Widzielibyśmy wtedy wszystko co jest pod warstwą i w innym wymiarze 8-)
Coś w stylu filmu: "Oni żyją"

Wpadłem odebrać czarne "Góry Kasy"
Gdzie Ci się udało dorwać te zdrapki?Nutaharion pisze: ↑14 wrz 2019, 12:59Wpadłem odebrać czarne "Góry Kasy"![]()
Były 23 sztuki, brakowało nr 20 i nr 21.
IMG_20190914_122419.jpg
Będę w Łodzi na weekend, mogę trochę pojeździć po kolekturach i Ci odpowiedzieć. Niestety nie znam tego miasta, więc nie znam też żadnych punktów lotto, ale spróbuję coś znaleźć.Nutaharion pisze: ↑17 wrz 2019, 15:20Na Wykopie ludzie mają ochotę na nią zapolować, więc już zbieram się za robienie mapy z dostępnością.
Oddział Koszalin i Łódź odpisały że zdrapka jest dostępna w większości punktów więc nie ma sensu podawać bardziej szczegółowych danych. Czy ktoś z Was może potwierdzić, że naprawdę tak łatwo jest ją w tych okolicach dostać?
Na stronie Lotto znajdziesz wszystkie kolekturyunReal pisze: ↑17 wrz 2019, 18:49Będę w Łodzi na weekend, mogę trochę pojeździć po kolekturach i Ci odpowiedzieć. Niestety nie znam tego miasta, więc nie znam też żadnych punktów lotto, ale spróbuję coś znaleźć.Nutaharion pisze: ↑17 wrz 2019, 15:20Na Wykopie ludzie mają ochotę na nią zapolować, więc już zbieram się za robienie mapy z dostępnością.
Oddział Koszalin i Łódź odpisały że zdrapka jest dostępna w większości punktów więc nie ma sensu podawać bardziej szczegółowych danych. Czy ktoś z Was może potwierdzić, że naprawdę tak łatwo jest ją w tych okolicach dostać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości