Brylanty [494]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Brylanty [494]
Mądre wypowiedzi i jestem za.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jest tu na forum jeden taki kolega co chciał @blankowi poszperać w portfelu i wypytać na co baniaka wydał.
Według mnie, takie coś to jest po prostu wstrętne i nie powinno mieć miejsca, nawet jeśli to świat wirtualny.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Hmmm, dla mnie trochę dziwne twierdzenie. Zwykłe pytanie, zwykła odpowiedź. Jak ktoś chce, to powie coś w stylu: kupiłem samochód, mieszkanie, zwiedziłem kawałek świata. Przecież żadnych konkretów nie podajesz, gdzie co jak. Dopiero jakby padło następne pytanie: ale jaki samochód, gdzie masz mieszkanie itd. to już by było chamskie. Zresztą Twoja kasa, Twoja sprawa, możesz napisać - nie musisz.
Słuchajcie, nie często w swoim życiu spotyka się osobę, która trafiła główną wygraną w loterii, więc ja się nie dziwię, że padają takie pytania.
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dokładnie tak ... a najlepsze jest to że jak padło pytanie co byście zrobili z wygraną to sypały się komentarze ale jak już ktoś wygra to od razu zbiera się tłum obrońców ktora karze sie odwalic ..no chyba że to ochronaunReal pisze: ↑25 sie 2019, 0:26Hmmm, dla mnie trochę dziwne twierdzenie. Zwykłe pytanie, zwykła odpowiedź. Jak ktoś chce, to powie coś w stylu: kupiłem samochód, mieszkanie, zwiedziłem kawałek świata. Przecież żadnych konkretów nie podajesz, gdzie co jak. Dopiero jakby padło następne pytanie: ale jaki samochód, gdzie masz mieszkanie itd. to już by było chamskie. Zresztą Twoja kasa, Twoja sprawa, możesz napisać - nie musisz.
Słuchajcie, nie często w swoim życiu spotyka się osobę, która trafiła główną wygraną w loterii, więc ja się nie dziwię, że padają takie pytania.

-
- Cwaniak
- Kontakt:
To teraz ja się „pochwalę”
Kupiłam wczoraj całą paczkę, ręka mnie bolała od drapania, a tylko 1 x 100 zł i 2 x 30 zł.
A jak wybrałam jedną albo dwie, to było to samo.
Nigdy więcej całej paczki.
W dodatku babka w kolekturze tak się przejęła kwotą, jaką miałam zapłacić za zdrapki plus kupony na Lotto, mini i Kaskadę, że nie dała mi kuponów na Lotto i Mini, jedynie Kaskadę, co zauważyłam dopiero w domu. A zapłaciłam za wszystko, jeszcze się upewniali, czy na pewno, podając kwotę, bo to był system... mam nadzieję, że je odzyskam

Kupiłam wczoraj całą paczkę, ręka mnie bolała od drapania, a tylko 1 x 100 zł i 2 x 30 zł.
A jak wybrałam jedną albo dwie, to było to samo.
Nigdy więcej całej paczki.

W dodatku babka w kolekturze tak się przejęła kwotą, jaką miałam zapłacić za zdrapki plus kupony na Lotto, mini i Kaskadę, że nie dała mi kuponów na Lotto i Mini, jedynie Kaskadę, co zauważyłam dopiero w domu. A zapłaciłam za wszystko, jeszcze się upewniali, czy na pewno, podając kwotę, bo to był system... mam nadzieję, że je odzyskam

- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ile razy kupiłem tą zdrpake tyle razy najwyżej zwrot 30zl albo puste. Olewam już ją.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Kupiłem sobie dwie sztuki dzisiaj, kolejno nr 1 i 2. Drapie sobie nr 1, patrzę o 3 korony, 30 zł, myślę fajnie, zwróciło się , chwilę później miałem moment refleksji, że to jednak X5, bardzo miła niespodzianka takie 150 :3 niewątpliwie, jest to moja ulubiona zdrapka i w sumie jedyna którą kupuje.
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Masz fartEro1884 pisze: ↑26 sie 2019, 21:22Kupiłem sobie dwie sztuki dzisiaj, kolejno nr 1 i 2. Drapie sobie nr 1, patrzę o 3 korony, 30 zł, myślę fajnie, zwróciło się , chwilę później miałem moment refleksji, że to jednak X5, bardzo miła niespodzianka takie 150 :3 niewątpliwie, jest to moja ulubiona zdrapka i w sumie jedyna którą kupuje.

-
- Cwaniak
- Kontakt:
No jest to chyba jedyna zdrapka w której mam mocny plus, pomijając fakt, że z tego maniakalnego drapania się wyleczyłem;)
- House
- Lottożłop
- Kontakt: