Ale się wkurzyłem. Byłem w dwóch punktach, gdzie miało być po 25 szt. i powiedziano mi, że nie ma... Oba ewidentnie mają skitrane po jednej paczce... Byłem też jeszcze w jednym, gdzie miało być coś trochę ponad 25 szt (chyba 29) i też usłyszałem, że "nie ma". Powiem Wam, że w tych kolekturach jest straszny syf i chyba wolałbym już, żeby było ich mniej, ale za to żeby wszystko było w nich profesjonalnie i rzetelnie prowadzone, a nie, żeby nie wiedzieli co i gdzie mają, tak jak to wygląda obecnie.
Dodano po 7 minutach 7 sekundach:
P.S. Właśnie wymyśliłem, że zamiast usuwać punkty na mapie, gdzie są zieleniaki, można po prostu zmieniać ich kolor na zielony, natomiast jeśli są gdzieś czarne i ich nie wykupiliśmy to barwimy znacznik na czarno i przez to mapa jest bardziej czytelna. Proste, a zarazem genialne w tej swojej prostocie.

A jak np. w danym punkcie jest więcej paczek, a aktualnie w sprzedaży jest zielona to róbmy czerwoną pinezkę (bo pozostałe paczki mogą być potencjalnie czarne). A jeżeli wykupimy wszystkie to można zmienić znaczek z pinezki na jakiś inny.
Dodano po 36 minutach 13 sekundach:
No i lipa... Jak zmieniam kolor jednego miejsca, to zmienia się kolor wszystkich w danej warstwie.. A mogło być tak pięknie...