Podwójna Kasa [418]
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
Re: Podwójna Kasa [418]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ładna zgraja zdrapek, daj znać jaki wynik ^^
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
Oj ile Podwójnych Kas, ale super ,życzę trafienia głównej

Jedna z moich ulubionych zdrapek Podwójna Kasa

Wstawiałam już to zdjęcie na dawnym forum

Mam do niego sentyment,jedna z pierwszych wydrapanych większych kwot w zdrapkach

-
- Świeżak
- Kontakt:
Podsumowanie dzisiejszego zdrapingu:
- liczba zdrapek 241 (dokupiłem jeszcze w drodze do domu ze sklepu
)
- liczba pustych zdrapek 182
- liczba wygrywających zdrapek 59
- wydałem 1205 zł
- wygrana ze zdrapek 560 zł (46,47% wkładu)
No niestety szału tym razem nie było, ale może następnym razem się uda
Poniżej zdrapki wygrane i przegrane

- liczba zdrapek 241 (dokupiłem jeszcze w drodze do domu ze sklepu

- liczba pustych zdrapek 182
- liczba wygrywających zdrapek 59
- wydałem 1205 zł
- wygrana ze zdrapek 560 zł (46,47% wkładu)
No niestety szału tym razem nie było, ale może następnym razem się uda

Poniżej zdrapki wygrane i przegrane

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Oj, cienko. Nie pisze złośliwie ale jak na skale zakupów to osobiście liczyłem że zwrotu minimum będziesz miał 60%.
Jaką miałeś najwyższą wygraną?
Cóż, to pokazuje że nawet kupując taki stos, nie można liczyć na farta że będzie coś grubego siedziało, mam na myśli minimum III stopień, czyli 300 zł.
Cóż, to pokazuje że nawet kupując taki stos, nie można liczyć na farta że będzie coś grubego siedziało, mam na myśli minimum III stopień, czyli 300 zł.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
50 zł najwięcej ...Krzysiek pisze: ↑22 lut 2019, 23:29Oj, cienko. Nie pisze złośliwie ale jak na skale zakupów to osobiście liczyłem że zwrotu minimum będziesz miał 60%.

-
- Cwaniak
- Kontakt:
No jakby nie było, słabo. Troche myślałem o tym, jak wrzuciłeś pierwszy post i byłem pewien, że coś ciekawszego trafisz, no ale cóż...
Od dłuższego czasu mam poważną rozkmine w temacie ustalenia najbardziej lukratywnej strategii kupowania zdrapek, nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy.
Kupowanie paczek? Wyleczyłem się z tego po 15 razie bodajże, zawsze zwrot w okolicach 60%.
Przeznaczanie dużej kwoty i wybieranie po 2 czy 3 zdrapki z każdego rodzaju? Zwykła loteria, może się coś trafi, może nie.
Wybieranie np. 10 z rzędu? Aktualnie w moim przypadku metoda w której wychodze na mały plus.
Największe wygrane nota bene trafiłem wybierając 1 czy 2 sztuki z zwykłego przypadku
A co do podwójnej kasy, u mnie nie działa żadna z powyższych metod, max 10 zł i lipa.
Od dłuższego czasu mam poważną rozkmine w temacie ustalenia najbardziej lukratywnej strategii kupowania zdrapek, nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy.
Kupowanie paczek? Wyleczyłem się z tego po 15 razie bodajże, zawsze zwrot w okolicach 60%.
Przeznaczanie dużej kwoty i wybieranie po 2 czy 3 zdrapki z każdego rodzaju? Zwykła loteria, może się coś trafi, może nie.
Wybieranie np. 10 z rzędu? Aktualnie w moim przypadku metoda w której wychodze na mały plus.
Największe wygrane nota bene trafiłem wybierając 1 czy 2 sztuki z zwykłego przypadku

A co do podwójnej kasy, u mnie nie działa żadna z powyższych metod, max 10 zł i lipa.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Zwrot bardzo bliski "książkowego". Szkoda jednak, że nie wskoczyło nic losowego :/
Powodzenia w następnych drapaniach jeżeli jeszcze się odważysz
Powodzenia w następnych drapaniach jeżeli jeszcze się odważysz

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Kurczę... 1200 zł wydane na zdrapki i największa wygrana to tylko 50 zeta. Szkoda... Może jak byś pocelował w zdrapki za 20 zł to wpadłoby coś konkretniejszego (przykłady u góry na zdjęciach pokazują, że można trafić 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ja na miejscu kolegi @Mateo320 zrobił bym inaczej za to 1200 zł. Wyczyścil bym jeden punkt Lotto ze wszystkich lub większości zdrapek za 5 zł. To większa szansa że mogło by coś grubego wpaść albo zwrot był by na większym poziomie. Z polowanie jest ta trudność że kompletnie nie wiemy gdzie dany przedział jest. I może być tak że jeśli nawet mamy teoretycznie dobre paczki u siebie to może się okazać że np paczka z przedziału bliskiego nam i gruba ryba w środku jest w punkcie położonym 50 albo i więcej km od nas. Także polowania są obarczone ogromnym ryzykiem nawet przy teoretycznie małym nakładzie.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz