500zl
Bardzo ładnie weszło u mnie ostatnio przepaść w wygranych wczoraj paradiso extra linie 3szt XXL i znowu 0Anatra pisze: ↑06 sty 2024, 7:14Kupiłam ostatnie 10 szt. w małym sklepiku i zdaje się, że mniej więcej udało się ustalić rozkład paczki. Dzień wcześniej kupiłam trzy i też pełne. Za kolejnością prezentacja:
nr 3 - 20 zł, 5 - 10 zł, nr 7 - 10 zł, nr 13 - 20 zł, nr 15 - 50 zł, nr 17 - 20 zł, nr 19 - 20 złW sumie nie kupowałam całej paczki, a udało się powyciągać wygrane. Być może było więcej w paczce i ktoś zostawił, ale małe sklepiki mają to do siebie, że zdrapki rzadko są kupowane i spokojnie można sobie podbierać w odstępach kilkudniowych
![]()
Głowa do góry, mnie też XXL nie lubi, brak nagrody losowej w tej edycjiRiwiana pisze: ↑06 sty 2024, 11:14Bardzo ładnie weszło u mnie ostatnio przepaść w wygranych wczoraj paradiso extra linie 3szt XXL i znowu 0Anatra pisze: ↑06 sty 2024, 7:14Kupiłam ostatnie 10 szt. w małym sklepiku i zdaje się, że mniej więcej udało się ustalić rozkład paczki. Dzień wcześniej kupiłam trzy i też pełne. Za kolejnością prezentacja:
nr 3 - 20 zł, 5 - 10 zł, nr 7 - 10 zł, nr 13 - 20 zł, nr 15 - 50 zł, nr 17 - 20 zł, nr 19 - 20 złW sumie nie kupowałam całej paczki, a udało się powyciągać wygrane. Być może było więcej w paczce i ktoś zostawił, ale małe sklepiki mają to do siebie, że zdrapki rzadko są kupowane i spokojnie można sobie podbierać w odstępach kilkudniowych
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości