Góra Kasy [468]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
Re: Góra Kasy [468]
bilans z tych 21 szt to 110zł
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Wczoraj też wydrapałem paczkę i było 110
2-30 1-20 3-10 nie lubi mnie ta zdrapka. Wydrapałem z 20 paczek i statystycznie powinienem z 4 100 zł trafić
a tu nic. Nie wiem czy my się nie Jaramy za bardzo jak została tylko 1 główna wygrana A może być tak tutaj jak w szybkim milionie że ktoś przeoczył. Wczoraj drapałem na Mokotowie i gość nie Drapał cyfr tylko 3 litery. Bo Nie wiedział że od 1000 zł są trzy różne właśnie jedna osoba która nie zdrapała Wprowadziła może pół Polski w błąd że w tym kolorze jest wygrana.
- pablo90
- Janusz kombinator
- Kontakt:
to i tak dość dobry wynik pewnie była 50 tka , mogło być dużo gorzej
-
- Świeżak
- Kontakt:
Tak to właśnie ludzie drapią. Potem wszyscy szukają czegoś, czego nie ma a ts się cieszy.
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
Moja zdobycz.
- Załączniki
-
- IMG_20190705_130055.jpg (99.5 KiB) Przejrzano 5229 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:07:05 13:00:55Image taken on:05 lip 2019, 11:00Focus length:3.95 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:160Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:HUAWEICamera-model:CLT-L29Exposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Pattern
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Sudet, gratki za " zdrapanego Strfana"
-
- Świeżak
- Kontakt:
a to nie jest tak że jak ktoś kupi szczęśliwy los, (bo oni wiedzą które są a przynajmniej ich system), to aktualizują pozostałe możliwe wygrane i tam gdzie nie ma skanów to przepadki
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Wygrane są aktualizowane dopiero po odebraniu nagrody.
Poza tym oni nie wiedzą, ani ich system czy zdrapka z główną nagrodą została sprzedana bo zdrapki nabijane są w kolekturze po kodzie kreskowym, który dla wszystkich zdrapek o danej nazwie jest identyczny. Dopiero przy odbieraniu nagrody korzystają z tego długiego kodu kreskowego z unikatowym numerem paczki i zdrapki.
-
- Świeżak
- Kontakt:
to dlaczego nie ma skanów tych losów? mi się wydaje, że to właśnie przepadki są. Trzeba by sprawdzić czy pozostała pula się w tym momencie zmienia.House pisze: ↑25 lip 2019, 10:46Wygrane są aktualizowane dopiero po odebraniu nagrody.
Poza tym oni nie wiedzą, ani ich system czy zdrapka z główną nagrodą została sprzedana bo zdrapki nabijane są w kolekturze po kodzie kreskowym, który dla wszystkich zdrapek o danej nazwie jest identyczny. Dopiero przy odbieraniu nagrody korzystają z tego długiego kodu kreskowego z unikatowym numerem paczki i zdrapki.
Każda jedną zdrapkę ręcznie wprowadzają do "pulpitu", co wpisują nie wiem, ale na pewno nie ten sam kod bo każdą jedną oglądają po kolei i wpisują kod z białego pola, może tylko numer zdrapki z paczki zarejestrowanej w danym momencie w punkcie, przynajmniej u mnie w punktach tak robią. owszem przy odbiorze "nagrody" skanują i dodatkowo wpisują 4-cyfrowy kod obok literek kontrolnych.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie jak sprzedają np 5 zdrapek to nabijają cały czas jedną i tą samą pięć razy. Często jest też tak, że kupuje np. 5 sztuk i wybieram je z wachlarzyka i od razu je zabieram (tylko ja je dotykam), kolektor nabija sobie te 5 sztuk z tych co mu zostały a te moje wybrane w ogóle przy sprzedaży nie przechodzą przez lottomat.
Skanów nie ma z wielu powodów. Największy to niedbałość TS. Bo np. po kilku tygodniach potrafi się taki skan znaleźć i go dodają z opóźnieniem a częściej pewnie olewają sprawę i rzucają do archiwum bez zamieszczania skanu. Grzybek się często na to irytuje.
Z puli jest to ściągane automatycznie przez system, a skan to już zależy od człowieka w danym oddziale, czy zrobi go czy zapomni...
Skanów nie ma z wielu powodów. Największy to niedbałość TS. Bo np. po kilku tygodniach potrafi się taki skan znaleźć i go dodają z opóźnieniem a częściej pewnie olewają sprawę i rzucają do archiwum bez zamieszczania skanu. Grzybek się często na to irytuje.
Z puli jest to ściągane automatycznie przez system, a skan to już zależy od człowieka w danym oddziale, czy zrobi go czy zapomni...