Ponawiam: Nie ma ktoś możliwości pomęczyć o te brakujące oddziały?

[url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?hl=pl&hl=pl&mid=1BVuifQLmcJOlTpkkEoaSVRn73ms2Mbq3&ll=52.2554527016497%2C15.65739958514348&z=7[/url]
Drapią po kontrolnych i wyrzucają w przypadku 3 innych literek i to mimo tłumaczeń kolektorów żeby lepiej sprawdzić. Swoją drogą jak byłem tzw. świezakiem daaawno temu:-) nawet nie wpadłem na to żeby jechać po kontrolnych - jak można odbierać sobie przyjemność drapania:-)unReal pisze: ↑24 wrz 2019, 19:18Nie wiem czy wszyscy tak robią, ale zazwyczaj jak ktoś drapie tylko po kontrolnych, to i tak daje do sprawdzenia w lottomacie. Zdrapujesz tylko literki z czterocyfrowym kodem, a kolektor sprawdza czy coś tam jest.jacob24 pisze: ↑24 wrz 2019, 18:57Nie chciałbym Was zniechęcać ale wczoraj w koszu leżały 3 czarne Góry oraz kilka Lucky 777 zdrapane po kontrolnych. Po takich widokach odechciewa się nieco, niemniej życzę Wszystkim, sobie również tej wygranej. Ja w zaprzyjaznionym sklepiku od wczoraj zacząłem drapać po 2 szt. na spokojnie, ma być to będzie:-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości