[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered Pisanka [669] - Strona 6 - forumlotek.pl
Ja pisankę kupuję codziennie po sztuce ale od ostatniej 50tki zaliczam same wtopy, a 5zł rzadko widuję. Początek edycji był zdecydowanie lepszy niż to co teraz mi się trafia, ale pożyjemy zobaczymy
Może na forum jej temat przygasł ale w całym kraju sprzedało się już prawie 3 mln losów, nieźle idzie
U mnie same pustaki, nawet jeszcze nie strollowali dwoma identycznymi symbolami. Pokochała mnie korona w bonusie. Szkoda ze nie w portfelu, którego nie kupuje lub brylantach
Gratki kawka! Mi również przynosi szczęście. Przedwczoraj wydrapałem 25 zł w niej, dziś w innej kolekturze wymieniłem na kilka zdrapek w tym jedną Pisankę i znów wpadło 25 zł
Pytałem znajomych, sprzedawców, szukam i tutaj. Raz jeden starszy Pan mówił, że znajomy znajomego, który ma znajomego widział tylko raz tego mistycznego owada w bonusie.
Zaczynają krążyć legendy o motylu Stefanie, który przynosi ćwiartke stówy.
Niestety nie widziałem żadnych udokumentowanych, zdjęciem przypadków. Po prostu myślę, że on nie istnieje. Tak jest najłatwiej...