Super Linie [469]
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Super Linie [469]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
WitamNutaharion pisze: ↑15 paź 2019, 20:26Tutaj: https://www.lotto.pl/kontakt/oddzialy po wybraniu oddziału uzyskasz dostęp do adresu e-mail.
Daj znać jaki okręg Cię interesuje to od razu powiem czy dostaniesz odpowiedź czy nie 8-)
Interesuje mnie okręg Szczeciński, bo coś ostatnio tego nie ma i mówią że nie będzie i kazali szukać

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja też Szczecin i okolice 

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Dużo nakładu nie zostało i raczej jak jej gdzieś nie ma to już nie będzie.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Do jednej z kolektur własnych w Gliwicach przywożą czasem jakieś paczki z wioch i nowe paczki bardzo szybko schodzą 8-) Ostatnio chciałem wziąć jedną bo "No przywieźli mi ostatnio 4 paczki, gdzieś jeszcze jakaś powinna być", ale po poszukiwaniach okazało się, że koleżanka wcześniej komuś wszystko sprzedała.
Ktoś już bawi się w hurtowe zakupy
Ktoś już bawi się w hurtowe zakupy

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
Interesuje mnie okręg Wrocławski . Ma ktoś jakieś info ? 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Rozumiem, że na chwilę obecną że zdrapek za 5zl jest to najbardziej "opłacalna" zdrapka? Bardziej niż Rubinowa?
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
To jest pewnie "Krzyżówkowa kolektura", jest takie dziwne zjawisko: w jednych punktach Krzyżówki zalegają w sejfie i nikt ich nie bierze, a w innych ludzie wykupują dosłownie paczkami, a zwłaszcza jak kończy się nakładNutaharion pisze: ↑17 paź 2019, 21:38Do jednej z kolektur własnych w Gliwicach przywożą czasem jakieś paczki z wioch i nowe paczki bardzo szybko schodzą 8-) Ostatnio chciałem wziąć jedną bo "No przywieźli mi ostatnio 4 paczki, gdzieś jeszcze jakaś powinna być", ale po poszukiwaniach okazało się, że koleżanka wcześniej komuś wszystko sprzedała.
Ktoś już bawi się w hurtowe zakupy![]()

No a poza tym Twój arkusz robi naprawdę niezłą robotę, podczas ostatniego polowania na Górę Kasy było całe mnóstwo osób pytających się o czarną wersję tej zdrapki

Dodano po 37 minutach 34 sekundach:
Rocker pisze: ↑16 paź 2019, 16:23Kary wątpię. Przecież 1/3 o ile nie więcej punktów ma niski standard obsługi. To by ludzie nie brali lotka do swojej działalności. Ale niech jakiś kolektor powie jak to wygląda.AgaMarusia11 pisze: ↑16 paź 2019, 15:18Pomogłaby taka skarga. Często ktoś z TS przychodzi incognito i np wysyła jeden zakład Lotto i jeśli sprzedawca nie zachwala zdrapek i nie zachęca do kupna, to nakładają kary. Ostatnio taką sytuację miał punkt Lotto w spożywczaku, gdzie nieraz coś tam puszczę.
Dopiero doczytałem i już tłumaczę Wam o co w tym wszystkim chodzi. Otóż jakiś czas temu TS wprowadził zasadę do części kolektur (głównie nowych) "żadnych zwrotów otwartych paczek". Czyli jeżeli jest zakończenie sprzedaży danej gry, a na stanie jest otwarta paczka np. 40 losów to te 40 losów zostaje uznanych w systemie jako sprzedane (bodajże po miesiącu albo dwóch wchodzą do obrotu). Więc po zakończeniu sprzedawcy albo sprzedają ją "spod lady", albo sami muszą wykupić te zdrapki (ew. dogadać z się z PRSem żeby je zabrał przed zakończeniem ale to też zależy od przedstawiciela) Dlatego domyślam się że nie chcieli otwierać nowych paczek żeby nie zostać później z tyloma losami na stanie, zwłaszcza że Super Linie to zdrapka bardzo specyficzna i ma wąskie grono klientów.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Kupiłem ostatnie 13 sztuk w jednej z kolektur i po pracy zdrapie je z nadzieją na wygraną 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Sprawdź proszę PW. Podałem namiary na człowieka, który może Ci pomócHebrot pisze: ↑16 paź 2019, 21:54WitamNutaharion pisze: ↑15 paź 2019, 20:26Tutaj: https://www.lotto.pl/kontakt/oddzialy po wybraniu oddziału uzyskasz dostęp do adresu e-mail.
Daj znać jaki okręg Cię interesuje to od razu powiem czy dostaniesz odpowiedź czy nie 8-)
Interesuje mnie okręg Szczeciński, bo coś ostatnio tego nie ma i mówią że nie będzie i kazali szukać![]()

Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Sprawdź proszę PW. Podałem namiary na człowieka, który może Ci pomóc

Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
"Rubinowa" ma nadal prawie 30% nakładu, to jeszcze sporo zdrapek, więc tak, warto szukać w okolicy "Super Linii". Natomiast jak odpadną "Super Linie" to warto przerzucić się na niebieską wersję "250 000 zł w Banku".marissaw007 pisze: ↑17 paź 2019, 23:12Rozumiem, że na chwilę obecną że zdrapek za 5zl jest to najbardziej "opłacalna" zdrapka? Bardziej niż Rubinowa?
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)