Czarny Kot [492]
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Czarny Kot [492]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ogólnie temat drapania przez dzieci jest żenujący... Pojawiają się obrońcy zasad czy zachowania rodziców wobec dzieci... Ja zdania w tej kwestii zabierać nie zamierzam, jednak wszystkim obrońcą zasad, polecam, pochylić się nad innymi przepisami, gwarantuję, że 99% ludzi nie jest świadoma tego, że na co dzień przepisy łamie.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dobra, to chyba ja rozpętałem tą burzę, więc proponuję zakończyć sprawę. Niech każdy robi jak uważa, przecież jesteśmy dorośli 
Z 13 szt. Czarnego kota, było 5x 1 zł, reszta pustaki.

Z 13 szt. Czarnego kota, było 5x 1 zł, reszta pustaki.
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Warto czasem przejrzeć się swojemu życiu czy aby na pewno jest ono wzorem godnym naśladowania nim zacznie się oceniać czyjeś.Ero1884 pisze: ↑14 wrz 2019, 4:37Ogólnie temat drapania przez dzieci jest żenujący... Pojawiają się obrońcy zasad czy zachowania rodziców wobec dzieci... Ja zdania w tej kwestii zabierać nie zamierzam, jednak wszystkim obrońcą zasad, polecam, pochylić się nad innymi przepisami, gwarantuję, że 99% ludzi nie jest świadoma tego, że na co dzień przepisy łamie.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dlatego zaliczam się do grupy 99% społeczeństwa o której wspominam, chyba masz jakiś wypaczony odbiór Wukiruwukiru pisze: ↑14 wrz 2019, 9:49Warto czasem przejrzeć się swojemu życiu czy aby na pewno jest ono wzorem godnym naśladowania nim zacznie się oceniać czyjeś.Ero1884 pisze: ↑14 wrz 2019, 4:37Ogólnie temat drapania przez dzieci jest żenujący... Pojawiają się obrońcy zasad czy zachowania rodziców wobec dzieci... Ja zdania w tej kwestii zabierać nie zamierzam, jednak wszystkim obrońcą zasad, polecam, pochylić się nad innymi przepisami, gwarantuję, że 99% ludzi nie jest świadoma tego, że na co dzień przepisy łamie.

- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Skończ już psioczyć bo żyłka Ci pęknieEro1884 pisze: ↑14 wrz 2019, 14:55Dlatego zaliczam się do grupy 99% społeczeństwa o której wspominam, chyba masz jakiś wypaczony odbiór Wukiruwukiru pisze: ↑14 wrz 2019, 9:49Warto czasem przejrzeć się swojemu życiu czy aby na pewno jest ono wzorem godnym naśladowania nim zacznie się oceniać czyjeś.Ero1884 pisze: ↑14 wrz 2019, 4:37Ogólnie temat drapania przez dzieci jest żenujący... Pojawiają się obrońcy zasad czy zachowania rodziców wobec dzieci... Ja zdania w tej kwestii zabierać nie zamierzam, jednak wszystkim obrońcą zasad, polecam, pochylić się nad innymi przepisami, gwarantuję, że 99% ludzi nie jest świadoma tego, że na co dzień przepisy łamie.![]()

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
@wukiru, dostałeś dzisiaj rano drugie ostrzeżenie. Jeszcze jedno i baj, baj na miesiąc - na początek
Jeśli dalej będziesz doskakiwał do użytkowników bez powodu, więcej na forum nie wjedziesz.
Czy zrozumiałeś przekaz???
Jeśli dalej będziesz doskakiwał do użytkowników bez powodu, więcej na forum nie wjedziesz.
Czy zrozumiałeś przekaz???
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jaki ty masz do mnie problem kolego? Innych się jakoś nie czepiasz mimo że kontekst postów chociażby w tym wątku by tego wymagał. To że jesteś 'administrator' nie upoważnia cie do jakiś swoich prywatnych 'jazd' bo 'masz swoje osobiste rozterki z tego powodu' Chcesz to se blokuj bez powodu bo widzę że się tego doczekać nie możesz. Nie pozdrawiam i życzę dalej takiego spięcia.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Przeanalizuj swoje posty.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Z dziesięciu sztuk, trzy były wygrane.