Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Wiem że stary post no ale co tam wpadło?
Zastanawiam się nad tą zdrapką
Zastanawiam się nad tą zdrapką
-
- Cyc
- Kontakt:
Z racji tego, że przez parę lat miałam odwyk to kupiłam sobie paczkę i wpadło:
1 x 100 zl (pierwsza z paczki)
2 x 25 zl
Nie jest źle zwłaszcza, że jak kiedyś brałam po jednej sztuce jakiejś zdrapki to z reguły byly puste
1 x 100 zl (pierwsza z paczki)
2 x 25 zl
Nie jest źle zwłaszcza, że jak kiedyś brałam po jednej sztuce jakiejś zdrapki to z reguły byly puste
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dziś zauważyłam że w kolekturze pojawiło się Świąteczne Odliczanie ale zostały 2 ostatnie sztuki więc je wzięłam nr 4 25 zł i nr 9 pustak.
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Będąc w salonie firmowym wybrałem nr 1 . Przy piątym prezencie serce zaczęło mocniej bić , skończyło się na 8 prezentacja i 200 złotych. Jest to najwyższa moja wygraną w tej zdrapce 

- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Złamałam dziś swoją zasadę nie kupowania zdrapek droższych niż 10zł i skusiłam się na jeden kalendarz ale planuje po jednym okienku drapac, w najgorszym wypadku pustak do kolekcji
choć wygrałam dziś kupon na lotto
szczęśliwa kolektura w której miałam 150zł w kalendarzu za 10.

kawka28
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
o ciekawa kolekcja kalendarzy...do kawkikawka28 pisze: ↑02 gru 2020, 12:17Złamałam dziś swoją zasadę nie kupowania zdrapek droższych niż 10zł i skusiłam się na jeden kalendarz ale planuje po jednym okienku drapac, w najgorszym wypadku pustak do kolekcjichoć wygrałam dziś kupon na lotto
szczęśliwa kolektura w której miałam 150zł w kalendarzu za 10.

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Największym sentymentem darzę kalendarz za 5zł, szczególnie I edycję. Lubiłem też ten czerwony za 10zł.
Jeśli ludzie wykupią świąteczne odliczanie w ciągu najbliższego roku, przynajmniej do 15-20% nakładu to być może TS pokusi się o wcześniejsze zakończenie tej zdrapki i bez problemu wpuści kalendarz za 10zł. Niestety realnie rzec biorąc odliczanie tak szybko się nie sprzeda. Forumowiczom mogę tylko podpowiedzieć, że wybierając zdrapkę premium, to świąteczna jest obecnie najlepszym wyborem. Zostało 900 000 losów i nadal do wygarnia 1mln i dwie po 100tys. W brylantach, portfelu, krzyżówce i playbooku nakład wynosi jeszcze po 2-3 mln losów i część nagród głównych jest już rozgrabiona.
Jeśli ludzie wykupią świąteczne odliczanie w ciągu najbliższego roku, przynajmniej do 15-20% nakładu to być może TS pokusi się o wcześniejsze zakończenie tej zdrapki i bez problemu wpuści kalendarz za 10zł. Niestety realnie rzec biorąc odliczanie tak szybko się nie sprzeda. Forumowiczom mogę tylko podpowiedzieć, że wybierając zdrapkę premium, to świąteczna jest obecnie najlepszym wyborem. Zostało 900 000 losów i nadal do wygarnia 1mln i dwie po 100tys. W brylantach, portfelu, krzyżówce i playbooku nakład wynosi jeszcze po 2-3 mln losów i część nagród głównych jest już rozgrabiona.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Blank Ty na pewno każda edycję pamiętasz
Ja pamiętam że w tym za 5zł była jedna z głównych wygranych w Krośnie więc nie obrażę się jak historia zatoczy koło

Ja pamiętam że w tym za 5zł była jedna z głównych wygranych w Krośnie więc nie obrażę się jak historia zatoczy koło

kawka28
-
- Cyc
- Kontakt:
Za wygraną z Big 7 kupiłam 2 szt. ŚO .. Pierwsza zdrapa pusta. Ale za to druga nie
. Sądzę, że limit szczęścia na ten rok absolutnie już dla mnie wyczerpany ...