Mega Pensja [688]

ODPOWIEDZ
sk8erboy26
Lottożłop
Kontakt:

Re: Mega Pensja [688]

Post autor: sk8erboy26 » 19 lip 2024, 15:18

Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

Anatra
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Anatra » 19 lip 2024, 21:09

Ile razy ja drapałam i nie zauważyłam że coś wygrałam aż do momentu zadrapania kontrolnych…ale z reguły sprawdzam kody :)

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 20 lip 2024, 1:08

Nutaharion pisze:
19 lip 2024, 14:38
Jakby ktoś się zastanawiał dlaczego tyle nagród głównych zostaje nieodebranych to ten live z główną wygraną w Mega Pensji wiele wyjaśnił :roll:
debile_wszedze_debile.png
O moj Boże jaka otchłań intelektualna, aż się nóż w kieszeni otwiera. Najgorsze jest to że to taka bufonada że nawet nie dadzą sobie przetłumaczyć że nie mają racji.

Ja bym nawet nie wpadł na taki pomysł żeby szukać symbolu mega pensji tam do góry w wygrywających liczbach. Skąd oni to wzięli w ogóle. No o komentarzach typu 3 x napis MP to już nawet nie wspomnę.

W lotto nie powinno być znaczka +18lat tylko +18 IQ ale widać że tam niektórzy to IQ mają niższe od kury.

Anatra
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Anatra » 20 lip 2024, 16:42

Dziś dobry dzień :) w MP - 50 zł
Załączniki
IMG_5099.jpeg
IMG_5099.jpeg (1 MiB) Przejrzano 2177 razy

Pumczita
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Pumczita » 20 lip 2024, 17:35

Mogłabym to rozumieć w czasach kiedy zdrapki nie miały kodów..ale teraz? Sprawdz sobie każda zdrapkę pod czytnikiem i sajonara. A nie ciągle bazują tylko na kontrolnych. W czasie live na tiktoku jak któraś zdrapie np C to już jej piszą, o będzie 20 zł. Ale nie potrafią ogarnąć, że każda zdrapka ma swoje kontrolne. Otchłań umysłowa

telepek
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: telepek » 20 lip 2024, 20:10

Od samego początku powtarzałem, że przeciętny gracz Lotto ma IQ na poziomie rozwielitki i niestety te wpisy tylko potwierdzają tą regułę :roll: Dla ludzi coś takiego jak przeczytanie najprostszych instrukcji napisanych jak dla pięciolatka jest poza zasięgiem ich możliwości. Ja też byłem ostatnio świadkiem "prawdziwego" zdrapkowicza - Facet kupił trzy nowe giga 7 i nie zdrapał bonusu w każdej z nich, i cztery różne zdrapki za dychę z wygrywającymi liczbami w której zdrapał tylko te 20 dolnych liczb, kompletnie ignorując te wygrywające. Gdyby nie dobre serce kolektorki to by trzydzieści złotych do kosza wywalił :?

I według mnie tego typu użytkownicy są powodem dla którego jesteśmy skazani na ciągłe powtarzające się liczby bądź tasiemce - tego typu zdrapki są po prostu najłatwiejsze. Ludzie chcą grać ale nie chce im się wysilać podczas grania i to widać. Nie bez powodu linie i krzyżówki mają o wiele węższe grono odbiorców...

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 20 lip 2024, 20:51

telepek pisze:
20 lip 2024, 20:10
w której zdrapał tylko te 20 dolnych liczb, kompletnie ignorując te wygrywające
To czego on tam szukał? Bo to jest naprawde intrygujące czym się kierował, co niby miałoby mu dać informację o ewentualnej wygranej lub przegranej wśród tych 20-stu przypadkowych liczb? Jestem ciekaw co by taki osobnik odpowiedział gdyby mu zadać takie właśnie pytanie.
Ten gościu pewnie wywalił już wiele wygranych do kosza sądząc że wszystkie losy ma przegrane. To rozumiem że jak nie ma tej kolektorki z dobrym sercem to 10 razy z rzędu kupił losy za 50 czy 100 złotych i w jego mniemaniu nic nie wygrał, i nie zniechęcił się jeszcze???

Naprawdę ręce odpadają i najgorsze jest to że nie da się temu zaradzić, niby kody trochę zniwelowały tę patologię z wyrzuconymi wygranymi, widać że ostatnio stosunkowo więcej jest wypłacanych ale i tak zawsze gdzieś się znajdzie taka sierota która zrobi wszystko by zaprzepaścić wygraną :(

telepek
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: telepek » 20 lip 2024, 21:25

grzybek pisze:
20 lip 2024, 20:51
To czego on tam szukał?
Nie mam bladego pojęcia i w sumie nawet nie pytałem za bardzo bo nie chciałem babki zmuszać do obgadywania innych klientów. Widziałem tylko że w Złotym Losie zdrapywał kontrolne [kodów do sprawdzania zero], ale na przykład w tych na papierze toaletowym je kompletnie zignorował [W Cashu Royale miał właśnie te 3 dychy pod liczbą, które by do kosza wywalił, gdyby nie oko kolektorki.] Pewnie albo patrzał po kontrolnych, albo symboli szukał, nie wiem. Najlepsze, że facet w ogóle nie kwestionował nic, nic nie dociekał, tylko kładł te wszystkie zdrapki z powrotem na ladę po zdrapaniu i "sprawdzi mi Pani" :lol:

Jedyne czego się dowiedziałem jest to, że facet jest stałym zdrapkowiczem, który wydaje zawsze minimum tą stówę na zdrapki jak przyjdzie, plus totolotek. Ale można było ogólnie wywnioskować, że to nie był pierwszy raz kiedy takie coś się działo, więc kosz w tej kolekturze był przewracany na pewno nie jeden raz :lol:

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 20 lip 2024, 21:32

Niech kolektorzy czuwają, może znajdą szczęście w śmietniku :lol: Pare lat temu ktoś na forum wspominał, chyba blank, że w Rzeszowie kolektorka wyciągnęła z kosza 1000zł w Super Vabanku :idea:

Awatar użytkownika
blank1981
**MISZCZ ZDRAPEK**
Kontakt:

Post autor: blank1981 » 20 lip 2024, 22:10

grzybek pisze:
20 lip 2024, 21:32
Niech kolektorzy czuwają, może znajdą szczęście w śmietniku :lol: Pare lat temu ktoś na forum wspominał, chyba blank, że w Rzeszowie kolektorka wyciągnęła z kosza 1000zł w Super Vabanku :idea:
no tak, czasem sport zwany koszykówką może być opłacalny ;)

ODPOWIEDZ