Szybki Milion [421]
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Szybki Milion [421]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja to z tą bliskością paczek to bym się nie nakręcał. Co innego kupić wczoraj nr 14 w innej kolekturze w Nowym Sączu nawet jak bedzie 1000 paczek różnicy, a co innego o 1 numer paczki wyżej, ale w Białymstoku 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
No bo 1000 zł to mało kogo interesuje. Tyle to można odłożyć nie grając w ogóle albo dorobić na boku. A z milionem to już ciężej. Tak więc mało kto celuje w takie niskie nagrody. One są do trafienia oczywiście ale przypadkiem przy poszukiwaniu głównej. Ktoś kto drapie codziennie wie, że 1000 zł przy zdrapkach za 20 zł to jest miesiąc drapania i nie ma.
- MaxsteRR
- Świeżak cebula
- Kontakt:
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
No i spokój będzie... już topnieją wygrane z moich ulubionych zdrapek. Nie ulubione to te co ciężko się drapie albo co dużo z nimi roboty, sprawdzania, szukania.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
No widzisz tylko nie każdy może tą forsę dorobić z jakiś tam przyczyn ...a odnośnie tysiaca gdybym ja wygrała choć taka kwotę to mogę i miesiąc nie graćHouse pisze: ↑13 sie 2019, 15:55No bo 1000 zł to mało kogo interesuje. Tyle to można odłożyć nie grając w ogóle albo dorobić na boku. A z milionem to już ciężej. Tak więc mało kto celuje w takie niskie nagrody. One są do trafienia oczywiście ale przypadkiem przy poszukiwaniu głównej. Ktoś kto drapie codziennie wie, że 1000 zł przy zdrapkach za 20 zł to jest miesiąc drapania i nie ma.

Dodano po 2 minutach 50 sekundach:
Ktoś kiedyś wygra i te niższego stopniaRocker pisze: ↑13 sie 2019, 15:09Tylko ,że tutaj 1000zł trafisz co ponad 18 tyś zdrapek w cenie 20zł. A w Krzyżówce 1000zł co 15 tyś zdrapek przy cenie 3zł. Więc tutaj mało to się opłaca bez szansy na główną.

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ciekawe czy w Nowym Sączu ta zdrapka tyle czasu leżała czy była z przerzutu jakiegoś... Pewnie jak się okaże, w której kolekturze padła to tubylcy będą kojarzyć czy to kolektura na uboczu czy jakaś oblegana.
Widać też, że trafił ktoś kto drapie najpierw wszystkie pola a potem dopiero kwotę wygranej
Widać też, że trafił ktoś kto drapie najpierw wszystkie pola a potem dopiero kwotę wygranej

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Myślę, że to była zdrapka przerzucona ze wsi. Ja to w ogóle widzę że ktoś drapał rzędami a nie kolumnami czyli już padają pewne podejrzenia, że ktoś nie wiedział, że na losie jest 5 gier w kolumnach tylko jak to w innych bywa szukał jednej liczby po całej zdrapce 

- bulibanek
- Świeżak cebula
- Kontakt:
No tak zdrapka była drapana poziomo a nie pionowo. Musiało być mile zaskoczenie zobaczyć co się kryło pod 45 
-
- Świeżak
- Kontakt:
Witam ,akuart wygrana padła w moim miescie ....nie ukrywam ze czuje sie dziwnie z ta mysla bo ostatnio byla u mnie top 1 ze wzgledu na ta wygrana jeszcze do zgarniecia ....jeszcze gorzej bede sie czuc jak sie okaze ze ta wygrana padla w jakiejs kolekturze ktora odwiedzialam a mam takich 5 ulubionych
no coz moze na 50 pare punktow lotto w Nowym Saczu okaze sie ze jednak moja noga nigdy tam progu nie przekroczyla ....serio dziwne to uczucie fajnie ze ktos wygral ale ten niesmak porazki byc tak blisko a jednak daleko
Z ciekawosci pytalam dzisiaj czy maja informacje w jakiej kolekturze ale jeszcze nie mieli komunikatu 

Aga33