Krzyżówka XXL [409]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Przemek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [409]
Gratuluję wygranaj, trzeba przyznać, że miałeś nosa, żeby polować uparcie na tą zdrapkę. Jednak nie rozumiem po co taki tekst i dlaczego odchodzisz z forum. Przecież nikt Ci tutaj źle nie życzył...
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Oczywiście, że gratuluje, ale nie odchodź z forum, bez ciebie to już nie będzie to samo, jesteś ekspertem tego forum. I po co ten tekst "pocałujcie misia w d...", przecież nikt nie był dla ciebie złośliwy 

- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
Grzybku gratuluję Ci!
Właśnie udowodniłeś Wszystkim, że da się.Trzeba tylko wierzyć w to co się robi i wytrwać w tym dążeniu do celu.
Odniesiony sukces jest nagrodą za Twoje olbrzymie zaangażowanie.Zawsze byłam pod wrażeniem dla Twojego talentu ,te obliczenia,przedziały... ale jak widać warto.
Pamiętasz, co pisałam jeszcze nawet nie tak dawno, na poprzednim forum,właśnie w temacie tej zdrapki? sprawdziło się.
Mam jednak nadzieję i nie tylko ja na pewno ,że będziesz miał czas dla którzy zawsze w Ciebie wierzyli.I jeszcze nie raz podasz nam "najlepszy przedział".
Moje gratulacje!
Właśnie udowodniłeś Wszystkim, że da się.Trzeba tylko wierzyć w to co się robi i wytrwać w tym dążeniu do celu.
Odniesiony sukces jest nagrodą za Twoje olbrzymie zaangażowanie.Zawsze byłam pod wrażeniem dla Twojego talentu ,te obliczenia,przedziały... ale jak widać warto.
Pamiętasz, co pisałam jeszcze nawet nie tak dawno, na poprzednim forum,właśnie w temacie tej zdrapki? sprawdziło się.
Mam jednak nadzieję i nie tylko ja na pewno ,że będziesz miał czas dla którzy zawsze w Ciebie wierzyli.I jeszcze nie raz podasz nam "najlepszy przedział".
Moje gratulacje!
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Woooooooooooow gratulacje! Meeega wygrana!
Tylko nie uciekaj z forum. Kolejna główna i kolejna osoba by miała odejść...
Tylko nie uciekaj z forum. Kolejna główna i kolejna osoba by miała odejść...
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Yyyyy to autentyczna zdrapka czy @grzybek sobie zazartowal z nas?!
Jak prawda to GRATULACJE!!!

Jak prawda to GRATULACJE!!!
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Grzybek, gratulacje. Komu jak komu ale Tobie akurat się należało.
PS. Przemyśl swoją decyzję o opuszczeniu forum. Zawsze byłeś koleżeński, miły i miałeś istotny wpływ na życie forum (patrz konkursy)
PS. Przemyśl swoją decyzję o opuszczeniu forum. Zawsze byłeś koleżeński, miły i miałeś istotny wpływ na życie forum (patrz konkursy)

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Gratulacje grzybek
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Grzybek, jak możesz to napisz trochę o okolicznościach tej wygranej. Wziąłeś wszystko co pozostało z paczki, w której była główna? Którą najpierw drapałeś? Drapiąc tą główną, w którym momencie wiedziałeś już, że będzie grubo? Jak to jest przeżyć taki fantastyczny moment?
Napisz coś więcej jak możesz...
I napisz na jakim forum teraz będziesz, bo napisałeś, że na tym kończysz działalność... rozumiem, że na tym ale na innych nie?

Napisz coś więcej jak możesz...
I napisz na jakim forum teraz będziesz, bo napisałeś, że na tym kończysz działalność... rozumiem, że na tym ale na innych nie?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Każdy może podjąć decyzję o odejściu, ale dobrze to zrobić w eleganckim stylu.
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt: