Wielka Krzyżówka [503]
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Wielka Krzyżówka [503]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nieźle trzeba mieć narąbane w głowie, żeby próbować się wzbogacić w ten sposób i jeszcze zdyskredytować osobę, której po prostu dopisało szczęście. Ile zawiści i zazdrości musi siedzieć w takiej babie, brrr...
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Najbardziej w tym wszystkim interesuje mnie numer paczki bo jak zwykle jakis geniusz postanowil go zasłonić. Powątpiewam w tą wygraną bo raz ze to grupy fb gdzie co tydzień ktoś podrabia wygrana a dwa ze jakoś mało ekspresyjna ta reakcja jak na 50000.
Pewniakiem jest natomiast to ze dzisiaj skuslem się na zakup wielkiej krzyżówki. Moją uwagę przykuł nr 009 i słowa bonusowe. Wydrapałem 4 słowa czyli 100zl i to na razie moja najwyższa wygrana w tej zdrapce
Pewniakiem jest natomiast to ze dzisiaj skuslem się na zakup wielkiej krzyżówki. Moją uwagę przykuł nr 009 i słowa bonusowe. Wydrapałem 4 słowa czyli 100zl i to na razie moja najwyższa wygrana w tej zdrapce

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Niewiarygodne co czytam odnoście tego postu na FB
przyznam, że tez dziś kupiłam dwie krzyżówki i mam zwroty
Dodano po 8 minutach 42 sekundach:
ja nawet do KRK pojechałam 

Dodano po 8 minutach 42 sekundach:
Ciekawe kto dziś pod wpływem impulsu na FB nie kupił tej zdrapkigrzybek pisze: ↑20 maja 2023, 16:56Najbardziej w tym wszystkim interesuje mnie numer paczki bo jak zwykle jakis geniusz postanowil go zasłonić. Powątpiewam w tą wygraną bo raz ze to grupy fb gdzie co tydzień ktoś podrabia wygrana a dwa ze jakoś mało ekspresyjna ta reakcja jak na 50000.
Pewniakiem jest natomiast to ze dzisiaj skuslem się na zakup wielkiej krzyżówki. Moją uwagę przykuł nr 009 i słowa bonusowe. Wydrapałem 4 słowa czyli 100zl i to na razie moja najwyższa wygrana w tej zdrapce![]()

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Odwiedziłam dziś jeden punkt punkt w Krakowie i chciałam kupić WK i słyszę od pana, że ma zakaz sprzedaży. Musi pisać pismo do przedstawiciela o zgodę
a przecież od sprzedaży ma prowizję… ktoś coś w temacie? Można tak?

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Może u niego leżały i się kurzyły, więc przedstawicie postanowił je przerzucić

Kiedyś chciałam kupić ŚO w jednym punkcie i było zablokowane, bo gotowe do oddania

-
- Świeżak
- Kontakt:
Pojawił się skan wygranej znanej nam z FB 

-
- Maniak
- Kontakt:
Legnica, czyli jednak Pani która pierwsza wrzuciła zdjęcie zdrapki na fb wygrała. Swoją drogą ciekawe czy jakieś konsekwencje zostały wyciągnięte Pani która oskarżała bezpodstawnie o kradzież i pobicie 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ten post na FB jeszcze istnieje? Po Waszych opisach aż bym sobie przeczytał tę aferę 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
jaka to grupa na fejsie była? bo nie mogę znaleźć chyba że już wykasowane