Plaster Miodu [571]
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Plaster Miodu [571]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Na FB w tej grupie o zdrapkach już jakiś wydrapał 200 tys bo chwali sie zdjęciem. W 1 rzędzie miał 3 razy złoto i 200 tysięcy
Dodano po 2 minutach 27 sekundach:
Na FB w tej grupie o zdrapkach już jakiś wydrapał 200 tys bo chwali sie zdjęciem. W 1 rzędzie miał 3 razy złoto i 200 tysięcy
Albo wkleił 3 złoto kicz chyba przerobiona zdrapka
Sory za alarm
Dodano po 2 minutach 27 sekundach:
Albo wkleił 3 złoto kicz chyba przerobiona zdrapka
Sory za alarm
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Tak, była przerobiona
Z rozpędu były widoczne 4 litery kontrolne a linie oddzielające poziomy były pofalowane jak morze podczas sztormu
Komuś się nudziło i taką słabą zarzutkę wpuścił.

Z rozpędu były widoczne 4 litery kontrolne a linie oddzielające poziomy były pofalowane jak morze podczas sztormu

Komuś się nudziło i taką słabą zarzutkę wpuścił.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Na Facebooku trafił się marzyciel
ostatnio w vabanku za 1 zł też ktoś przerobiona wstawił. Ale zapomniał o literkach były 3* EEE 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Miałem teraz 31 sztuk z ostatniego wyjazdu z Lublina i teraz zdrapalem z jednej paczki nr 2-32 było tylko 30 złotych
Ktoś dow z drugiej strony nachapał
Jak oceniacie a której strony czy większe czy mniejsze lepiej brać w tej zdrapce
Grzybek Analiza
Dodano po 3 minutach 43 sekundach:
Jedna w plastrze już poszła w Toruniu podali na lotto.pl
To kiosk
Ktoś dow z drugiej strony nachapał
Jak oceniacie a której strony czy większe czy mniejsze lepiej brać w tej zdrapce
Grzybek Analiza
Dodano po 3 minutach 43 sekundach:
Jedna w plastrze już poszła w Toruniu podali na lotto.pl
To kiosk
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Też wywołam Grzybka, bo ciekawi mnie w której transzy padła główna. To dodruk pierwszej czy już druga? U mnie paczki 02xxxx i nie wiem czy to już spalony przedział. Co do samej zdrapki formuła ciekawa i mimo lichych nagród pośrednich przyjemnie się ją drapie
Pewnie będzie sukces sprzedażowy, bo w punktach w galeriach handlowych nie nadążają dowozić paczek
U mnie dzisiaj bida: na 3 podejścia po 4 sztuki z tej samej paki wybrałem 10 pustaków i 2x 5 zyla. Jak na razie wydrapany max w niej to 25 PLN.
Dodano po 2 minutach 57 sekundach:
Edit: doczytałem post Grzybka w informacjach o wygranych. Wychodzi na to, że i u mnie przedział spalony

U mnie dzisiaj bida: na 3 podejścia po 4 sztuki z tej samej paki wybrałem 10 pustaków i 2x 5 zyla. Jak na razie wydrapany max w niej to 25 PLN.
Edit: doczytałem post Grzybka w informacjach o wygranych. Wychodzi na to, że i u mnie przedział spalony

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
to zależy jak się paczka trafiKrzysiek300 pisze: ↑10 mar 2021, 18:09Jak oceniacie a której strony czy większe czy mniejsze lepiej brać w tej zdrapce
patrząc na forum i yt to dosyć często i to nawet te lepsze kwoty wpadają na numerach 001, 050, 032, 034 oraz oboki dublujących się numerów tzn. zamiast 011 może coś być na 010 i 012, zamiast 033 brać 032, 034 itd. Co ciekawe moje jedyne dwa zwroty w tej zdrapce były na wyżej wspomnianych 034 i 050.
Podobno dzisiaj nawet 2 główne padły ale to błąd na stronie albo dopiero jutro dadzą skan. Ta dzisiejsza 042xxx na pewno jest z dodruku pierwszej transzy. Śmiem podejrzewać, że I transzy kończy się nawet na 050xxx i będą bardzo duże przesunięcia w numeracji. U mnie te błyszczące elementy zostały tak mocno wtłoczone w zdrapkę, że zdrapka ma poprzebijany kartonik na wylot.SATEL pisze: ↑10 mar 2021, 19:52Też wywołam Grzybka, bo ciekawi mnie w której transzy padła główna. To dodruk pierwszej czy już druga? U mnie paczki 02xxxx i nie wiem czy to już spalony przedział. Co do samej zdrapki formuła ciekawa i mimo lichych nagród pośrednich przyjemnie się ją drapiePewnie będzie sukces sprzedażowy, bo w punktach w galeriach handlowych nie nadążają dowozić paczek
![]()
Edit: doczytałem post Grzybka w informacjach o wygranych. Wychodzi na to, że i u mnie przedział spalony![]()
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Tego marzyciela co chciał nas oszukać wypierdolic na szczaw
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ja mam całą paczkę 133748, będę drapał w weekend. Ciekawe czy to trzecia transza czy może jakiś dodruk?
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dzisiaj przy zakupie 2 szt. Plasterków Miodu wpadło 50 zł (w numerze 030). Rozbite na polach gry, bez bonusa w postaci pszczółki.