Super Linie [469]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
SK2209
Janusz Gry
Kontakt:

Re: Super Linie [469]

Post autor: SK2209 » 18 paź 2019, 13:05

Są gorące przedziały w super liniach?U mnie jest ta zdrapka jeszcze dostępna

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 18 paź 2019, 13:10

Brakuje informacji o jednej z wydrapanych nagród głównych, więc dla pewności ograniczałbym się do przedziałów poniżej 100 000. Tyle wystarczy żeby mieć losy I i II transzy, a dodatkowo ewentualne dodruki w tych transzach.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

SK2209
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: SK2209 » 18 paź 2019, 13:18

Dzięki za odpowiedź. Za 2 godziny będę wiedział jaki przedział.Niestety 118... i w innym punkcie 188... tyś.numer zdrapki

Awatar użytkownika
jankiel50
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: jankiel50 » 18 paź 2019, 16:03

@Nutaharion jakie masz zdanie na temat udzielania przez TS właściwy dla naszych miast (TS KATOWICE) w kwestii udzielania informacji o pozostałych zdrapkach? Słuszny mój pogląd o tym, że raczej nie spodziewać się odpowiedzi w kwestii pozostałych zdrapek w naszych okolicach? Pytałem w części kolektur i w Raciborzu raczej jej nie dostanę, ponieważ jak się okazuje - nawet w takim mieście jak Racibórz - były już osoby które pytały i nawet prosiły o zachowanie pod ladą "w razie gdyby przyjechały" :D to się zaskoczyłem. Mam zamiar jeszcze rozeznać trzy punkty w raczej mało popularnych lokalizacjach, ale podejrzewam że:
1. Przedstawiciel je przeniósł na inny punkt jeśli był mądry
2. Ktoś kto pytał przede mną z tych ludzi już obskoczył.

Dam znać o tym czy coś udało mi się dorwać

Hebrot
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Hebrot » 18 paź 2019, 17:13

Udało mi się kupić te zdrapki, tyle że 45 zł do tyłu jestem niestety

Sylast1
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Sylast1 » 18 paź 2019, 20:00

Dziś tez ich kilka kupiłam i wszystko puste.

marissaw007
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: marissaw007 » 18 paź 2019, 23:48

Super7 pisze:
18 paź 2019, 10:21
Nutaharion pisze:
17 paź 2019, 21:38
Do jednej z kolektur własnych w Gliwicach przywożą czasem jakieś paczki z wioch i nowe paczki bardzo szybko schodzą 8-) Ostatnio chciałem wziąć jedną bo "No przywieźli mi ostatnio 4 paczki, gdzieś jeszcze jakaś powinna być", ale po poszukiwaniach okazało się, że koleżanka wcześniej komuś wszystko sprzedała.

Ktoś już bawi się w hurtowe zakupy :mrgreen:
To jest pewnie "Krzyżówkowa kolektura", jest takie dziwne zjawisko: w jednych punktach Krzyżówki zalegają w sejfie i nikt ich nie bierze, a w innych ludzie wykupują dosłownie paczkami, a zwłaszcza jak kończy się nakład ;)
No a poza tym Twój arkusz robi naprawdę niezłą robotę, podczas ostatniego polowania na Górę Kasy było całe mnóstwo osób pytających się o czarną wersję tej zdrapki :D

Dodano po 37 minutach 34 sekundach:
Rocker pisze:
16 paź 2019, 16:23
AgaMarusia11 pisze:
16 paź 2019, 15:18
Pomogłaby taka skarga. Często ktoś z TS przychodzi incognito i np wysyła jeden zakład Lotto i jeśli sprzedawca nie zachwala zdrapek i nie zachęca do kupna, to nakładają kary. Ostatnio taką sytuację miał punkt Lotto w spożywczaku, gdzie nieraz coś tam puszczę.
Kary wątpię. Przecież 1/3 o ile nie więcej punktów ma niski standard obsługi. To by ludzie nie brali lotka do swojej działalności. Ale niech jakiś kolektor powie jak to wygląda.

