Krzyżówka XXL [409]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [409]
@grzybek Olbrzymie gratulacje! Super, że już w ciągu miesiąca od startu nowego forum udało się komuś trafić główną wygraną i to jaką. To najlepszy dowód na to, że warto sprawdzać gorące przedziały, polować na końcówki serii i przede wszystkim nie poddawać się (oczywiście na tyle na ile budżet i żona pozwala
)

- Przemek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Z naciskiem na to drugie

- Luna_83
- Cwaniak
- Kontakt:
Grzybek wielkie gratulacje 

. Należała Ci się taka wygrana i to bardzo !! I mam nadzieję,że jednak nie odejdziesz z forum...
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Wielkie gratulacje Grzybek. super wygrać główną i to jeszcze w zdrapce, którą się bardzo lubi
Jeśli odejdziesz to niestety ,ale jak dla mnie forum już nie będzie tak pomocne. Ty najlepiej znasz się na zdrapkach.
Powodzenia i życzę realizacji marzeń i tych przyziemnych potrzeb.
Jutro idę szukać SL u siebie. Może też się coś trafi

Jeśli odejdziesz to niestety ,ale jak dla mnie forum już nie będzie tak pomocne. Ty najlepiej znasz się na zdrapkach.
Powodzenia i życzę realizacji marzeń i tych przyziemnych potrzeb.
Jutro idę szukać SL u siebie. Może też się coś trafi

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Opisz uczucie podczas drapania, jak wyglądały zakupy, im więcej tym lepiej

Wielkie gratulacje. Otwierasz grubo aleję gwiazd. Powodzenia w życiu jeżeli już naprawdę zamierzasz nas opuścić.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- viscoza
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Grzybek gratulacje!!!
Jednak zastanawiam się, czy 150 000 minus podatek jest już wystarczającą kwotą aby pozostawić po sobie niesmak?
Jednak zastanawiam się, czy 150 000 minus podatek jest już wystarczającą kwotą aby pozostawić po sobie niesmak?

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Myślałem, że dzisiaj będzie skan na głównej a tutaj nic, Grzybek pewnie zakłada pewnie konta żeby to podzielić 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Bez przesady, przecież to nie są miliony aby dzielić na 10 kont ...
W zasadzie to co to jest na dzisiaj 135 tysięcy? oczywiście "dużo" ale nie na tyle dużo aby szaleć o chować na 10 kont
W zasadzie to co to jest na dzisiaj 135 tysięcy? oczywiście "dużo" ale nie na tyle dużo aby szaleć o chować na 10 kont
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Gratuluję Grzybek!
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Ale tu gorąco
Grzybek, zazdroszczę. Sam już od kilku lat gram i nic wygrać nie mogę także rozumiem twoje emocje. Chociaż to nie są miliony i ja bym na laurach nie spoczął. Grałbym dalej o większą kwotę, oczywiście z umiarem. Powodzenia!