W której grze najłatwiej jest trafić wybraną kwotę?
-
- Cyc
- Kontakt:
3 Inni to lubia
W której grze najłatwiej jest trafić wybraną kwotę?
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: W której grze najłatwiej jest trafić wybraną kwotę?
Masz jeszcze tego Excela. Jest on gdzieś dostępny?
-
- Cyc
- Kontakt:
Tak, w poście masz odsyłacz do arkusza Google, możesz pobrać na dysk i będziesz mógł używać. Zmieniłem tylko parę rzeczy:
- usunąłem całkowicie z excela gierki i zdrapki, ponieważ na stronie multipasko są bardzo podobne narzędzia wyszukujące najbardziej opłacalną gierkę i zdrapkę, które ściągają dane prosto ze strony Lotto, więc nie muszę się męczyć z ręcznym aktualizowaniem tego co chwilę. Mój excel wyszukuje więc teraz tylko wśród gier liczbowych (+ Kaskada), a czy jakaś zdrapka bądź gierka jest bardziej opłacalna, można łatwo porównać na stronie multipasko.
- nie uwzględnione są też ekspres losy, bo one również wymagałyby regularnych aktualizacji, mam nadzieję, że multipasko będzie konsekwentne i udostępni w przyszłości takie narzędzie także dla ekspres losów
- usunąłem całkowicie z excela gierki i zdrapki, ponieważ na stronie multipasko są bardzo podobne narzędzia wyszukujące najbardziej opłacalną gierkę i zdrapkę, które ściągają dane prosto ze strony Lotto, więc nie muszę się męczyć z ręcznym aktualizowaniem tego co chwilę. Mój excel wyszukuje więc teraz tylko wśród gier liczbowych (+ Kaskada), a czy jakaś zdrapka bądź gierka jest bardziej opłacalna, można łatwo porównać na stronie multipasko.
- nie uwzględnione są też ekspres losy, bo one również wymagałyby regularnych aktualizacji, mam nadzieję, że multipasko będzie konsekwentne i udostępni w przyszłości takie narzędzie także dla ekspres losów

-
- Cyc
- Kontakt:
Hej, dodałem do algorytmu możliwość gry grupowej- wystarczy pod polem "gra grupowa" wpisać "TAK" jeżeli dopuszczamy możliwość gry grupowej (i analogicznie "NIE" jeśli nie dopuszczamy), oraz podać maksymalną liczbę graczy. Jeżeli opcja gry w grupie będzie najbardziej opłacalna, algorytm ją wypluje