Dopiero doczytałem i już tłumaczę Wam o co w tym wszystkim chodzi. Otóż jakiś czas temu TS wprowadził zasadę do części kolektur (głównie nowych) "żadnych zwrotów otwartych paczek". Czyli jeżeli jest zakończenie sprzedaży danej gry, a na stanie jest otwarta paczka np. 40 losów to te 40 losów zostaje uznanych w systemie jako sprzedane (bodajże po miesiącu albo dwóch wchodzą do obrotu). Więc po zakończeniu sprzedawcy albo sprzedają ją "spod lady", albo sami muszą wykupić te zdrapki (ew. dogadać z się z PRSem żeby je zabrał przed zakończeniem ale to też zależy od przedstawiciela) Dlatego domyślam się że nie chcieli otwierać nowych paczek żeby nie zostać później z tyloma losami na stanie, zwłaszcza że Super Linie to zdrapka bardzo specyficzna i ma wąskie grono klientów.

Naprawdę TS tak uprzykrza życie swoim franczyzobiorca
? Przecież to jest czyste świństwo . No i takie zagranie już na starcie odstrasza potencjalnych nowych kolektorów chcących wejść w biznes. W takiej sytuacji też nie dziwię sie, że niektórzy ukrywają zamknięte paczki. Już sobie wyobrażam jakiś mały sklepik z mizernym dziennym obrotem który musi wykupić 19 zdrapek Playbooka, bo z nowej paczki zeszła tylko 1 sztuka.

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 19 paź 2019, 0:19

jankiel50 pisze:
18 paź 2019, 16:03
@Nutaharion jakie masz zdanie na temat udzielania przez TS właściwy dla naszych miast (TS KATOWICE) w kwestii udzielania informacji o pozostałych zdrapkach? Słuszny mój pogląd o tym, że raczej nie spodziewać się odpowiedzi w kwestii pozostałych zdrapek w naszych okolicach? Pytałem w części kolektur i w Raciborzu raczej jej nie dostanę, ponieważ jak się okazuje - nawet w takim mieście jak Racibórz - były już osoby które pytały i nawet prosiły o zachowanie pod ladą "w razie gdyby przyjechały" :D to się zaskoczyłem. Mam zamiar jeszcze rozeznać trzy punkty w raczej mało popularnych lokalizacjach, ale podejrzewam że:

O naszym oddziale to można książkę napisać. Czasem ich kocham, czasem nienawidzę :D
Czasami odpowiadają tego samego dnia, czasami wcale, wydaje mi się, że takie losowe odpowiadanie to jakaś ich tam walka z moim nałogiem :lol:
Byłbym w stanie zrozumieć, że mają czasami dużo pracy, ale nie wydaje mi się też, że przygotowanie takich danych zajmuje jakoś dużo czasu.
Nie wiem jak to wygląda wewnątrz, ale wiem, że są oddziały z którymi współpracuje mi się zdecydowanie lepiej niż z naszym katowickim :roll:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
jankiel50
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: jankiel50 » 19 paź 2019, 0:52

Nutaharion pisze:
19 paź 2019, 0:19
jankiel50 pisze:
18 paź 2019, 16:03

O naszym oddziale to można książkę napisać. Czasem ich kocham, czasem nienawidzę :D
Czasami odpowiadają tego samego dnia, czasami wcale, wydaje mi się, że takie losowe odpowiadanie to jakaś ich tam walka z moim nałogiem :lol:
Byłbym w stanie zrozumieć, że mają czasami dużo pracy, ale nie wydaje mi się też, że przygotowanie takich danych zajmuje jakoś dużo czasu.
Nie wiem jak to wygląda wewnątrz, ale wiem, że są oddziały z którymi współpracuje mi się zdecydowanie lepiej niż z naszym katowickim :roll:
Dzięki za cenne info... czyli nie muszę całkowicie odpuszczać ponownych prób :-)
Finalnie obskoczyłem WSZYSTKIE kolektury w Raciborzu, których nie obskoczyłem wcześniej - wynikiem czego jest BRAK tej zdrapki w jakiejkolwiek u mnie (lub niewiedza sprzedawcy, o czym nie dowiem się już ze względu na uprzejmą ignorancję ze strony oddziału).

Martita
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Martita » 19 paź 2019, 17:02

A wiecie jak wyglada sytuacja w okręgu krakowskim? ;)

ODPOWIEDZ