W której grze najłatwiej jest trafić wybraną kwotę?

ODPOWIEDZ
Krzys
Cyc
Kontakt:

W której grze najłatwiej jest trafić wybraną kwotę?

Post autor: Krzys » 13 sie 2022, 15:26

Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

Piotrk
Janusz kombinator
Kontakt:

Re: W której grze najłatwiej jest trafić wybraną kwotę?

Post autor: Piotrk » 06 wrz 2023, 18:19

Masz jeszcze tego Excela. Jest on gdzieś dostępny?

Krzys
Cyc
Kontakt:

Post autor: Krzys » 06 paź 2023, 12:25

Tak, w poście masz odsyłacz do arkusza Google, możesz pobrać na dysk i będziesz mógł używać. Zmieniłem tylko parę rzeczy:
- usunąłem całkowicie z excela gierki i zdrapki, ponieważ na stronie multipasko są bardzo podobne narzędzia wyszukujące najbardziej opłacalną gierkę i zdrapkę, które ściągają dane prosto ze strony Lotto, więc nie muszę się męczyć z ręcznym aktualizowaniem tego co chwilę. Mój excel wyszukuje więc teraz tylko wśród gier liczbowych (+ Kaskada), a czy jakaś zdrapka bądź gierka jest bardziej opłacalna, można łatwo porównać na stronie multipasko.
- nie uwzględnione są też ekspres losy, bo one również wymagałyby regularnych aktualizacji, mam nadzieję, że multipasko będzie konsekwentne i udostępni w przyszłości takie narzędzie także dla ekspres losów :)

Krzys
Cyc
Kontakt:

Post autor: Krzys » 31 mar 2025, 11:29

Hej, dodałem do algorytmu możliwość gry grupowej- wystarczy pod polem "gra grupowa" wpisać "TAK" jeżeli dopuszczamy możliwość gry grupowej (i analogicznie "NIE" jeśli nie dopuszczamy), oraz podać maksymalną liczbę graczy. Jeżeli opcja gry w grupie będzie najbardziej opłacalna, algorytm ją wypluje :)

ODPOWIEDZ