telefonu również paczka cudownie została przyniesiona
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Tym tekstem że mają i to 4 paczki to ja nieźle musiałeś zgasić xD
Popieram, też tak robiłem jak wiedziałem że stan wynosi ponad paczkę, nagle wszystko się znajdowało na zapleczu lub pod ladą.
Popieram, też tak robiłem jak wiedziałem że stan wynosi ponad paczkę, nagle wszystko się znajdowało na zapleczu lub pod ladą.
-
- Świeżak
- Kontakt:
O dzięki:) A miałam dziś pisać do oddziału bydgoskiego
-
- Świeżak
- Kontakt:
Koledzy, skąd można dostać takie zestawienia ilości zdrapek w kolektorze?