Wielka Krzyżówka [503]
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Wielka Krzyżówka [503]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Czy to WK czy inna za 30 zł czy w ogóle z innego przedziału to ja bym taką właśnie strategię obrał. wywalenie według mnie całej kasy na raz to można mieć potem nie złego kaca. Można brać po 3-4. sztuki
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Jak ja nie lubię krzyżówek…
Ale się zmuszam do WK, biorę czasami kilka sztuk, wrzucam do szuflady i jak się zmotywuje, to sprawdzam co tam jest
Zostało ich już mało (około 316 000 sztuk) a jeszcze 3 główne. Wydaje mi się, że jak nie padną kolejne główne, a będzie ich jeszcze mniej w obiegu, to zacznę poszukiwania tej zdrapki. Jakoś się będę zmuszać do drapania.
Oprócz nich to jeszcze biorę:
- premia- lubię ją drapać, ale tam jeszcze jest około 1 200 000 sztuk) i trzy główne nagrody.
- Zielona pensja- taka dość standardowa czyli szukanie liczb, tam jest około 1 400 000 losów i również 3 nagrody główne.
Ale jak chodzi o formę zdrapek, to bardzo mi się premia podoba. Podejrzewam, że jak nagrody główne jeszcze zostaną do wygrania, to w lipcu- sierpniu będę ich szukać:)
Ale się zmuszam do WK, biorę czasami kilka sztuk, wrzucam do szuflady i jak się zmotywuje, to sprawdzam co tam jest
Zostało ich już mało (około 316 000 sztuk) a jeszcze 3 główne. Wydaje mi się, że jak nie padną kolejne główne, a będzie ich jeszcze mniej w obiegu, to zacznę poszukiwania tej zdrapki. Jakoś się będę zmuszać do drapania.
Oprócz nich to jeszcze biorę:
- premia- lubię ją drapać, ale tam jeszcze jest około 1 200 000 sztuk) i trzy główne nagrody.
- Zielona pensja- taka dość standardowa czyli szukanie liczb, tam jest około 1 400 000 losów i również 3 nagrody główne.
Ale jak chodzi o formę zdrapek, to bardzo mi się premia podoba. Podejrzewam, że jak nagrody główne jeszcze zostaną do wygrania, to w lipcu- sierpniu będę ich szukać:)
-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Czy ktoś policzy słowa?
Na Facebooka gwiazda wrzuciła zdjęcie z wygraną…wrzucam zrzut z fb

- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Tez widziałam. Podobno jest jednak główna.
Dobry fart.
Dobry fart.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
10 słów, jest główna. Ale fart 

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
A napisała, że 50 k ?
Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
Wydaje mi się, że nie ma tam już od dawna 3 głównychMadziara pisze: ↑20 maja 2023, 7:15Jak ja nie lubię krzyżówek…

Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
Ja dla odmiany

- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Podobno to nie tamtej Pani zdrapka, a innej (ta która wrzuciła miała pobić ta druga, która twierdzi ze to ona wygrała)
Dosyć wesoło się robi. To pokazuje by się nie chwalić na necie
Dosyć wesoło się robi. To pokazuje by się nie chwalić na necie

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Ale o główną się pobiły, czy o 50 k? 
Dodano po 43 minutach 26 sekundach:
Ponadto pragnę zauważyć obecność radełka przy kolejnej drapce z megakapustą.
Rossmann jeszcze otwarty chyba

Dodano po 43 minutach 26 sekundach:
Ponadto pragnę zauważyć obecność radełka przy kolejnej drapce z megakapustą.

Rossmann jeszcze otwarty chyba